|
Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (324. sayfa)
-
-
Benim cihazda Asya-pasifik rom var ama benimkinde haziranda kalmış. Hafızam beni yanıltmış. Normalde 2-3 ayda bir güvenlik güncelleştirmesi veriyorlardı. Belki Ho4 gelecek diye vermemişlerdir.
-
Evet sizdeki micro g çalışan firmware idi onu biliyorum Umarim hocam.
-
Aynen hocam, micro g çalıştırsın kessin desteği sonra. Yeni nesil vs isteyen yok zaten. Tek derdimiz micro g çalışmaması.
-
bir kaç hafta önce harmony os 4.x sürümüne güncellendi benim tablet. bugün tableti sıfırlayıp yeniden kurunce microg desteği aktif oldu. Youtube uygulaması direkt çalışıyor. HOS 4'de güncelleyenler taletin yedeğini alıp, sıfırlasın cihazı. -
Hocam merhaba, Samsung s10+ ve Huawei MatePad Pro 12.2 arasında kaldım. Bir tanesini alıcam kısmetse, sizin mesajınızı görünce şaşırdım açıkçası, gerçekten huawei okadar mı kötü? Youtube incelemelerinde çok iyi diye bahsediliyor?quote:
Orijinalden alıntı: masacre45
Bir daha tablet alırken Huawei almak mı aman aman uzak olsun benden.. sadece micro g desteği versin yeter. Harmony iş 4ude nextide onların olsun güncelleme falan istemez -
Aşırı kötü bir cihaz olduğunu söyleyemem ama matepad 11e güncelleme konusunda çok ağır davranıyor. Kırın t91 hakkında çok bilgi bulamadım ama dimensity 9300+ gayet güzel işlemci Samsung cihazda masaüstü moduda var. Ama bence Samsung daha özgür bir cihaz
-
Anladım hocam, kalem kullanımı ve not alma konusunda hangisi daha iyidir? Mat ekran olmasının bi önemi yok benim içinquote:
Orijinalden alıntı: masacre45Aşırı kötü bir cihaz olduğunu söyleyemem ama matepad 11e güncelleme konusunda çok ağır davranıyor. Kırın t91 hakkında çok bilgi bulamadım ama dimensity 9300+ gayet güzel işlemci Samsung cihazda masaüstü moduda var. Ama bence Samsung daha özgür bir cihaz
-
Vatanda şuan tab s10 plus wifi versiyonu daha ucuz matepad prodan. Uygulama özgürlüğü açısından Samsung bence daha iyi. Kalem kullanımı hangisinde daha iyidir onu bilemem. Forumda kullanmış arkadaslar daha iyi bilgi verebilirler ama s10 plus daha iyi bir cihaz gibi gözüküyor
-
Hocam sizin hangi model? Size nasıl hos4 geldi. Bende 11.5 var en son 3.1.0.179 güncellemesi geldi.
-
Bende de 2021 matepad 11 var buna da hos 4 gelmedi hangi modele geldi ?
-
Matepad 11 2021 e güncelleme gelmedi. Matepad 11 2023 modeline geldi. Huaweiden güncelleme falan beklemiyorum micro g spoofing olan bı yama verse razıyım. Zaten tabletten ziyada büyük bir telefon gibi masaüstü modu bile yok.
-
matepad 11 (2021 model) cihazım var. harmony os 4 güncellemesi alacak mı? bu konuda bir açıklama var mı? -
Hem Matepad pro 12.2'yi, hem de S10U'yı bir süre deneyimleme fırsatım oldu. Açıkçası bu biraz sizin beklentinizle alakalı olsa da, migrog'nin falan çalışması üst segment cihazlarda pek bir anlam ifade etmiyor. O aralıkta bir cihaz alıp bir süre sonra bu kadar bocalamanın mantık dışı olduğunu anlıyorsunuz, incelemelere pek takılmayın çünkü tarafsız olanı pek yok.
-
Microg dediğiniz google servislerinin çalışmasıyla alakalı sanırım dimi? Kalem kullanımı, not alma deneyimleri için ne söylersiniz hocam her iki cihazı kıyaslarsak?quote:
Orijinalden alıntı: iczelevenHem Matepad pro 12.2'yi, hem de S10U'yı bir süre deneyimleme fırsatım oldu. Açıkçası bu biraz sizin beklentinizle alakalı olsa da, migrog'nin falan çalışması üst segment cihazlarda pek bir anlam ifade etmiyor. O aralıkta bir cihaz alıp bir süre sonra bu kadar bocalamanın mantık dışı olduğunu anlıyorsunuz, incelemelere pek takılmayın çünkü tarafsız olanı pek yok.
-
Beyler matepad 11 (2021) klavye bir anda çalışmayı durdurdu. Hiç tepki vermiyor bluetooth'da görünmüyor öyle tepkisiz kaldı. Arkadaşımın tabletine takmayı denedim yine tepki vermiyor. Klavye öldü mü kurtarabilir miyiz, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. -
Evet. Migrog google servislerini kullanmanıza imkân sağlıyor, o aralıkta bir cihaz için değerlendirecek olursak kesinlikle beklentiyi karşılamıyor. Dertsiz bir kullanım için şahsi tavsiyem kesinlikle S10P olur.
Eğer 15k'lık bir cihazdan bahsediyor olsaydık fiyat performans odaklı deyip, kendine dert arayan bir çözüm olarak kabul edebilirdik fakat üst segment cihazlarda bu kadar çilenin akıl kârı olmadığı aşikâr.
-
Katılıyorum benzer fiyatlarda denk özelliklerde cihazlarda doğrudan Android tercih edilmeli. Neden yarım sistemle uğraşsınki insan? Yerli malı bile değil. Huawei aklını başına alsın ve doğru fiyatlandırma yapsın. Kendisi Apple değil. Bazı tablet modelleri fiyatlarına göre iyi sayılabilir ama telefonlarındaki fiyatlandırması tam bir fecaat.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X