Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.523
Cevap
196
Favori
472.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı uğurlu olsun diyelim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkdaşalar gelen uygulamalarda azoome diye bi uygulama var ve huaweiye özel 1 yıl ücretsiz abonelik veriyor. İlk defa kullandım ve çocuğu olanlar için süper bir uygulama. Eğitici oyunlar, videolar vs. çok güzel. Herkese tavsiye ederim.

• Şu günlerde çoğu yerde 4000 tl Kelem+Klavyeli kılıfli
    Bilmeyenler için Samsung Lenovo ya göre cok cok güçlü
    Model mediapad11
    Cpu= Snap865/Gpu= Adreno 650
    Inch= 11inch/2560*1600/IPS Lcd/120hz Destekli/276ppi
    Ram 6gb/Hafıza = 128gb/+ kart yuvası var.
    Pil 7250/Hizli sarj=22.5W/1 saat 50 dakika full dolum
    Kamera 8/13mp
    Gram 485
    Fiyat 4000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odzi O kullanıcısına yanıt

Cihazınıza güncelleme ile L1 desteği gelecektir. En son yazılıma güncelleyin.

• levover_psm L kullanıcısına yanıt
    Cihazı alır almaz güncellemiştim ama sanırım Aurora Store dan indirdiğim Netflix ile alakalıydı sorun. Arkadaşın dediği şekilde yapınca halloldu.

• TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    Hocam düşünürseniz tablet ile gelen kalemi satabilirim. Hiç açmadım.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-aksesuarlar-matepad-2-nasil-m-pen-kablosuz-acilmamis-21-eylul-faturali-957395804/detay/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZENTURK

Hocam düşünürseniz tablet ile gelen kalemi satabilirim. Hiç açmadım.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-aksesuarlar-matepad-2-nasil-m-pen-kablosuz-acilmamis-21-eylul-faturali-957395804/detay/
    Almadan önce yazaaydınız düşünürdüm hocam. Ama 545 tl ye sıfır satın aldım hepsiburada dan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Aldığınız linki paylaşır mısınız hocam ben mi fazla yazmışım. Güncelleyim fiyatı.

1. Nesil mi 2. Nesil mi

• tango4280 T kullanıcısına yanıt
    2. Nesil hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZENTURK

Aldığınız linki paylaşır mısınız hocam ben mi fazla yazmışım. Güncelleyim fiyatı.

• Ani bir karar değişikliği ile Matepad 11 siparişimi iptal ettim ve iPad 8 aldım.

Forumun bu güzel bölümüne dahil olmak kısmet olmadı. iPad 8 oldukça uygun bir fiyata denk gelince siparişin henüz kargoya verilmediğini fırsat bilip, iptal ederek iPad e yöneldim.

S6 lite ile karşılaştırma yapmayı ve HarmonyOs deneyimini çok merak ediyordum ama kısmet değilmiş.

Ama içimde halen HarmonyOs merakı devam ediyor, belki ilerleyen süreçlerde HarmonyOs'un yeni sürümleri çıktığında tablet deneyimime Matepad ile devam ederim...

Herkese iyi forumlar dilerim. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak-82 -- 28 Eylül 2021; 21:48:55 >
  • O da güzel tablet umarım 128gb lik almışsınızdır:)

• quote:

Orijinalden alıntı: levover_psm

O da güzel tablet umarım 128gb lik almışsınızdır:)

Aynen hocam, hem 128gb hem de kalem dahil ve 1 sene garantili olarak 3500 e geldi. Bende baktım halen kargoya verilecek gözüküyor hemen iptal ettim siparişi  Huawei'nin hatası valla, ayın 23'ünde sipariş verdim 27'si olmuş halen kargoya verilecek, kargoya verilmiş olsaydı iadesi şu bu diye üşenirdim ama kargoya verilmediği için büyük kolaylık oldu. Ücret iadesi bile 5 dakikada tanımlandı  

Bu arada sizin S7 de hayırlı olsun kutu açılışını izledim Matepad ile özellikle yazılım karşılaştırmasını da merakla bekliyorum, S6 Lite ile Oneui ve HarmonyOs kıyaslamasını detaylıca kendim deneyimleyip buradan aktarmayı çok istiyordum ama kısmet değilmiş maalesef.

