Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.544
Cevap
199
Favori
475.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler hocam, görüşlerinizi bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottmn kullanıcısına yanıt

Aynı sıkıntı bende de var. AppStore'da "skip update" ile pas geçtim güncellemeyi kaldırdıktan sonra. Bir daha sormuyor. Bir sonraki versiyonda düzelir diye umuyorum.

• Herkese merhaba,

Tableti klavye ve kalem kampanyası ile satın aldım çok uzun inceleyemedim henüz fakat canımı sıkan bir konu var. Tabletin ekranı kapandıktan sonra tekrar şifresini girip kullanmaya başladığımda (tableti tamamen kapatmaktan bahsetmiyorum) klavyenin bağlantısı kesiliyor, klavyeli kılıftan ayırıp tekrar birleştirdiğimde klavye ile bağlantı kuruluyor. Kendi aksesuarı olduğundan otomatik olarak kısa sürede klavyeyi tanıyıp bağlantıyı kurması gerekir diye düşünüyorum. Yapmam gereken bir ayar varsa ve biliyorsanız yazabilir misiniz?

Teşekkürler.

• Dediğinizi yapayım ben de. Teşekkürler.

• Klavye kalem ihtiyacı olmayanlar için hepsiburada'da farklı bir satıcıda 3485 TL ile en uygun fiyatta.

• Bunu gördükten sonra temperli cam da alayım bariHuawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) 

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

• Merhabalar. Cevap olarak sadece 'evet' veya 'hayır' şeklinde beklentim olan birkaç sorum olacak. Lütfen marka ile ilgili duygusal düşünmeden ve şuan yok ama ilerde illaki düzelir, huawei bu cihazı boş bırakmayacaktır falan demeden cevap verebilirseniz çok teşekkür ederim.

-Bu cihaza youtube indirip premium olan hesabıma rahatlıkla 40 takla atmadan girip kullanabilir miyim?

-Netflix, amazon prime video, bein connect, twitch, dsmart go, turkcell tv+ uygulamarını rahatca kullanabilir miyim?

-Popüler oyunları oynayabilir miyim? call of duty, pugb mobile falan filan

-Son olarak, keşke almasaydım paramla rezil oldum, der miyim?

• Eyupdmrc1 E kullanıcısına yanıt

1. evet ben youtube premium kullanıyorum 40 değil ama 1 takla atsan yeter.

2. evet kullanırsın

3. evet oynarsın

4. hayır, demezsin.

• inalmert996 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, ipad air ile bu tablet arasındayım bakalım hayırlısı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bütçe meselesi.

• Arkadaşlar, Xiaomi mi pad 5 ile bu cihazı karşılaştırma yaparsak eksik ve arti dolarak dusunebilecegimiz neler görüyorsunuz.
    Google play hariç. (Kalem klavye olayı da dışarda tutarsak)
    Ekrana kırılmaz cam takıip parlama olayının önüne geçen var mı ?

Kullanım amacı meselesi, örneğin instagram benim için tablette daha önemli. İpad de bunun karşılığı yok gibi. Buna göre karar vermemiz lazım. Ben tablet ile ne yapacağım hangi programları kullanacağım. Yoksa Apple tabi daha oturmuş bir tablet ama ihtiyacın var mı ve bu uygulama var mı.

• tenekekutu kullanıcısına yanıt

iPad de zamanında çok güzel Instagram uygulamaları vardı. Daha sonra Facebook tarafından Apple Store'dan kaldirtildi. O saçma iPhone yarım ekran uygulamasına kaldık.

iPad uygulaması istense çok kolay yapılır halbuki.

• aenescan A kullanıcısına yanıt

Aslında birbirine göre artı ve eksileri var. Beni en çok düşündüren aradaki pil farklıydı çünkü arada ciddi bir fark var. Ben alırken mi pad daha satışa çıkmamıştı ne zaman geleceği belli olmadığı için matepad siparişi verdim.

Ürün siparişini verdikten sonra kargoya verilip dağıtıma çıktığı gün mi pad satışa çıktı :)

MatePad'in işlemcisi daha iyi, mi pad'in hafızası daha yüksek ve hdr10 destekli ekranı var. Öte yandan matepad 11'in klavye+kalemli fiyatı Xiaomi mi pad 5'in aksesuarsız fiyatı ile aynı.

Eğer sentetik testlerde snapdragon 860, snapdagon 865'den hatırı sayılır derecede daha düşük puan almasaydı sadece pil farkından dolayı Mi pad 5 alırdım.

Son olarak çinden aldığım paperlike ekran koruyucuyu bekleyemeyip temperli cam alıp taktım taam uydu.

Nereden aldınız temperli cam: Ekranın solundaki sensörü ve üstteki kamerayı çok etkiliyor mu

Xiaomi'nin tableti de çok iştah açıcı duruyor ama kalem ve klavyeli kılıfın avantajını insan bizzat kullanınca anlıyormuş doğrusu. Aksesuarlı fiyatı kaç olur bilemeyeceğim, büyük pil ve hafıza da ilgi çekici ama salt tablet ve klavyeli/kalemli tablet kıyasında da ikincisi bir hayli ağır basıyormuş benim adıma kendi deneyimlerim üstünden.

İlginç bir ikilem doğrusu, Matepad'i ben de almamış olsam aksesuar mevzusunun netleşmesi için bekleyebilirdim belki zira Xiaomi de tatlı bir cihaz yapmışa benziyor.

• Merhabalar arkadaşlar YouTube vanced ilgili sıkıntım var vanced maneger yukledim microg Yuklu ama bitürlü giriş yapamadım Google baglantı hatası daha sonra deneyin hatası alıyorum varmı başına gelen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler

• Ben de sizler gibi bu ikilemde çok kaldım Ama sonuçta Huawei daha ağır bastı.
    Bana göre artıları, işlemci, yazılım ve kalem klavyenin fiyata dahil olmasıydı.
    Yazılım olarak Xiaomi, genelde sorunlu ve bir süre sonra kasan bir yazılımı var. Huawei ise akıcı ve belli bir süre sonra şişmiyor. Ama tabi bunda da Harmony Os taki Google servisleri sorunu.

Sonuçta kalem ve klavye fiyatı en az 1000 TL fark eder. Bu da göz ardı edilemeyecek seviyede.

• Ctrl.s kullanıcısına yanıt
    Giriş yaparken huawei seçeneğini seçin.Gözden kaçmış olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aenescan A kullanıcısına yanıt
    n11den aldım.Kamera kısmı çentikli olduğu için kamerayı hiç kapatmıyor.Sensörü de hiç etkilemiyor.Aslında esnek ekran koruyucu alacaktım ancak çok yumuşak olduğu için hoşuma gitmiyor ve dokunmatik hassasiyetini düşürüyor

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.