Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.537
Cevap
199
Favori
475.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben alıp iade edenlerden biriyim. İade edip iPad aldım. Harmony OS uygulama marketi çöp. Güncellemeler çok geriden geliyor uygulamalara. Harmony OS nereye kadar gelebilir bilmem lakin şu anda çok rekabetçi olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 7 Ekim 2021; 18:27:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dediklerinizin bir kısmına katılıyorum. Marketin gelişimini Huawei P40 kullanmam sebebiyle son 11 aydır takipteyim. Başta gerçekten adam akıllı hiç bir uygulama yoktu. Bence şuanda bir nebzede olsa ihtiyacınızı giderebilecek uygulamalar markete var ve ekleniyor. Tabi çok spesifik uygulamalar büyük ihtimalle hiç gelmeyecek. Reklam konusundaysa, benim de hoşuma gitmiyor. Marketin gelişiminin hızlanması kaç tane cihaz satıldığıyla doğru orantılı gelişecektir. Fiyat olarak avantajı olmazsa pazarda işi çok zor. Tüketici alışkanlıklarını değiştirmek için en az bir iki yerden öne çıkmak gerekiyor. Huawei'de bu işi fiyat ve malzeme kalitesiyle yapmaya çalışıyor. Risk istemeyen kullanıcıların Apple'a yönelmesi çok doğal bir süreç. Bilmiyorum Türkiye'de var mı ama Xiaomi'nin yeni tableti de oldukça rekabetçi görünüyor. Sonuç olarak, cihazı eksiklerini bilerek alıyorsanız bence memnun kalırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tableti almadan önce ipad 9 duyrulsun diye bekledim ama apple şaka gibi bir ipad duyurunca tercih kolay oldu.

3500 lira verip öyle bir cihaz almak bana çok komik geliyor.

Playstore olmaması bu cihazın tek eksik yanı "fiyat performans doğrultusunda" uygulama marketi dışında her konuda üstün. 150 lira verip gspace satın almak. Reklamsız kullanmak bu sorunu kabaca ortadan kaldırıyor.

Ama slışınca apkpure store ve aurora store ikilisi her konuda playstore ihtiyacını kapatıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • inalmert996 kullanıcısına yanıt
    aurora store'un avantajı nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gspace ile google isteyen oyunları açabiliyorum ama facebook ile bağlanamıyorum. Facebook ile giriş yeri çıkıyor devam diyorum fakat hiçbir tepki vermiyor öylece kalıyor

Arkadaşlar hala sorunu çözemedim yardım edebilir misiniz?

• NightBlue-S kullanıcısına yanıt
    Gspace yerine Aurora store ya da Amazon store dan kurarak deneyebilirsiniz.

• Tabletim bugün geldi. Henüz yeni kurcalamaya başladım ve ilk sorunumla karşılaştım :) YouTube vanced uygulamasına Google hesabımla giriş yapamıyorum. Nasıl yapacağım konusunda yardımcı olur musunuz?

Düzeltme: Hallettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 8 Ekim 2021; 0:37:3 >
  • Direk android marketten uygulamayı indirsenize. Petal Search üzerinden aratıp kurun. Bu Instagram gibi birçok uygulama içinde geçerli. Google hizmetleri youtube gibi çok az uygulama için geçerli.

@NightBlue-S

• quote:

Orijinalden alıntı: levover_psm

Gspace yerine Aurora store ya da Amazon store dan kurarak deneyebilirsiniz.
    Hocam hepsinden indirip denedim apkpure vs ama bazı oyunlar google play games istiyor ve açılmıyor bende bu yüzden gspace ile açıyorum açılıyor ama bu sefer de facebookla bağlanmıyor hata bile vermiyor devam düğmesi donuyor tepki vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Direk android marketten uygulamayı indirsenize. Petal Search üzerinden aratıp kurun. Bu Instagram gibi birçok uygulama içinde geçerli. Google hizmetleri youtube gibi çok az uygulama için geçerli.