Ama sizden güzel bir video geleceğine eminim   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak-82 -- 28 Eylül 2021; 23:15:8 >

• Merhabalar. Önerilen not uygulamalarını not aldım ama bunları aktif kullananlar varsa hangileri web ile senkron şekilde çalışıyor acaba? Samsung Note serisi telefon kullanmama rağmen, weble senkron çalışması nedeniyle, Microsoft One Note kullanıyordum. Şimdi tableti yeni almışken farklı bir uygulama deneyeyim dedim. Bu şekilde bir program kullanan varsa önerilerinizi inceleyebilirim.

Bu arada konuda önerilen not uygulamaları şunlardı: Noteshelf (en çok önerilen), Flexcil, Zoho ve tabletle halihazırda kurulu gelen Nebo (Huawei'nin kendi not uygulamasından iyiymiş)

• quote:

Orijinalden alıntı: burak-82

Ani bir karar değişikliği ile Matepad 11 siparişimi iptal ettim ve iPad 8 aldım.

Forumun bu güzel bölümüne dahil olmak kısmet olmadı. iPad 8 oldukça uygun bir fiyata denk gelince siparişin henüz kargoya verilmediğini fırsat bilip, iptal ederek iPad e yöneldim.

S6 lite ile karşılaştırma yapmayı ve HarmonyOs deneyimini çok merak ediyordum ama kısmet değilmiş.

Ama içimde halen HarmonyOs merakı devam ediyor, belki ilerleyen süreçlerde HarmonyOs'un yeni sürümleri çıktığında tablet deneyimime Matepad ile devam ederim...

Herkese iyi forumlar dilerim. 

Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Benzer bir durumdayım matepad 11 ile ipad 8-9 arasında geziyorum ve birkaç güne sipariş vereceğim. ipad 9 değil de neden 8 aldınız acaba? Ben almışken 9 alayım dedim de çok anlamıyorum. İpad 8de sanırım 32 ve 128gb var. 9da 64 ten baslıyor ve eğitim indirimi ile 3665 liraya geliyor. Siz 8'i kaça aldınız acaba? 32 gb yetecek olsa 3 bine bulunuyor da 32 asla yetmez. O yüzden su an aklımda ipad 9 var benim.

• burak-82 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Hayırlısı olsun güle güle kullanın. Stabilite konusunda İpad çok avantajlı bir cihaz. Bu arada Samsung tab S7 gerçekten çok güzel. Özellikle kalemi çok başarılı entegre edilmiş. Yorumlara bakan arkadaşlar için söylüyorum. Bence kalem sizin için önemliyse kesinlikle Tan S7'ye yönelin. Yakın zamanda bir karşılaştırma videosu çekeceğiz:)

• BPG2004 kullanıcısına yanıt

Merhabalar çok teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olsun hocam.

iPad 9 almayı düşünüyordum bende ama 64gb da yeterli gelmeyeceği için 128gb a yöneldim. iPad 8’i de 128gb olarak uygun bir fiyata ikincielde buldum o yüzden 8 aldım. iPad 9 da typc bağlantısı olaydı 64gb da olsa İPad 9 düşünüyordum ama bence işlemci haricinde İPad 8 ile 9 arasında ciddi bir fark yok. O yüzden İPad 8 almak daha mantıklı geldi. Ürünü ben arkadaşımdan aldım o yüzden fiyat oldukça uyguna geldi.

ikinci elde araştırın 3300 e 3400 e ikinci el 128gb lık ürünler düşüyor onlarda mantıklı.

