Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ALPAK Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.479
Cevap
193
Favori
468.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence eğer Çin'e geldiyse global'ede geleceğini düşünüyorum.

• Matepad 11 2023 sd865'e Güncelleme geldi. 5.5gb
  • Arkadaşlar Matepad 11 2021'e hiçbir şekilde HarmonyOs 4 yüklemenin bir yolu yok mu? Bıktım ben bu GBox işlerinden. 1 yıldır Wild Rift oynayamıyorum, Youtube ve Mail uygulamalarıyla türlü şekilde uğraşıyorum. Midemi bulandırdı cihaz.

• matepad 11 2023 harmonyos 4.2 güncellemesinden sonra microg bütün tikler çalışıyor ama ben google play kuramadım bilen varsa yardımcı olabilir mi?

microg hw sürümü çalıştı

ayrıca güncellemeden önce microg ayarları uygulama olarak ana ekrana düşerken artık düşmüyor.

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)
  • umareta kullanıcısına yanıt

Google play store kurulmuyor maalesef. Microg+microg companion+services framework proxy kurulması gerekli(micro g websitesinde mevcut hepsi). Uygulamalar Aurora store ile kurmaya devam. Otomatik uygulama güncellemesi isteniyorsa shizuku'da gerekli. Bu üçlü genel olarak stabil çalışıyor. Uygulama içi satınalmaları bile görüyor. Ayrıca microg destekli bir cihaza kurulduğunda ana ekrana düşmüyor. Sanırım sistem uygulaması gibi görüyor. Cihaz ayarlarından sonra uygulamalar kısmınından da microg ayarlarına ulaşabilirsiniz.

• tolilow kullanıcısına yanıt

Ya tablet için 4.2 global güncellemesi gelecek ya da paralı metod ile Çin romu atılacak. Ama o romda microg çalışıyormu emin değilim. Ben yaptırdım ama sonra beğenmedim Avrupa değilde Asya-pasifik 3.0 roma geçtim yine ücretli metod ile. Micro bu romda çalışıyor.

• arkadaşlar bende matepad 11 2023 versiyon var güncelleme geldi ama değişiklikleri anlayamadım 5gb dosya indirdi. İnternette tarattım spesifik olarak şu şu değişti diyen bir kaynak yok rica etsem beni bilgilendirir misiniz? Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar bende matepad 11 2023 var fakat güncelleme gözükmüyor. internette biraz araştırma yaptım fakat bir sonuç bulamadım var mı aranızda yaşayan bu tarz bir problem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canakar37 -- 9 Kasım 2024; 21:29:39 >
  • arkadaşlar bu miko g dediğiniz şey nedir nasıl ayarlanır bir videosu bulunuyor mu ?
  • faxcon94 F kullanıcısına yanıt

Hocam bende 11.5 var tüm uygulamaları hallettim çalışıyor. Shuzuki kurdum ancak kablosuz hata ayıklama ile yapacaktım geliştirici seçeneklerinde bulamadım. Elimde başka pc yok o yüzden sürekli başka pc den adb komutu veremem. Bu modellerde kablosuz hata ayıklama yok mu?

• OsmanNuri58 kullanıcısına yanıt

kablosuz hata ayıklama yok. Sürekli vermenize gerek yok bir kere verince kapatmazsanız uzun bir süre çalışmaya devam ediyor.

• Alperkaraman kullanıcısına yanıt

güncelleme ile beraber spoofing (imza sahteciliği) desteği geldi yani root olmadan microG uygulamaları çalışacak ve uygulamalar Google Play servis ve hizmetlerini tanıyabilecek. Eksiklikleri var elbet ama Google Drive, Google Haritalar gibi uygulamalarda giriş yapamama kullananamama gibi sorunlar kalmadı.

microG Services, microG Companion ve Services Framework Proxy uygulamalarını kurarak Google hesabını ekleyebilirsin.

microG ayarlarında Self-Check kısmına girip tüm tikleri etkinleştirdikten sonra Google Accounts kısmından hesabını ekleyebilirsin.

Google device registration

Cloud Messaging

Google SafetyNet

bu seçenekleri de aktifleştirmelisin.

