Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.440
Cevap
193
Favori
463.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güncelleyince sorun çözüldü. Teşekkür ederim.

• Matepad 11 (2021) için 3.0.0.216(C432E2R2P1) sürümü yayınlanmış, notlarda sadece optimizes system stability in certain situations yazıyor. Spoofing aktif edilmiş midir deneyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSasukei -- 10 Ekim 2024; 18:53:50 >
  • selamlar

matepad 11.5 alarak aranıza katıldım. İlk işim gms ile uğraşmak oldu.

Eski sürüm apklar ile Google hesabı ekleyebildim bi şekilde ama sürüm eski olduğu için çalışmadı. daha yeni sürümlerde de Google play hizmetlerini çalıştırabildim ancak oturum açma ekranından hemen önceki "bilgileriniz kontrol ediliyor" ekranında takıldım. sanıyorum webview ile ilgili bir durum. harmonyos 3.1'de Huawei system webview mevcut. apk olarak android system webview yüklenebiliyor ancak geliştirici seçeneklerindeki webview seçiminde listelenmediği için ona geçiş yapamıyoruz. şimdilik bıraktım uğraşmayı.

cihaz güzel. microg ile Google uygulamalarını kullanabiliyorum. 2 konuda eksiklik var: 1- quick share microg'de mevcut değil. 2- otomatik doldurma. bunlar haricinde şimdilik iyi.

Cihazın kendisinde bir durumun farkına vardım: M-pencil bağlandığında ekran 60hz'e kısıtlanıyor. Başka kimse yazmamış bunu sanırım ama bir çözümü yok galiba. varsa birileri aydınlatırsa sevinirim. Ben bulursam da buraya yazarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Matepad Air için harmonyos 4.2.0.210(C432E1R2P1) güncellemesi geldi, bilginiz olsun.

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)
  • iczeleven kullanıcısına yanıt

Varmı hocam bir gelişme sistemde? Ayrıca microg çalışır hale geldimi? Matepad 11 2021 modelinde en sevmediğim şey mouse orta tıklama yapınca ana ekrana atması. Normal işlevinde çalışsa uzaktan masaüstü ile pc gibi kullanacağım ama olmuyor.

• faxcon94 F kullanıcısına yanıt

Açıkçası özellik bakımından pek kayda değer bir şey fark edemedim, stabilite açısından 3.2 sürümüne göre epey akıcı bir deneyim sunuyor. Saçma sapan birçok bug vardı ve henüz onlara rastlamadım, sizin dediğiniz sorun da şu anda görünmüyor.

Belki model bazlı bir şey söz konusudur bilemeyeceğim ama matepad air modeli için harmonyos 3.2 sürümünde de migrog tüm özellikleri ile sorunsuz bir şekilde çalışıyordu, hâlâ da çalışmakta.

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt

otomatik güncelleme aurora store ile yapılması mümkün mü ? tek tek kurulum yapmak sıkıcı otomatik güncellensin istiyorum.

• tenoralthings T kullanıcısına yanıt
    Evet hocam otomatik güncelliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Farenin tekerine tıklayınca masaüstüne atmıyormu yada geri işlevi olarak çalışmıyormu? Eğer öyleyse yeni sürümden ümitliyim. Muhtemelen bizede 1-2 aya gelir.

4.2 sürümündeyim, orta tekere basınca geri işlevi görüyor...

• berkantkz B kullanıcısına yanıt
    Hocam bazı uygulamalarda 60hz oluyor bazısında yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Matepad 11 2023 modelde MicroG uyumu var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • peocawe kullanıcısına yanıt

Rezillik kaç yıllık xiaomi cep telefonumda bile düzgün çalışıyor. Tablet bir cihazda böyle birşey olması büyük ayıp.

Ben mx anywhere 3 mouse kullanıyorum, scroll'a bastığınız zaman geri işlevi görüyor ve masaüstüne atıyor.

Hocam merhaba, ben de yakın zamanda Air aldım. Mümkünse eğer, cihazın altındaki klavye bağlantı pinlerine bakabilir misiniz? Benim o kısımda milimlik bir eğim var. Manyetik pinlerden mi kaynaklanıyor yoksa üretim hatası mı anlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İşte bu olmaması gereken birşey. Diğer cihazlarda böyle bir davranış olmuyor. Huawei paşam nedense bunu çözmüyor. Honor markada da ve Huawei telefonlarda da bu durum varmı acaba? Microg, Aurora store ve shizuku cihazı işlevsellik sınırında tutuyor ama bu maus olayı büyük bir negatif eğer maus aktif bir şekilde kullanılacaksa.

• Snlsenoglu S kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, benzer durum bende de var.

Demek ki üretimle alakalı bir şey. Sanırım pinlerin olduğu alan manyetik, sığdırmak için öyle bir şey yapılmış. Teşekkürler hocam cevap için, yeni almıştım, acaba bir şey mi oldu diye düşündüm. Üretimi böyle ise kafaya takmaya gerek yok. Saygılar.

• Merhaba, gbox da yüklediğim tüm uygulamalar ben istemesemde tableyin masaüstüne doluyor. Ayrıca mu masaüstleri çokluyor. 5 tane masa üstüm var hepsi aynı ama bu masaüstlerini silemiyorum nasıl yaparım. Bilgisi olan varmıdır.

• Format rom falan atıp android'e döndürme yapılabilir mi? Pek uzmanı değilim ama oluyorsa yapmak isterim android olması büyük avantaj bence..

• 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.