Yok kurmadan yaptım |
Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (296. sayfa)
-
-
bir de siz deneyin isterseniz c636 kodlu romu kurup. bir sey silinmiyor kurarken.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bir türlü şu programı çalıştıramadım, başka nerden indirebilirim.
Antivirus vs hepsini kapatıp denedim yok çalışmıyor hata bile vermiyor açmadan bekliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hangisi hocam? hisuite mi proxy mi?
Evet hocam bende matepad pro 10.8 i H,OS 2 de kaldığı için başka rom a geçirmeye çalışıyorum
Çin de 4 çıkmış bu cihaza
Evet ürün 120 tl 150 de vergi verdim.
Hayırlı olsun, bu benim de kullandığım ilk dongle'lardan biri. Uygun fiyatına rağmen çoğu cihazın içindeki dac'dan daha iyi performans veriyor. Teknik performansını ön plana çıkarmak için Huawei Histen ayarlarından "doğal" seçeneğini aktif edin.
Hocam link bırakır mısınız rica etsem
Senin derdin çok yüksek ihtimalle çalışmayı bekleyen başka bir işlem ile çakışması
Görev yöneticisinden çakışmayı bulup durdurup baştan açarsan sorunun çözülecektir ama kendin uzun uzun aramak zorundasın
Zamanında aynısını pspice programı ile yaşamıştım setup işlemi bitmesine rağmen tekrar çalışmaya başlama esnasında kurulu pspice uygulaması ile çakışıp bekliyordu ne kadar tıklarsam tıklayım hiç hareket olmuyordu
-
Sürüm düşmeden mi geçeyim?
Sürümüm şu an bu.
-
hangi programin calismadigini soylememissiniz hocam onu sormustum. farkli bir bilgisayarda denediniz mi acaba?
evet ayni surume gececek zaten
Hocam format attım pc de 11 yüklü idi dedim 10 yapayım, onda da aynısı oldu, uyumluluk sorun gidermede w7 seçince açılıyor gibi oluyor bu sefer de bozuk dosya hatası veriyor
Hi suite proxy üstad, eve geçeceğim başka bir masa üstü pc var onda deneyeceğim
hocam harmonyos sürümü 3.1.0 oldu .
-
usta emin miyiz burda 198 diyor bendeki 210
-
hocam guncellemeyi 210 olarak buluyor oraya aldirmayin.
hocam saç kurutma makinesi bozulmuş onla yapamadım. bir poşetin içine koyup sıcak su ile beklettim birkaç dakika ama olmadı. :(
-
su ne kadar ise yarar fikrim yok ama fon makinesi etkili bir yontem genel olarak hocam. isterseniz havlu falan koyup ütü basin 3-4sn araliklarla. bayagi isinsin ama yakacak kadar da degil :D 1 dakika falan uygulayin bu yöntemi. sonra sogumadan hemen sarj etmeyi deneyin.
akşam bir daha deneyeceğim olmadı ütü olayını denerim :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X