• mrbcksz kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Sorunum sadece kablosuz hata ayıklama idi. Dediklerinizin hepsi açık şu anda kullanıyorum. Eskisine göre çok daha iyi oldu uygulamalar emülatör değil cihazda çalıştığı için. Ben Aurora store kullanıyorduö ancak bişey farkettim play store gbox üzerinde çalışmasına rağmen bir uygulama yükleyince direk cihaza yüklüyor eskiden gbox emülatörüne yüklüyordu. Tabi bizden onay istiyor yine otomatik yüklemiyor. Aurora store da gerek kalmadı diyebilir miyiz?

• DİLİM DÖNDÜĞÜNCE AURORA STORE ve SHIZUKU KURULUMUNU ANLATIYORUM

Aurora Store bu şekilde OTOMATİK KURULUM ve GÜNCELLEME yapabilir. (tableti kapatmadığınız sürece)

ADB ve Fastboot komutlarını bildiğinizi varsayarak atlıyorum ama yine de link bırakayım lazım olanlar için.

ADB Installer

#######################

Aurora Store dan bahsetmiştik daha önce kendisi Google Play Store sunucularından uygulamaları çeken bir market. Yani sağdan soldan değil de direkt yayıncıların Google a verdiği uygulamaları çekiyor ve size sunuyor.

Kesinlikle ama kesinlikle GitLab sayfasından indirmenizi öneriyorum. İndirdikten sonra direkt olarak kurulumu yapabilirsiniz.

#######################

Shizuku sistem API lerini adb komutuyla başlatılan hizmet sayesinde direkt kullanmanızı sağlıyor.(en basit böyle açıklayabilirim)

Bunu da kesinlikle GitHub sayfasından indiriyoruz.

Kurup çalıştıralım. Shizuku nun pil optimizasyonunu kapatalım ve izin sayfasındaki tüm izinlere erişimini sağlayalım.

#######################

Gelelim zurnanın zırt dediği yere

ADB nin kurulu olduğu klasöre gidiyoruz. (varsayılan C:\adb)

Shift tuşuna basılı tutarak sağ click yapıyoruz - tuşu bırakabilirsiniz

PowerShell / Komut istemcisini burada aç a basıyoruz.

Ardından cihazımızın USB Hata ayıklama seçeneğini açıp bağlıyoruz (usb üzerinden yüklenen uygulamaları izle seçeneğini kapatın ve yalnızca şarj modunda izin ver seçeneğini aktif edin). Cihaza uyarı geldiğinde her zaman izin ver seçeneğine basın ve izin verin.

Ardından Shizuku uygulamasını açın.

######################

komutu görüntüle ye basın ve oradaki komutu açtığımız powershell veya cmd ekranına yazın

enter layın

Shizuku çalışıyor yazınca Aurora Store a girip ayarlardan kurulumu Shizuku kurulum seçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbcksz -- 10 Kasım 2024; 19:48:28 >

• OsmanNuri58 kullanıcısına yanıt

tam olarak arka planda ne yapıyor bilmiyorum araştırmaya fırsatım olmadı ama aurora store ile devam etmeyi düşünüyorum ben

hiç gbox veya gspace kullanmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: umareta

Bu mesaj silindi.

Aurora Store kendisi microg ile indirdiğim google play hizmetlerini güncellemek istiyor, güncelleme olduğunu gösteriyor. bunu güncellemeli miyim?

Ayrıca shizuku kurulu ve aktif olmasına rağmen uygulama güncellemelerini elle indiriyor ve indirme bittikten sonra kurmuyor, kullanıcı onayı bekleniyor diyor, güncelle tuşuna bastığımda tekrar indiriyor.

Edit: elle de kurulum yapamıyormuşum shizuku açıkken onu fark ettim.

• umareta kullanıcısına yanıt
    1. hayır kesinlikle güncellememelisin
    2. ADB tarafından yüklenen uygulamaları izle seçeneğini kapattığından emin ol
    3. shizuku servisinin çalışır ve aktif olduğundan emin ol
    4. aurora üzerinden shizuku kurucuyu seçtiğinden emin ol
  • mrbcksz kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam play hizmetlerini kara listeye aldım, 2. seçeneği de kapatınca düzeldi

• arkadaşlar iyi günler bende mapet air var güncelleme yaptım yukarıda yapılanlarımı yapmalıyım indirdigim uygulamalar kayboldu gboks kullanıyordum uygulamlar için çok fazla uygulama ihtiyacım yok pdf programları yotube gibi klasık programlar lazım ders çalışmak için kullanıyorum tableti

• 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.