Az önce poco f2 telefonumla birlikte antutu testi yaptım. 624099 poco f2, 627420 matepad 11 çıktı. İkiside snapdragon 865. İşlemci matepadde 177 bin iken pocoda 189 bine yakın cikti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (19. sayfa)
-
-
Cihazı bu gün teslim aldım. Ekranda bir adet ölü piksel mevcut. Cihazı iade etme hakkım var ancak iade etmek istemiyorum. Başka denk gelen oldu mu bilmiyorum. Cihazı 1 sene kullandım diyelim sonrasında ölü piksel sebebiyle değişim yapma ihtimali var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Apple da bir özellik var, destekleyen uygulamaları yan yana iki ayrı dosya veya sekme açmaya imkan tanıyor . Harmony os da yok sanırım. Gelecek mi bir fikriniz var mı? İki ayrı sekmeyi ekranı ikiye bölerek kullanmak gibi
Süper cihaz özelliği freebuds pro da daha önce çalışmıyordu şu an çalışıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazı uygulamalar destekliyor. Mesela tabletteki not uygulaması 2 tane farklı notu birlikte açabiliyor.
Merhaba,
Benim için netflix, youtube ve ssport + uygulamaları önemli. Bunların dışında hiç bir şeyle ilgilenmiyorum. Bu uygulamalar apple veya androiddeki gibi sorunsuz çalışıyor mu? Özellikle ssport+ kullanan varsa özelden yazarsa çok sevinirim.
Teşekkürler.
-
Merhaba, Netflix'te full HD çalışıyor. Youtube a doğrudan kendi uygulaması ile giremezsiniz. Tarayıcı, Vanced youtube ya da gspace'te youtube ile kullanabilirsiniz. Diğerini bilmiyorum.
iPadOS da ki aynı uygulama içi split screen ve drag and drop kopyalama taşıma vs yokluğu biraz üzdü. Huawei sitesinde var gözüküyor dediğim split screen ama henüz uygulamalar desteklemiyor nedense.
Kamera kalitesi olarak biraz daha düşük iPadimden. Kulaklık girişi olmaması biraz zorlaştırdı işimi. Bazı uygulamalar da Androidde o kadar iyisi yok ama çok mühim değil. iPad alacak olsam 6-7 bin lirayı geçiyor masrafı benim istediğim model. Harmony OS 3 falan bekleriz bakalım
Bırak bu işleri artık Emir. 😃
Bence youtube normal cihazlardan daha iyi ve reklamsız çalışıyor. Bu konuda gerçekten iyi iş çıkarıyor. Ama yorum yazma ve okuma konusunda eksik geldi bana vanced. Netflix e gelirsek o da bence fena sayılmaz FullHD çalışıyor.
İnternette bir videoda kutu içeriğinde typec 3.5 mm adaptör çıkıyor. Bende çıkmadı. Sizde var mıydı
Hayır bende de yoktu.
Bende de yoktu. Hepsiburada üzerinden kayıt oluşturdum. Huawei kargo ile yolladı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tableti almayı düşünenler için deneyimlerimi paylaşayım. Tableti internete girmek, video izlemek, kitap okumak gibi yani normal bir kullanıcısı iseniz fazlası ile yeter. Artıları ve merak edilenleri sıralarsam.
- Google hizmetleri kurulup kullanılabiliyor, ufak bir Google araması ile bulursunuz ben Dualspace kurdum memnunum. Ayrıca ne kadar android uygulaması varsa markette hepsi de çalışıyor. Ben Chrome kullanıyorum, yine normal youtube sorun yok hiçbirinde. Sadece youtube reklamları kafa ütülüyor tabi.
- Instagram'a tablette bakmak bambaşka bir deneyim sunuyor. Yüklenen fotoğrafların kalitesini bariz anlıyorsunuz. Ayrıca diğer sosyal medya uygulamaları da çalışıyor.
- Klasör mantığı, hafızası fazlası ile yeterli,
- Ekran parlaklığı, ses seviyesi, tabletin ağırlığı, pili kısacası özellikleri fazlası ile yeterli seviyede.
- Ben ekran koruyucu aldım ama çıkardım ekran öyle hemen çizilecek gibi durmuyor, ekran koruyucu ekranın canlılığını çok öldürdü bende. Ayrıca klavyeli değil düz Huawei kılıfını kullanıyorum dediğim gibi daha çok tablet gibi kullanıyorum.
- F/P olarak bence rakipsiz, Harmony OS deniyor ama Android gibi birşey yazılımı. Pek bir zorluk çekmiyorsunuz.
- Huawei dizüstü bilgisayarınız varsa özellikle tableti harici bir ekran veya çizim ekranı olarak çok efektif kullanabiliyorsunuz. Birbirlerini tamamlıyorlar.
- Peki bütçem az tablet mi bilgisayar mı derseniz. Eğer benim gibi bilgisayarda özel bir program kullanmıyorsanız ( Profesyonel seviyede çizim programları, video edit işleri vs ) gibi tablet bence yeterli. İnternette gezinmek, video izlemek, forumlara girmek vs vs için bilgisayar almaya gerek yok.
Şu an içi çözemediğim özellikleri ise;
- Cihazı kapatsam bile şarja taktığım zaman kendiliğinden açılıyor. Şarja takınca cihazın açılmamasını nasıl sağlarız bilen varsa.
- Diğeri de hangi note alma programını kullansam karar veremedim. Microsoft note iyi diyorlar ama deneyimlemedim. Amacım şu, not alma programına pdf dosyası, tablolar, sonra resim atmak, bunlarla birlikte yazı da yazarak çalışma sayfaları çıkarmak tabi bunları da pdf olarak kaydetmek. Sonra gerektiğinde bu PDF dosyasını tekrar çağırıp üzerinde not almak değiştirmek. Kısaca yapmak istediğim bu. Kısacası kopyala,yapıştır, düzenle işleri.
-
Hocam nasıl kayıt oluşturdunuz. Para verip alsak orijinal ürün bulma derdi var kalite derdi var çok sıkıntı olur.
Şarja önce takıp sonra kapatmayı denediniz mi?
Ben de sizin dediğiniz gibi not uygulamasını kullanıyor idim. iPad de Microsoft one note kullanmıştım. Beni tatmin etmedi. iPadde PDF expert vardı. Benzeri bir tane arıyorum hala
Arkadaşlar ürünü almak istiyorum ama google servisleri nasıl çözüyoruz. Oğlum seesaw clas uygulaması ile ödevler yapıyor. Bu uygulamayı sorunsuz apk olarak indirebiliyormuyuz. Microsoft team kullanabiliyormuyuz. Yardımcı olursanız sevinirim.
PDF ve not alma uygulama ihtiyacımı karşılayan bir uygulama buldum. Flexcil Notes & PDF Reader - Notebook, Note-taking. Huawei AppGallery ye de yeni eklenmiş. 60 gün deneme süresini ücretsiz olarak faydalanbilirsiniz.
Teams çalışıyor ancak diğer uygulamayı bilmiyorum.
Klavyenin mıknatısı çok zayıf bende. Oturduğu kısım çok güçlü hatta, arkasına bağlanan kısım zayıf. Tablet kolaylıkla ayrılıyor, düşebiliyor. Sizde de böyle mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X