< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinyasKara -- 10 Ekim 2021; 12:59:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (24. sayfa)
-
-
Cevabınız için teşekkürler. Monitörünüz 1080p mi ve kenarlarda boşluk kalıyor mu ?
-
Hocam kolay gelsin. Kiwi Browser için teşekkürler. Bayadir aradığım tarzda bir uygulama.
iPadde concepts ve procreate kullanmış biri olarak concepts ile procreate çok farklı uygulamalar. Procreate hem daha uygun fiyatlı hem de sınırsız fırça eklenebilir. Conceptsde her şey için ayrı ücretlendirme istiyorlar. Procreate pixel tabanlı. Concepts ise Vector çizim yapıyorsunuz. Çok araştırmadım ama Androidde procreate in karşılığı olacak bir uygulama olduğunu sanmıyorum.
Not alırken tilt özelliğini nasıl kullanıyorsunuz?
Ben Flexcil kullanıyorum PDF için. xodo bana hitap etmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kiwi browserda yeni pencere özelliği var. Ancak bu özellik tablette çalışmıyor. Bunu sistemden mi kısıtlamislar acaba. iOS daki sisteme yakın bir şeyler gelse harmony os 3 ile iyi olacak
Merhabalar hocam, Concepts zaten bir Procreate muadili olamaz tabi ki de ama onun gibi layerlı çizim yapabilmeyi sağlıyor bahsettiğim gibi. Maalesef tilt detection kullanabileceğimiz bir not uygulaması yok ancak Ipad'de Notability ile bu çalışıyordu. Başlıkların altına vs güzel eklentiler yapılabiliyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sketchbookda da layerlar kullanarak çizim yapılabiliyor.
Evet 1080p bir monitor ile denedim ve maalesef kenarlarda siyah boşluk kalıyor tablet ekranı 16:9 olmadığı için. İlk bağlandığında "Huawei Wired Projection" diye bir ibare çıkıp Agree etmem isteniyor, ondan sonra sorunsuz bağlanıyor. Ayarlarda bu mod ile ilgili bir özellik bulamadım (Sadece HDMI çıkışı kullanma, ekran çözünürlük veya en boy oranını değiştirme vs gibi). Kenarlarda boşluk kalması dışında sıkıntısız ve gecikmesiz bağlanıyor.
-
Bu son güncelleme ile pil performansı arttı.
Türkiye'de gelmedi herhalde daha yada kalem güncellemesinden sonra 1 güncelleme daha gelmişti o size yeni mi geldi acaba.
Birde şöyle bir sorun yaşıyoruz. Noteshelf'te görsel ekliyoruz editliyoruz vs. 2 sayfa daha not çıkarıyoruz pat foto silinmiş yok. Bazende silmiyor ve bu büyük bir sorun uygulama da güzel aslında bu sorun can sıkıyor. Jnotes kullanan var mı aktif olarak onu mu denesek bilemedim buna alışmıştık. Noteshelf aktif olarak kullanıp bu sorunları yaşayan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu dediğim kalem güncellemesinden sonra gelen düşük boyutlu olan güncelleme. Siz fark hissettiniz mi?
Teşekkürler. Kablo ile de desktop modu yok o halde. Kullandığınız kablo herhangi bir type-c to hdmi kablo öyle değil mi?
Benim dört gözle beklediğim özellik desktop modu. Gelip gelmeyeceyle ilgili herhangi bir gelişme olursa bu mesajı okuyan arkadaşlar alıntılayıp cevaplarsa memnun olurum.
Ben çok hissedemedim ama o ilk aldığımda ki batarya boşalması 2 hafta sonra falan toparlamıştı batarya süresinden memnundum çok dikkat etmedim ondan. Güç tassarrufu modu çok başarılı bu arada.
-
Hepsiburada'da yeniden 4012 tl Klavye+Pen kampanyası başlamış. Kaçıran varsa değerlendirebilir.
Siparişi onaylamadan önce sepete klavye ile kalemin eklendiğinden emin olun.
Bugün fiziksel klavye bağlıyken ekranda sanal klavye çıkmaya bağladı bunu nasıl çözebilirim bilen var mı. Aklıma gelen her şeyi denedim çözemedim. Ayarlardan sanal klavyeyi göster falan kapalı.
-
Ben test ettim. Tam ekran olmuyor. Bir ayarı var mıdır bilmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. Desktop modu gelmeden kullanılacak gibi değil anlaşılan.
-
Microsoft swiftkey ise ayarlarından düzeltebilirsin
Bulamadım dediğiniz satisi hepsibuadada link atabilirmisiniz
Evet Microsoft swiftkey. Güncelleme yapmış ne yaptıysam düzelmedi. Sonunda swiftkey güncellemesini kaldırdım düzeldi ancak appgallery'e girince otomatik güncelliyor ve yine bozuluyor.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X