Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (323. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: tct123_gs
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
6.448
Cevap
193
Favori
463.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2 yıllık matepad kullanıcısı olarak yazıyorum özellikleri %30 daha kötü olsun ama Samsung olsun bu dediğimi tableti alıp bı süre kullandıktan sonra anlarsın.Bıktım bu Huawei yazılım uygulama desteği sorunlarından çin çan çon a bana sorarsan eğer hiç bulaşma.
  • Baturalp46 B kullanıcısına yanıt
    Sorun nedir? Ben de 11.5 kullanıyorum ve gayet memnunum.
  • Sycyc S kullanıcısına yanıt
    Merhaba 11.5 kullanıyorum. Kalemsiz kullanırım dedim lakin öyle olmadı ve bilirsiniz ki kalemi de ucuz değil ama hala ikisi bence mükemmel ikili s6 lite ile kıyaslandığında ekran ve işlemci bazında Huawei daha önde açıkçası Huawei tercih ederim.
  • tct123_gs kullanıcısına yanıt
    Gerekli araştırmayı yapıcak birisi için sorunlar apaçık ortada hocam, ben nasıl elimden çıkarsam diye düşünüyorum.Yeni modellerinde Google servisleri olsa bile çeşitli olaylarla, ben önermem.Paran varsa Apple o kadar yoksa Samsung hadi belki honor Xiaomi de olabilir duruma göre ama Huawei kesinlikle değil ne yaparsa yapsın o yazılım, güncelleme desteği uygulama desteği sorunları çözülmediği sürece boş onlarında hiç çözüleceği yok Çin'de isen güncelleme sorunu çözülür belki...

Google servisleri çalışmadığı durumda evet bencede alınmamalı. Microg olayı çalışan modellerde bence tercih edilebilir. Bu cihazları 2-3 sene önce alanlar için tabi kötü oldu. Kutudan çıktığı gibi destek olsaydı insanların midesi bulanmayacaktı.

Tablet konusunda zaten lider bir marka Apple. Lakin fp açısından değerlendirmek ve öğrenci dostu olarak android tarafındaki modelleri önermek daha sağlıklı olabilir. Dediğim gibi ben memnunum play hizmetleri de çalışıyor. Uğraşmayı da severim ama bu tarz şeylerle uğraşmak istemeyen Samsung'a da önerebilir. Huawei alternatifi bu fiyata yok onu da soyliyim.
  • faxcon94 F kullanıcısına yanıt
    Evet elinde patlayan kesimden olduk biz maalesef. İçerisinde One UI çalışsa nerdeyse hiçbir derdim olmayacak bu tablete ilgili.
  • 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.