Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.440
Cevap
193
Favori
463.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hasimsakin@gmail.com kullanıcısına yanıt

bu işlemi yapan arkadaşın iletişim bilgisini iletmeniz mümkün mü? bir pazarlık masasına oturtalim dh üyeleri olarak  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cetinodinson kullanıcısına yanıt
    Web sitesini vereyim hocam. Ben kendisi ile iletişime geçmedim henüz.

https://ministryofsolutions.com/

Benim matepad in ekranı kırıldı ve tamiri 4-5 bin arası tutuyor. Şayet Google GDrive ın normal bir şekilde çalışması mümkün ise yaptırıp devam etmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bide bu arkadas var hocam. kardesimin tableti icin yaptirmayi dusunuyorum bende. shizuku aurora akiyor ama microg destegi de gelse tam olacak. en uygun fiyat kim verirse ona yaptiririm. yol yoldam ogrenirsem de buralrda anlatiri mzaten

GMS Install Service | Kuala Lumpur facebook
    GMS Install Service, Kuala Lumpur. 437 beğenme. We install GMS for some of the Huawei phone that without Google at affordable price! Pm us for more information! We use Teamviewer to install for you �
    https://www.facebook.com/Gmsinstalll

Matepad 11.5 cihazımda kutudan çıkan sürümde bende de böyleydi. Güncelleyince çözülmüştü. Herhangi bir güncelleme varsa güncellemelisin.

• tct123_gs kullanıcısına yanıt
    Son güncelleme olarak 3.0 görünüyor. Güncelsiniz diyor son durumda. Bu haliyle de dediğim gibi tikler aktif olmuyor. 3.1 de aktif olduğunu gördüm forumda fakat 3.0 da aktif olan var mıdır bilmiyorum.

Bu arkadaşı ben de bulup mesaj attım. Yapılır vs dedi pc veya laptop var mı dedi ama ücret sordum dönüş yapmadı henüz.

burada biraz surecten bahsetmis yaptiran bir kisi

• faxcon94 F kullanıcısına yanıt

merhaba . matepad 11.5 mi bu ? siz ne zaman ve hangi siteden almıştınız kılıf ve kalme kampanyasıyla ? fiyat ne kadardı yazabilirseniz sevinirim. ben 11.5 bakıyorum öyle kılıf ve kalem kampanyalı bulamıyorum hiçbir yerde.

• gül_şah G kullanıcısına yanıt

Merhaba Gülşah hanım. ne yaptınız alabildiniz mi tablet. 13,5 bine nerede klame klavye hediyeli size mi özel acaba ?

Ben pazarlık edip 10 dolara filan yaptırmıştım(5 dolarda westernunion'a komisyon vermiştim) ama ben pasifik bölgesi yaptırdım(Harmony 3.0). Orda da microg spoofing çalışıyor. Harmony 4.2'den sonra Çin romları next'e geçecek o zaman sıkıntı hoş global 4.2 sonrası update alırmı oda belli değil.

• yarikan Y kullanıcısına yanıt

2 sene önce 11 2021 model almıştım kendi sitesinden. 5500 gibi birşeydi o zaman düz ipad 9 parasıydı.

Hocam rica etsem tam olarak kime yaptırdığınızı söyleyebilir misiniz? 3.0 bölgeye göre de mi değişiyor spoofing uyumu? Ayrıca 4.2 den nexte geçme konusu kafamı kurcaladı. Diyelim ki nexte geçti, google servisleri tamamen uyumsuz mu olacak yoksa spoofing mümkün olacak mı? Net bir bilgi var mı acaba bununla ilgili?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasimsakin@gmail.com -- 24 Ekim 2024; 18:27:59 >

Next'e geçerse android işini unutun. Belki gbox gelecek oda optimal çalışmayacak. Microg baya iş çözüyor. Ben telegramdan GMS INSTALL SERVICE diye bir arkadaş üzerinden yaptırmıştım. Kendisi Malezya'dan sanırım. Matepad 11 2021 model için pasifik oluyor ben aktif kullanıyorum. Aşağıda verdiğim linkte uyumlu cihazlar ve c636 pasifik sürümlerini tablosuda var. Sanırım sizin cihazınızında var. Daha fazla bilgide bulunmakta kendiniz incelersiniz.

https://consumer.huawei.com/my/community/details/2023-12-21-updated-FAQ-of-microG-Service-and-microG-Companion/topicId-166413//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faxcon94 -- 24 Ekim 2024; 19:50:12 >

yakin zamanda 4.2 dusunuyorum hocam. daha sonra shizuku ile guncelleme uygulamasini falan devre disi birakirip, yuksek debloat sonrasi zaten pek cok sistem uygulamasi calismiyor. suan guncelleme yapmak istesem bile cihaz yapamiyor, tikladigimda hicbirsey acilmiyor.

dediginiz gibi next sikintili. apk destegi yok. huawei ve umarim mobil cihaz dunyasi icin yeni bir alternatif doguyor, ancak emekleme asamasindaki bu yol bizlerin isine gelmeyecektir.

Eğer sistem otursa bile bizim için çamlar bardak olur. Evli değilim ama oturana kadar belki evlenir çocuk sahibi bile olabilirim  . O zaman duruma göre zaten bu cihazlar hurda durumuna düşer, duruma göre başka cihaz bakılır.

• Huawei tablet üzerinden Flexcilden üyelik aldım ama bu üyelik app galeride, flexcil üzerinde hesap açmak gibi birşey yok telefonla nasıl senkronize edebilirim?

Oooo 2 senedir kullanıyorsunuz, bende kalemin manyetik yapışarak şarj olmasından ve klavyenin kılıftan ayrılabiliyor olması gibi özelliklerinden dolayı 11.5 S 256 gb olanı almak istiyorum fakat bu google olayından dolayı biraz kafamı kurcalıyor yarın öbürgün sorun yaşarmıyım diye. Siz memnun musunuz tavsiye eder misiniz ? uzun süre kullanmış bir kullanıcı olarak, eşim kullanacak yazarlıkla ilgileniyor ufak tefek not tutmak ve öyle ufak tefek resim çizim işleri için, youtube film falan zaten olacak .

Ben sadece ders notu tutmak için kullanıyorum, paralı bir not uygulamasıyla beraber. Kendi uygulamasıda iş görür. Çizim için birşey diyemem. Google olayı büyük ölçüde microg ile çözülüyor lakin her model şu anda desteklemiyor. Sanırım 4.2 sürüm ile gelecek çoğu modele. Sadece not tutmak için gayet yeterli bir cihaz(matepad 11 2021). Google uygulamaları kullanılmayacaksa normal haliylede kullanılır. Youtube filan tarayıcı üzerinden sorunsuz giriyor tabi uygulamanın esnekliği kalmıyor. Klavye kısmıda temel yazı yazmak için yeterli diyebilirim. Rakiplerinden ucuzsa eksilerine bakıp tercih edilebilir.

merhaba uzerine biraz koyup matpat air aldim memnunum goruntusu sesi kalaminbenim icin yeterli ama oyun felan oynamadim o tarafla ilgili malasef yorum yapamam.kendi sitesinden aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.