< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (20. sayfa)
-
-
Merhaba,
Hepsiburada üzerinden aldım. Siparişlerim kısmına girip ürüne tıklayın sağ tarafta talep oluştur butonu var. Ona tıklayıp eksik ürün geldiyi seçip talep oluşturun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler. dediğiniz gibi yaptım. sonucu paylaşacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar matepad 11 128 gb olan modelde hafıza kartı desteği varmı
Evet var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler genel kullanım amacı ile tablet arayisindaydim sagolsun forumdan arkadaşların görüşleri ile 2 model arasındaydım, samsung s7 ve matepad 11 samsung s7 alacaktım zam gelmiş sanırım. Onun için matepad 11.siparisi vereceğim
Öyle deme Emre abi önemli mevzular
-
Herkese merhaba, Samsung Galaxy Tab S7 ile Huawei Matepad 11' i özellikle not ve kalem özellikleri açısından karşılaştırdık. Merak eden arkadaşlar ilgili videoyu linkten izleyebilir. Teşekkürler. Levover PSMyoutubeSamsung Galaxy Tab S7 Detaylı İnceleme (Kalem ve Not Özellikleri)https://www.youtube.com/watch?v=Cle6UIcJMic
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levover_psm -- 4 Ekim 2021; 12:23:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Merhaba, Matepad 11'de Matepad pro'da olduğu gibi desktop modu var mı acaba? Tableti yeri geldiğinde laptop gibi kullanmak istiyorum. Matepad pro'da olduğunu görünce bunda da vardır dedim ancak hiçbir yerde bulamadım.
-
Merhaba, şuanda yok belki güncelleme ile gelebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levover_psm -- 5 Ekim 2021; 18:25:8 >
Teşekkürler. Sipariş vermeden önce var olduğunu zannediyordum. Olmadığını öğrenmek üzdü, umarım gelir.
-
Bakalım, gelmemesi için bir sebep yok. Klavye mouse bağlayınca pek gerek de yok aslında o moda. Tabi kişisel bir şey bu anlıyorum.
Arkadaşlar gspace ile google isteyen oyunları açabiliyorum ama facebook ile bağlanamıyorum. Facebook ile giriş yeri çıkıyor devam diyorum fakat hiçbir tepki vermiyor öylece kalıyor
Amazon'un store'unu yüklerseniz ordan Facebook'u doğrudan indirip kullanabilirsiniz.
Sonuçlar çok stabil değil bende de 490 bin aldı sonra yaptım 630 bin aldı. Uygulama optimize değil gibi görünüyor.
Zaten apkpure dan Facebook yüklemiştim facebook var yani ama neden devam etmiyor onu çözemedimquote:
Orijinalden alıntı: levover_psmAmazon'un store'unu yüklerseniz ordan Facebook'u doğrudan indirip kullanabilirsiniz.
Cihazın ekranı IPS olarak bahsedildiği için tercih ederken bir artı olmuştu. Kendi sitesinde TFT LCD(IPS) yazıyor. Bu ne demek bilemiyorum. Ancak cihazın ekranı pratikte TFT panel izlenimi veriyor. Özellikle film izlerken siyahlar çapraz açılardan griye dönüyor. az veya çok değişiyor. IPS ekran açılarıyla karşılaştırınca ( başka cihazlarla karşılaştırdım ) fark daha anlaşılır. Ben e-posta attım bunla ilgili, dönüş alır mıyım bilemiyorum.
Açıkçası cihazın ekranı genel olarak kaliteli görünüyor. İncelemede de bahsettim, Tab S7 ile bire bir karşılaştırınca bence ona göre biraz daha kötü bir görüntü veriyor. Ama, fiyatını düşününce bence kaliteli bir ekranı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X