Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.440
Cevap
193
Favori
463.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

nasıl güncelleniyor ? ben microg kurdum aurora store kurdum ama her seferinde manuel kuruyorum her uygulamayı. otomatik kurulum vs olmuyor.

• tenoralthings T kullanıcısına yanıt
    Onun için shizuku kurmanız ve yetki vermeniz gerekecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tenoralthings T kullanıcısına yanıt
    Hocam evet o problemi ben de çözemedim sonradan çıktı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tct123_gs kullanıcısına yanıt
    Yükleyelim mi ?

• faxcon94 F kullanıcısına yanıt
    Hangi not uygulaması bu hocam.

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Konu içi aramaya nick imi yaz eski mesajlarımda bulursun kurulumu

• mrbcksz kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bakayım

• Not uygulamalarında google drive yedeği almak istediğinde bağlanmıyor. Microg yüklü cihazda

• EBABİLTEN kullanıcısına yanıt

Touchnotes adlı uygulama. App gallery den indirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. En popüler Huawei tablet konusu bu olduğu için ve kendi başlığı olmadığı için sormak istiyorum. Samsung S9 Ultra kullanıyorum. Sık tablet kullanan biri değilim ama kullandığım vakitlerde de hoşuma giden, beklentilerimi karşılayan güçlü bir model. Huawei Matepad Pro 12.2 Papermatte Edition'a merak sardım. Ekranı ilgimi çekti. Zaten sık kullanmıyorum diye bir süredir tableti satmayı düşünüyordum. Sizce geçmeye değer mi? Google Playstore ile pek işim yok.

• Arkadaşlar merhaba,

Matepad 11 2021 kullanıyorum fakat son güncelleme 3.0 görünüyor bende. 3.1 dışında microg tam çalışmıyor anladığım kadarıyla. Örneğin gdrive a giriş yapamıyorum. Güncelleme nin bir yolu veya 3.0 da tam çalışan bir microg sürümü mevcut mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasimsakin@gmail.com -- 24 Ekim 2024; 20:59:5 >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Matepad 2023 model ve tab s9 sahibiyim.
    Düz modele bile geçebilirsin, pro işini fazlasıyla görecektir.

Özelliklerine baktım oled ekran, harmony os 4.2 ile google servisleri tam olarak çalışıyor. Güzel tablet ama zaten s9 ultraya sahipsen boşver.

Neden geçmek istiyorsunuz? Hiç mantıklı değil attan inip eşeğe binmek gibi gelecektir size. İkinci el satıştan direk zarar ve yeni sıfır yine zarar. Bence geçmek için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt

Attan inip eşeğe binmek mi, yoksa attan inip biraz daha az randımanlı bir başka ata binmek mi? Geçişten de maddi zararım var, kendi 1 TB depolama 16 gb ram'li tabletimi 28 bine satıyorum, Huawei tablet 34 bin lira. Bir de dediğiniz gibi yarın bir gün satmak istediğimde sıfır aldığım için değer kaybı yüksek olacak. Mat ekran ilgimi çekti, ilgimi çeken ürünleri denemeyi seviyorum. O yüzden merak etmiştim.

İyisi mi biraz bekleyip, ileride eğer merakım hâlâ devam ediyor olursa ikinci el satan bir arkadaştan tableti temin etmek.

Teşekkürler.

Avmde mat ekranlı tab s10 ile tab s9 vardı. Öyle zarar etmene değecek bir özellik değil.

Hocam samsung ekosistemine alışınca huawei çok boş geliyor. Özellik olarak işlemci direk %50 perfornanslı olsa bile kullanımda hissetmiyorsun. Asıl sıkıntı samsung uygulamaları ve ekosistemi. Ben başka telefonlara samsung tarayıcı yüklüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Mat bir ekran koruyucu takarsanız muhtemelen benzer bir hissiyat elde edebileceksiniz. Tcl'nin mat ekranlı bir tabletini aldık, kendimde matepad 11 2021 var. Matepad üzerine mat ekran koyucusu takmıştım hissiyat olarak pek bir fark yok. Mat ekranları pazarlama stratejisi olarak görüyorum. Belki yansımada az bir artısı vardır.

• faxcon94 F kullanıcısına yanıt

Reddit'te denenmiş. Bire on oranında fark var deniliyor. Yani mat ekran koruyucu takılmış bir tablet ile, üzerine konuştuğumuz tablet arasında fark büyük. Ama benim durumumda mantıklı değil. Tabletim olmasaydı veya fiyatı daha düşük olsaydı, örneğin 22-25 bin civarı, düşünürdüm ama şu şartlar altında tercih etmek gereksiz oluyor.

• Bilen bir arkadaş yok mudur acaba? Veya bir yolu yok mu gerçekten?

• hasimsakin@gmail.com kullanıcısına yanıt

Microgde bütün tikler aktif mi?

• Kalemi de an itibariyle almış bulunmaktayım. Tablete göre biraz fiyatı fazla olsa da ikisi mükemmel oldu. Alacaklara tavsiye edebilirim.

• tct123_gs kullanıcısına yanıt
    Spoof tikleri aktif olmuyor. Google drive a giriş yapamıyorum böyle olunca. Harmony 3.0 olup da tüm tikler aktif olması mümkün mü?

Redditte ücreti karşılığı huawei cihazlara çin romu HarmonyOS 4.2 yükleyen birinin web sayfasını buldum. 20 küsur dolarlardan bahsediyor. 4.2 nin spoofing için tam uyumlu olduğunu okudum. Acaba sırf bunun için para vermeye değer mi?

• 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.