Ürünü Hepsiburada'dan satın alan varsa, kalem 2.nesil olarak geliyor değil mi? Yorumlara bakarken bir kullanıcının "ürün iyi güzel de kalemin yeni nesil olmasını beklerdim" yazdığını görünce sormak istedim. Huawei'nin kendi sitesinde kupon ve depozito indirimiyle 4150 tlye geliyorken, hepsiburada'da 4000 tlye geliyor. Ek olarak huawei sitesinden satın alıp yorum yapınca m30 bluetooth mouse hediye edecek ama 150 liraya değecek bir farklılık olduğunu sanmıyorum. Zaten otg kablo ile normal mouse da bağlanabiliyormuş sanırım. |
Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (16. sayfa)
-
-
Otg ile gamepad, harici hard disk, mouse bağlanıyor ve sorunsuz çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu arada kalemle çizim yapmak isteyenler için PENUP diye bir Samsung uygulaması var. Oldukça detaylı ve başarılı, ücretsiz olarak Aurora store'dan indirebilirsiniz.
2. nesil geliyor merak etmeyin. Ben de aldım ve 2. nesildi. Gerçi 20 günde kırdım kalemi ama olsun. Sizler dikkat edin aman. Bir düşmeye kırılıyor ve yenisini almak zorunda kalıyorsunuz. Tamiri garantisi de yok Huawei nın sözleri bunlar
Düşürmek garantiye dahil değil malesef. Tekrar geçmiş olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, tableti 2 gündür kullanıyorum. Şu anda da tabletten yazıyorum.
Ekran kalitesi, ses kalitesi, akıcılık, klavye kullanımı, kalem, çoklu ekran vs. beğendiğim noktalar.
Opera tarayıcı kullanıyorum. Gayet keyifli, Chrome hiç aramadım.
Tableti kullanım amacım tradingview, matriks gibi siteler. Netflix, Amazon Prime gibi video içerik uygulamaları falan.
Netflix L1 sertifika olduğunu düşünüyordum ama maalesef L3 gözüküyor. Bu konuda üzüldüm açıkçası. Bu kalitede Bi ekran ziyan oluyor.
Ayrıca AppGallery maalesef çok zayıf. Diğer alternatif uygulamalar da pek tatmin etmedi. Mesela Tradingview uygulamasını hiçbir şekilde bulamadım. Ya da Aurora Store dan SimCity BuildIt oyununu indirdim, kurdum ama açılmıyor vs vs..
Kısacası donanım ve kalite olarak son derece başarılı, yazılım ve uygulama desteği anlamında çok çok geride. Bence şu an fiyat performans ürünü değil, fiyatının ürünü. Mevcut sorunlar giderilirse o zaman boyut atlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayırlı olsun. Yazılım konusunda evet eksikleri var. Ama spesifik yazılımlara bu fark daha da fazla olurken diğerlerinde öyle değil. Ben de trade yazılımlarını kullanmak isterim. Umarım yakında zamanda gelir. Yalnız bugün bir Apple alternatifine bakınca kalem ve klavye ile birlikte 10500 TL yi bulabiliyor. Ama haklısınız yazılım konusuna değinilmeli. Şu Harmony OS 3.0 VS bi tanıtılırsa o zaman biraz daha popülerleşir eminimquote:
Orijinalden alıntı: odzi
Merhaba, tableti 2 gündür kullanıyorum. Şu anda da tabletten yazıyorum.
Ekran kalitesi, ses kalitesi, akıcılık, klavye kullanımı, kalem, çoklu ekran vs. beğendiğim noktalar.
Opera tarayıcı kullanıyorum. Gayet keyifli, Chrome hiç aramadım.
Tableti kullanım amacım tradingview, matriks gibi siteler. Netflix, Amazon Prime gibi video içerik uygulamaları falan.
Netflix L1 sertifika olduğunu düşünüyordum ama maalesef L3 gözüküyor. Bu konuda üzüldüm açıkçası. Bu kalitede Bi ekran ziyan oluyor.
Ayrıca AppGallery maalesef çok zayıf. Diğer alternatif uygulamalar da pek tatmin etmedi. Mesela Tradingview uygulamasını hiçbir şekilde bulamadım. Ya da Aurora Store dan SimCity BuildIt oyununu indirdim, kurdum ama açılmıyor vs vs..
Kısacası donanım ve kalite olarak son derece başarılı, yazılım ve uygulama desteği anlamında çok çok geride. Bence şu an fiyat performans ürünü değil, fiyatının ürünü. Mevcut sorunlar giderilirse o zaman boyut atlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yanıt için teşekkürler. Bu arada az önce Aurora Store da tradingview güncel sürümü buldum. Dün arattığımda bulamamıştım. Şu an gayet güzel bir kullanım sunuyor bu uygulama özelinde. Kalemle grafikler üzerine not almak vs. Keyfim biraz yerine geldi :)
Şu netflix L1 sertifikası işi de çözülürse kısa vadede benim için tamamdır.
quote:
Orijinalden alıntı: odziYanıt için teşekkürler. Bu arada az önce Aurora Store da tradingview güncel sürümü buldum. Dün arattığımda bulamamıştım. Şu an gayet güzel bir kullanım sunuyor bu uygulama özelinde. Kalemle grafikler üzerine not almak vs. Keyfim biraz yerine geldi :)
Şu netflix L1 sertifikası işi de çözülürse kısa vadede benim için tamamdır.
Ben de az çok takip ediyorum o siteyi. Nickiniz nedir takip edeyim varsa çalışmalarınızı Bu arada ben de aurora denen şeyi ilk kez sizden duyuyorum anladım ne olduğunu ama hiç görmedim
-
Çalışma paylaşmadım hiç açıkçası :) PA eğitimleri alıyorum şu sıra, o sebeple yoğun kullanıyorum.
Aurora Store, Google Play' da olan tüm uygulamaları barındırıyor. Ama indirdiğim bazı oyun ya da uygulamalar açılmıyor. Sebebini henüz çözemedim. Bilen varsa yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
-
ben Huawei sitesinden alıp yorum da yaptım ama mouse hediyesi ile ilgili bir bildirim almadım. herkese vermiyorlar mi yoksa belirli tarihten sonra alanlarda mi var bu kampanya
-
Sabredin biraz sürebilir hediye kodunun gelmesi.
Bendede L1 sertifikası var. Netflixi nereden indirdiniz?
Ürün tesliminden 14 gün sonra mail adresinize geliyor kod, gmail kullanıyorsanız tanıtımlar sekmesine düşüyor genelde, mailin ana sayfasında göremiyebilirsiniz.
Aurora dan indirdim sanırım. Siz nereden indirdiniz?
Appgalleryden netflix aratınca direkt apkpure a yönlendiriyor. Oradan indirmiştim.
Oh yaa... Çok teşekkürler... Akşam akşam süper şeyler oldu :)
Şu an cihaz tamamdır benim için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X