Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.523
Cevap
196
Favori
472.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dediğiniz gibi cihazın ekranı güzel, kötü demiyorum. Daha uygun fiyatlı bir panel demek ki. IPS TFT arası bir şey gibi belki de. Karanlıkta film izlerken kullandığımda rahatsız etti beni zaten. Onun dışında fark etmemiştim.

Edit:Cihazla ilgili Huawei destek telefonla ulaştı bana.

Sanırım karanlıkta, loş ışıkta ekran parlaklık ile ilgili bazı açılardan yansıma yapıyor. O nedenle görüntüde farklılık oluyor. Normal ışıkta bir şey olmuyor. Düşük ortam ışığına oranla daha yüksek parlaklıkta kullanırsam belli oluyor. Başka cihazlarda da baktım varmış ama bu tablette fazla belirgin bu durum sadece. Sonuç olarak bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aenescan -- 6 Ekim 2021; 15:5:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ekim Ayında Güncellenecek Modeller – Vol. 1 | Huawei Ailesi |"https://www.huaweiailesi.com/ekim-ayinda-guncellenecek-modeller-vol-1/

Bu arada tab s7 ile arasındaki antutu puanı farkının bir sebebi şu olabilir aynı işlemcilere sahip olmalarına rağmen;

Matepad 11 2,84 ghz
    Tab s7 3,09 ghz

(Kaynak epey.com)

Azami frekanslarda fark var anlayacağınız.

Bu durum max performansı düşürse de işlemcinin daha az ısınmasını ve daha uzun ömürlü olmasını sağlıyor.

1 aydır kullanıyorum günde 2 3 saat oyun oynadığım da oldu ve asla ısınmadı. Belkide sebebi budur.

Cpu frekansını arttırmanın bir yolu varmı bilmiyorum. Gerek varmı onu da bilmiyorum.

Durum bu arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inalmert996 -- 6 Ekim 2021; 1:39:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Apex legens mobile için google play hesabımla erken erişime kabul edildim. Gspace üzerinden oyunu tabletime sorunsuz indirdim. Max ayarlarda Battle royale modunda çok çok nadiren fps drop yaşadım (performans modunda).

Cod mobile max ayarlarda hem daha kötü görünüyor hem sık sık fps drop yaşatıyor ki cod mobile çok optimize ve çok güzel gözüken bir oyun. Apex legends mobile hem daha iyi görünüyor hem daha optimize çalışıyor.

Şaşırdım ama mutluyum.

Dipnot: sanırım oyun sadece bana değil bölgesel olarak tüm Türkiye'ye açıldı

Yerin dibi not: arkadaşımda mi 9t pro var indiremiyor oyunu. Sanırım tamamen açılmadı.

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inalmert996 -- 6 Ekim 2021; 19:11:51 >

• Selamlar, ben direkt tablet ile ilgili olmasa da bir soru sormak istiyordum.

Çalışırken sıkça tablet laptopuma bağlı oluyor hem dosya aktarımı hem de -genelde de- şarj için.

Bu durumun (tabletin saatlerce laptopa bağlı olması) tablet bataryasına olumsuz bir etkisi olacak mıdır sizce kısa yahut uzun vadede? Pil mevzusunda epey bilgisiz olduğum için soru komik olmuş olabilir de fikirleriniz çok kıymetli. Hepimiz cihazlarımıza iyi bakmak istiyoruz nihayetinde.

Teşekkür ediyorum şimdiden.

• Bandobrass kullanıcısına yanıt
    Açıkçası pilin sürekli şarjda kalması iyi bir şey değil. Özellikle de full olarak durması. Güncel cihazların çoğunda eğer sürekli elektriğe bağlı kalacaksa tamamen şarjı doldurmayan modlar var. Bu matepad 11'de de var Smart charge capacity gibi bir ismi vardı. En azından onu aktif edin.

• levover_psm L kullanıcısına yanıt

Öncelikle teşekkürler hocam cevabınız için. Evet, ben de böyle biliyorum doğrusu. Dediğiniz modu aktif etmiştim. Esasında kullanmıyorken kabloyu çıkarabilirim de ama okula giderken şarjının olması için işimi görüyor. Yoksa pek de elzem değil takılı durması, çıkarayım yani şarjdan o halde. O bataryayı koruma modu aktif ama yine de bir enerji akışı oluyordur zannediyorum, tümüyle kurtarmıyordur hani. En ideal kullanım ne olmalı peki genel olarak? Şarja takmadan yüzde 20 30'lara kadar kullanıp öyle mi tamamen şarj etmek örneğin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandobrass -- 7 Ekim 2021; 0:11:58 >
  • @levover_psm Tekrar merhaba. Tabletim şu an kargoda ve büyük ihtimal yarın elimde olacak. Siz ekran koruyucu kullanıyor musunuz acaba? Kalemin ekranı çizme ihtimali sanırım yoktur öyle değil mi?