Matepad ile kıyaslama konusunda ise alacağınız tableti Not alma gibi işlemler için değil de daha çok internet, oyun ve medya tüketimi konusunda düşünüyorsanız Matepad çok çok mantıklı ve uygun bir cihaz. Ama iş not alma çizim yapmaya gelince Samsung ve Apple burada kendilerini ayırmayı başarıyor. Her ikisinde yılların argesi ve sahadaki ürünleri ile bu günlere gelmiş durumda. Ama lafım yanlış anlaşılmasın Matepad kötülemiyorum. Harmonyos ‘u deneyimleme fırsatım olmadı. Matepad’i sipariş verdim 4 gün sonra halen kargoya verilmediği için iptal ettim, ücret anında hesabıma yattı ve o şekilde iPad aldım kargoya verilseydi iade ile uğraşmazdım kesinlikle.

Profesyonel kullanım için İPad ya da Samsung alın ama gündelik kullanımlar için Matepad parasına göre İPad’inde Samsung’unda verdiklerini fazlasıyla vermeyi başarıyor. Hatta ekran ve ses konusunda aynı fıyat aralığında rakibi yok desem yeridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak-82 -- 29 Eylül 2021; 12:30:39 >

• levover_psm L kullanıcısına yanıt

Not tarafında Samsung son 1 yılda inanılmaz gelişti hocam. Her güncelleme ile bambaşka özellikler eklendi. Play Store da dahi Samsung Notes rakipsiz gibi şu anda. Detaylıca karşılaştırma videosunu merakla beklemedeyim.Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) 

• burak-82 kullanıcısına yanıt

Not tutmanın birçok seçeneği var... Beyaz kağıda normal bir şekilde notları alıp fotoğraflarını tablette saklamak bir seçenek. Kalemle tablete yazarak not almak bir seçenek. Klavye kullanarak not tutmak bir başka seçenek. Diyeceğim oki ürününüz hayırlı olsun ama not almayı abartarak ipadi burada boşuna övmeyin. Not almanın binlerce yolu var bu yolların tamamını bu tablette çok uygun fiyatla rahat rahat yaparsınız.. Depolama konusunda ipad ile karşılaştırmak bile komik olur zira sd kart denen bir olay var. Ekran kalitesi olarak arada 10 yıl falan var. Non laminated 4:3 ekran 2010 larda kaldı. Speaker konusunda yine arada 10 yıl fark var.. Kalem konusunda ipad daha iyi gibi bir algı var ama bu durum yıllar öncesinde kaldı. 1. nesil kalem şaka gibi bir tasarıma sahip 2. nesil kalemin fiyatıda ortada. Kaldıki burada 2. nesil apple pencile denk bir kalemi ücretiz almış kişileriz bu konuyuda pek konuşmaya gerek yok. Ha çizim yapmak istiyorum derseniz En kral Uygulamalar yine var.. Apple yada samsung hiçbir konuda rakipsiz değil. Not konusunda kendi uygulaması yeterince güzel, bamboo paper, noteshelf, nebo.. Hiçbirini beğenmediyseniz Microsoft One Note denen bir meret var ve ücretsiz. Ben üniversite için kullanıyorum, ses kaydından çizime, el yazısından klavye kullanımına herşeyi gayet başarılı alıyor... Tasarım konusunda ipad ile karşılaştırmak kabalık olur. Zira ipad 9 bile hala 10 yıl öncesinin tasarımına sahip.. Arayüz olarak ciddi bir fark bulamazsınız. Muhtemelen aynılar. Kameralar yine matepad 11 de daha iyi.. Fiyat olarak da matepad 11 kampanya fiyatıyla korkunç bir şekilde galip geliyor. Hayırlı olsun güle güle kullanın ama dediğim gibi burda not almak gibi şeylerle ipad övmeye çalışmayın komik oluyor. Özetle not almak için ipad seçmişsiniz, 1. nesil kalemi kılıfın bir kenarına sokmaya çalışırsınız artık yada şarj etmek için sap gibi takarsınız tabletin altına hatta belkide şarj kablosuna takmak amaçlı bir adaptör alırsınız sadece kalem için... Non laminated ekranda havada yazarken memnun kalırsınız umarım... Çok önemsiz detaylara aldanıp tercih etmişsiniz ipadi. Yazık olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inalmert996 -- 30 Eylül 2021; 14:10:42 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.