Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.537
Cevap
199
Favori
475.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben gün içinde o kadar şekilde kullanmasam da sizin dediğiniz sorunu pek yaşamış değilim. Evet gece sabaha uyanınca sıkıntı olduğunu ben de düşünüyorum ama gündüz 1-2 saat arayla çok da sıkıntı değil. Bence arkaplanda uygulama yenile vb uygulamaları kısmanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottmn kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle bir sorun yok. Gece uyurken açık oluyor 8 saatte yüzde 5 6 arası gidiyor. Belki uygulama kaynaklı fazla tüketim oluyordur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu bahsettiğim uyku modunda aşırı tüketim yaptığında tablet güç tasarrufu modundaydı ve ne var ne yok kapatıp yatmıştım, sadece kalem ve klavye takılıydı ancak Bluetooth kapalıydı.

Bu gece sırf denemek için kalemi ve klavyeyi çıkarttım tableti de standart mod'a aldım öyle yattım. Yatarken şarjı %93 idi 8 saat aradan sonra şu an tableti elime aldım ve şarjı %92. Bu gece tekrar klavye takılı vaziyette bırakıp yatacağım bakalım 8 saat sonra şarj durumu nasıl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 9 Ekim 2021; 11:52:27 >
  • https://www.hepsiburada.com/shin-wo-2-li-huawei-matepad-11-2021-9h-sertlik-temperli-cam-ekran-koruyucu-yurt-disindan-p-HBCV00000NL3T0?magaza=Shin-wo

Yüzde 20 hepsipapel iadesiyle (iade 15 gün sonra cüzdana yatıyor) 2 tane kırılmaz cam 110 tl. Tanesi 55'e gelmiş oluyor ve en azından yurtdışından geldiği için uyumlu olacağını düşünüyorum. Ben paperlike aldım onun gelmesini bekliyorum o yüzden pas geçeceğim. İlk takışımda başarılı olursam artanları isteyene satarımHuawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) 

• EmuRu kullanıcısına yanıt

Ben ebat olarak yakın diğer markaların koruyularından 2 tane aldım, 1 tane de kendi koruyucusunu aldım 89 tl toplam tutar... S6 lite ı uyguladım kenarlarında boşluk kaldı ama koruma işlevini yerine getiriyor. A7 de benzer ebatlarda kendi cam koruması için olumsuz yorumlar olsa da aldım. Uzun bir süre ihtiyaç duymam sanırım Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) 

• Aurora, istediğin bir uygulamayı google store dan random bir email ile alıp sana veriyor. Açık kaynaklı bir sistem. İstediğin uygulamaların muhtemelen hepsini bulabilirsin. Güncellemeler konusunda google playstore ile aynı hızda. Tek sıkıntısı uygulama içi ödeme konusunda. Onun için birşey yaparlar belki ileride. Ben uygulama içi ödemelerimi gspace ile yapıyorum şimdilik.

• Huawei matepad 11in ekranı laminemi yoksa boşluk varmı? Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

• fbyram kullanıcısına yanıt

Bundan önce bende Tab a7 vardı, ekran koruyucusu duruyor. Deneyeyim dedim ancak bu tablete çok ufak geliyor, idareten dahi olsa kullanılacak gibi değil. Tab a7 hem ekran olarak daha küçük hem çerçeve olarak daha kalın.

Küçük gelyır derken sıfıra sıfır değil de ortadan uyguladığınızda kenarlarda 1cm gibi bir boşluk kalıyor. Ben çinden uzun süre gelmesini beklemek yerine böyle çözüm ürettim

• Şöyle söyleyeyim. Tab a7 ekran koruyucusunun hemen hemen tamamı Huawei matepad 11'in ekranı kadar. Bendeki Tab a7 ekran koruyucusunun siyah kenar çerçeveleri bu Tabletin ekranını çok fazla kapatıyor, ekran koruyucusunun tamamı şeffaf olsaydı kullanılabilirdi ancak koruyucu da tablet gibi siyah çerçeveli olunca kullanılması imkansız oluyor.

Tabii ki beni rahatsız edecek,kullanmamı engelleyecek durum sizi rahatsız etmeyebilir bir şey diyemem.

• Tam lamine.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Az önce yeni bir güncelleme geldi. Genel sistem performansını arttırdığı yazıyor.

• Korkarak da olsa güncellemeyi yükledim. Umarım en kısa zamanda desktop modu da gelir. En çok istediğim özellik o.

Bu arada dün bahsettiğim şarj sorunundan sonra şu an şarj durumum bu şekilde.

Gece 01:30 civarı şarjdan çıkardım. Bakalım bu gece yatarken kılıfından çıkarmayacağım sabah kalktığımda şarjı ne kadar düşmüş olacak.
    Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 9 Ekim 2021; 20:37:4 >

• levover_psm L kullanıcısına yanıt

@levover_psm Hocam bahsettiğiniz uygulamada sadece kalemle çizim yapmayı aktif edebiliyor muyuz acaba ? Çizim yaparken her zaman olmasa da elimi de algılıyor ve haliyle karışıklık olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parzival97 -- 10 Ekim 2021; 0:33:52 >
  • ultiMance kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkürler

• @levover_psm Siz tableti monitöre bağlayıp kullandınız mı acaba? 1080p monitöre bağlayınca görüntü kalitesini merak ediyorum da denemediyseniz imkanınız varsa deneyip tam ekran olup olmadığını ve görüntü kalitesini test edebilir misiniz rica etsem

• Monitöre bağlayabileceğim bir kablo yok elimde malesef.

• levover_psm L kullanıcısına yanıt

Anladım yine de sağ olun.

Deneyebilecek arkadaşlar var mı burada :)

• 3999 tl kampanyasını kaçırdım kötü oldu.

Ben usb-c hdmi kablo ile monitore bağlayıp denedim, çok güzel çalışıyor, hiçbir sıkıntı yok.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.