İnternette ekran koruyucu yorumlarına baktığımda neredeyse memnun olan yoktu ondan soruyorum. Genelde satılan ekran koruyucu camların uyumsuz olduğu yazıyor. Siz kullanıyor musunuz ?

• Bende ekran koruyucu var ve yurt dışından aldım. O yüzden uyum sorunu yaşamadım. Açıkçası insan kendini güvende hissetmek istiyor ama kalemin ekrana zarar vereceğini sanmıyorum. Güzel bir seçim yapmışsınız güle güle kullanın.

• levover_psm L kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Umarım uyumlu ekran koruyucu bulabilirim.

• Paperslike dı sanırım. Ekran koruyucu modeli. Ekrana kalemle yazınca sanki kağıda yazıyormuşcasına izin veren koruyucu. Matepad11 için bu üründen kullanan satan satıldığı yeri bilen var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim talebim reddedildi maalesef. Huawei tarafından. Size gönderilen ürün bir marka kutu vs var mıydı

• TorukMactoo kullanıcısına yanıt

O koruyucu ekran kalitesini değiştiriyor bence. Ben kalem ucuna takılan silikon gibi bir şey var onu daha kullanışlı buldum

• aenescan A kullanıcısına yanıt
    Var mı kullandığınız bir ürün. Ya da link. Ben ilk defa duydum sizden. Böyle bişey de mi varmış?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bende talepte bulunmuştum 1 hafta önce. Benimde reddedildi. Açıklamalarda yoktu böyle bir adaptör çıkacağı. Türkiye'deki kutu açılımlarında aynı şekilde yoktu. Arkadaşın şanslı yaver gitti sanırım.

• TorukMactoo kullanıcısına yanıt

Ürün linki yok maalesef bende. Bakmam lazım.

Eşit: @pentips.art sayfasında gördüm. Ama satışı TR de yok sanırım. Apple Pencil ile uyumlu olabilir sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aenescan -- 7 Ekim 2021; 12:22:58 >
    Herhangi bir kutusu yoktu. Kocaman bir huawei kutusu (muhtemelen başka bir şeyin kutusu) yanına da bir tane huawei topluluğu yazan kalem koymuşlar çok boş durmasın diye :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende Trendyol dan 3940 TL ye klavye ve kalem hediyeli sipariş vermiştim ürün geldi. Benim ihtiyaçlarım için çok yeterli bir tablet genel amacım çocuk ders çalışsın, basit oyunlar oynama, film izleme vs. Şimdi bir sorum olacak samsung telefonun ekranını bu tabletin ekranına paylaşabileceğim bir yöntem var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: erhangun84

Merhaba arkadaşlar bende Trendyol dan 3940 TL ye klavye ve kalem hediyeli sipariş vermiştim ürün geldi. Benim ihtiyaçlarım için çok yeterli bir tablet genel amacım çocuk ders çalışsın, basit oyunlar oynama, film izleme vs. Şimdi bir sorum olacak samsung telefonun ekranını bu tabletin ekranına paylaşabileceğim bir yöntem var mıdır?

Huawei cihazları arasında olan gibi bir şey istiyor iseniz öyle pratik bir şey yok

• erhangun84 kullanıcısına yanıt
    Screen mirror uygulamaları falan var birsürü. Ücretsiz kolay kolay bulamazsınız ama wifi üzerinden ekran yansıtma var.

• Sanki herşey tamam, süper bir market yapmışlarda bi reklamlar eksikmiş.. Heryerden reklam fışkırıyor. İki tane berbat uygulama var onlarıda reklamdan kullanamıyorsun!!!

Çinli hanzoların ufku, vizyonu bu kadar. Sözde google a apple a rakip olacaklar.

Kimseye tavsiye etmiyorum

İlk fırsatta bu cihaza gerçek bir android yüklemem lazım yoksa bu haliyle duvara çarpıcam tableti!! 

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.