@NightBlue-S

Hocam zaten çoğu uygulamayı ve oyunları apkpure dan yükledim instagram facebook vs ve oyun hepsi sorunsuz çalışıyor ama bazı oyunlar google play games hatası verip açılmıyor bu sorunu gspace ile çözüyorum ama bu sefer de facebookla bağlanmıyor facebookla devam et düğmesi donuyor basılmıyor

• Ben yakın zamanda denemedim ama Amazon dan indirince çalıştı. Belki bir güncelleme gelince düzelir. Fırsat olunca denerim.

• Ben kullanıyorum. Ve daha hızlı güncelleme alıyor. Ayrıca tablette yatay kullanıma izin veriyor. Ayrıca içerisinde fazlaca uygulama var. Başka yerde bulamadığım uygulamaları oradan bulabiliyorum. Ben sevdim açıkcası. Bir candy crash sağa oyununu Huawei markette bulamadım. APK store da bulamadım ya da çalıştıramadım. ama buradan bulup rahatlıkla oynayabildim. Benzer şeyler office uygulamaları için de geçerli. Ben sadece kalem uygulamalarından sote shelf denen uygulamayı ücretsiz APK ile kurmanın yolu var mı onu merak ediyorum. Mesela herkes APK larla Spotify VS herşeyi rahatlıkla kullanabildiğini söylüyordu androidlerde. Böylece Apple a göre artışından bahsediyorlardı ben o konuda artısını göremedim pek. YouTube u reklamsız izleme hariç :)

• 1 Ekim'den sonra ürünü Hepsiburada üzerinden satın alan kimse var mı? Klavye ve kalem kampanyası devam ediyor mu acaba? Ürün resminde hala yazıyor ama açıklamada "30 Eylül'e kadar olan siparişlerde" demiş, kafam karıştı.

• bongo47 B kullanıcısına yanıt

Ekim'in ilk günlerinde devam ediyordu, ama şimdi kampanya bitti, devam ederken tableti sepete ekleyince ücretsiz olarak klavye ve kalem ekleniyordu. Şu an sadece tablet var.

• Ben Dualspace kullanıyorum. Oyun oynamadığım için bilemeyeceğim ama dene istersen.

• Tablet uyku modunda çok fazla pil tüketimi yapıyor bunun sebebi ne olabilir? Gece saat 4 gibi Wi-Fi ve Bluetooth kapatıp bıraktım sabah 11 gibibaktığımda yaklaşık %10 şarjı azalmış. Bugün yine saat 13:30 gibi kapattım %60 şarjı vardı şimdi açtım baktım %49 kalmış.
    Bu çok anormal bir durum. Normal kullanırken şarjı olağan dışı düşmüyor ama kapalıyken bu kadar düşmesi anormal bir durum. Bunun gibi bir sorun yaşamış olan var mı ?

Ek: Yeni alan arkadaşlar kutu içeriğinde type-c'yi kulaklık girişine çeviren aparat çıktı mı? Bende çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 8 Ekim 2021; 19:0:23 >
  • versamaxx V kullanıcısına yanıt

Anladım hocam, teşekkür ederim.

• ottmn kullanıcısına yanıt

Bunu çözmenin en güzel yanı gece kullanmadığınız saatler otomatik kapatıp açmaya ayarlamanız olacaktır. Ben bu sorunu böyle çözdüm

• TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    Sizde de aynı sorun var yani.Bu çok saçma bir sorun ama. Bir sürü tablet kullandım hiçbirinde böyle bir sorun görmedim bunun mutlaka başka bir çözümü olmalı. Benim tableti 1-2 saatlik aralıklarla da kullanma ihtiyacım oluyor ve kullanmadığım zaman şarjının aşırı düşmesi benim için iade sebebi bile olabilecek bir durum. Umarım yazılımsal bir sorundur ve Huawei bunun farkındadır da bir an önce güncellemeyle sorunu çözer.

Tabletin her şeyinden memnunum lâkin bu sorun benim için çok ciddi bir sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 9 Ekim 2021; 1:55:0 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.