Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.479
Cevap
193
Favori
468.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiziksel klavye kullanırken sanal klavye kullan diye bir ayar var onu kapatırsan gidiyor. Ya da klavyeyi değiştirince

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Matepad 11 2023 için HarmonyOS 4.2 güncellemesi yayınlandı

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)
  • mrbcksz kullanıcısına yanıt

hangi surumden sonra geldi hocam size? ve china vs gecis yaptiniz mi. gerci gecis yapsaniz turkce olmazdi diye dusunuyorum, yine de sormak istedim.

• cetinodinson kullanıcısına yanıt

Cihaz bana ait değildi ama buldum

TR-EU cihaz sürüm HarmonyOS 3.1.0.210

• Arkadaşlar merhabalar
    Matepad 2021 cihazımı kız kardeşime hediye ettim ama şimdi fark ettimki tabletsiz olmuyor uzun süre sorunsuz kullanacağım bir cihaz istiyorum kalem klavye şart değil ama ekran, ses, batarya, sağlamlık ve uzun ömürlü olması şart acaba hangi cihazı önerirsiniz 11 2023 modelini alsam da olur ama almışken taksit ile daha iyi bir cihazda alabilirim s9 ultra ya rakip ve daha uygun bir cihaz var mı Huawei tarafında

• huawei ailesi
    MatePad 11 2023 için HarmonyOS 4.2 Macerası Başladı
    https://www.huaweiailesi.com/matepad-11-2023-icin-harmonyos-4-2-macerasi-basladi/?amp=1

Haberi sabah paylaştılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Küçük bir tecrübe aktarayım, kesinlik amacım bir şeyleri kötülemek değil ve her zaman FP ürünlerin peşinde oldum.

iki binli yıllarda win mobile ve smartphone kullanıyordum, alem symbian os ile takılırken wm c3nnetinde yüzüyordum adeta.

Sonrasında Apple ve android çıktı Windows gelişemedi, kalem yükünden kurtulmak için w8 ve sonrasında w10 çıkardılar Nokia yı satın aldılar. Oldukça güçlü kaliteli modellerdi, bende win alışkanlığından peşine takıldım.

Koskoca Windows kartelini param parça etti diğer iki OS. Tıpış tıpış android eko sistemine dahil olduk

Geçen sene kızıma Huawei tab aldım, çok şık eksiksiz güçlümü güçlü meret ama OS kısmında darboğaz var ama bir şekilde üstesinden geliyorsun yada geldiğini sanıyorsun. Ne zaman eşime tab s9fe ve kendime tab A9 8-128 aldım durumu daha iyi anladım. Bu iki OS varken diğer OS'lara hayat şansı yok varsada kırıntılar.

Eski tecrübem depreşti hemen bir nevi dejavu yaşadım.

Umarım ve dilerim biri bu iki vanpiri durdurur üçüncü dördüncü bir seçenek sağlar ama bence şimdilik hayal.

• GuGuuuK kullanıcısına yanıt

Hocam microg sonrası %80-90 android gibi oldu. Ama huawei arayüzünde bazı iyi taraflar olmasına rağmen samsung tarafındaki bazı özelliklerin olmaması can sıkıyor. Ayrıca bir iki kesin olması gereken özelliğin olmaması çok saçma. Ambargodan sonra özellik güncelleştirmesi anca sürüm güncellemelerinde geliyor oda 1 yılı geçiyor gelmesi. Çin versiyonlarda çok çabuk veriyorlar.

• Vergi indirimine giren tabletlerden matepad 11.5 ve s6 lite 2024 ü gözüme kestirdim. Tabletten en büyük beklentim not tutmak, arada sırada youtube ve tarayıcıda gezinirim oyun oynamıyorum. Siz hangi tableti önerirsiniz? Ayrıca internette satılan huawei m pen iş görür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sycyc -- 31 Ekim 2024; 7:10:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sycyc S kullanıcısına yanıt

ikisi kıyas dahi edilemez. s6 lite'ı direkt eleyin.

• peocawe kullanıcısına yanıt

Donanımsal olarak haklısınız fakat samsungda orijinal kalem kutudan çıkıyor. Matepad 11.5 konusunu bulamadığım için buraya yazıyorum, orijinal kalem aşırı pahalı, o kadar bütçem yok. Alternatif kalem önerileriniz var mı ve performansları nasıl?

Hocam ben de Matepad 11 2023 kullanıyorum, 2 gün oldu ama hala bana güncelleme gelmedi, ne zaman gelir veya beklemeye devam etmeli miyim?

• umareta kullanıcısına yanıt

My Huawei

Servisler

Hızlı servisler --> Diğer

Güncelleme

buradan bi kontrol etmeyi deneyin olmazsa beklemeye devam gelecektir eninde sonunda

• Matepad 11 2023 sahipleri

Snapdragon 865 ve Snapdragon 870 için ayrı ayrı güncelleme geliyor.

Snapdragon 870 olanlar güncelleyebilir. 865 olanlar beklemeye devam.

Matepad 11 2021 için gelir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasimsakin@gmail.com -- 1 Kasım 2024; 20:59:31 >

MyHuawei'den de kontrol ettim, güncelleme görünmüyordu. Sanırım ben de 865 kullandığım için almadım, beklemeye devam.

Peki hocam bir sorum daha olacak bu tarz bilgileri nereden ediniyorsunuz acaba?

• hasimsakin@gmail.com kullanıcısına yanıt

Çin cihazlara HarmonyOS 4.2 geldi (Matepad 11 2021)

Globale de gelecektir ama ne zaman gelir bilmiyorum

• umareta kullanıcısına yanıt

Ss gönderdiğim Huawei grubundan falan alıyorum bazen Facebook ta denk geliyorum

• Arkadaslar guncelleme model no btk-w09 matepad 11.5 lere gelecek mi peki ? Qualcomm snapdragon 7 gen 1 islemci ram 8 gb

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben o kadar olumlu bakamıyorum malesef, çinde güncel yazılım önemli çünkü huawei çinin appleı gibi, kullanım oranı çok yüksek ve servisleri belirli bir oranda güncel tutmaları lazım ama globalde huawei için çok bi getirisi olmaz 3 senelik cihaza yeni güncelleme çıkarmanın. ha belki next çıktığında ona geçerler tamamen googledan bağımsız olmak için, ama dördün geleceğini düşünmüyorum artık. umarım yanılıyorumdur

• 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.