Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.544
Cevap
199
Favori
475.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Matepad 11.5 takip ediyordum bir süredir 8000 altına bulunmuyordu vatanda indirimle anlık olarak 7300 gibi bir fiyata alınabiliyor .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • harmonyos 4 ne zaman gelecek bilgi var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2023 model USB 3.0 desteklemiyormuş sanırım type c hub almıştım ama HDMI bağlayamadım. Bunun bir çözümü var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Malesef yok. Huawei sallıyor Matepad 11 2021 i.

• Arkadaşlar matepad 11 se hakkinda ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba. Matepad Air aldım ve MicroG artı Aurora Store ile kullanmaya başladım. PetalSearch olsun AppGallery olsun kullanmadığım çok fazla Huawei önyüklü gelen uygulama var. Acaba lazım olur mu yoksa Adb ile direkt silsem mi düşünüyorum. Bazıları silince performans pil vb daha iyi olur diyor da o kadar etkisi oluyor mu? Bir de pek anlamıyorum neleri silmem gerekli vb bu işten bu konuyla alakalı bir rehber var mı yanlış bir şey silmeyeyim.

• Bu tabletle League of Legend Wild Rift oynayabilen var mı? Apk ile yükleyince bilinmeyen mağazadan indirildi hatası veriyor. Gboxtan indirince de donuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolilow -- 21 Eylül 2024; 16:16:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanında verilen klavye çok hoşuma gidiyor. PC de de kulllanmak istiyorum ama bluetooth olarak görmüyor bir yolu var mıdır PC de kullanmanın acaba

• Arkadaşlar hepinize tekrardan merhaba, yaklaşık 3 yıldır tableti aktif olarak kullanıyorum. Bugün Honor 200 aldım honor ve huawei arasında eskiden ekran paylaşımı ve süper cihaz eşleşmesi yapılabiliyordu. Şuan honor 200 ve matepad 11 birbirini süper cihaz üzerinden görmüyor. Bu şekilde honor ve huawei tablet-telefon eşleşmesi yapan veya bilgisi olan var mı aramızda?

• cnrzknn C kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla her iki cihaz mail hesaplarının aynı olması gerekiyor ben o şekilde Huawei p30 cihazımı bağlayabilmiştim farklı mail hesabında bağlantı kuramadım.

Honor ve huawei ne kadar benzeselerde farklı firmalar kağıt üzerinde(Honor'u sattılar). Entegrasyon kısmı çalışmayabilir.

Eskiden de süper cihaz özelliği üzerinden bağlanmıyorlardı diye hatırlıyorum. Fakat Honor/Huawei Share üzerinden hızlı dosya gönderimi veya ekran paylaşımı gibi özellikler çalışıyor olmalı.

• @Svideoz @faxcon94 @Ludwig13 teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için.

Benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar için ufak bir bilgilendirme yapacağım.

Eskiden olduğu gibi süper cihaz üzerinden bağlantı sağlanamıyor .Honor da süper cihaz özelliği firma satıldıktan sonra yerini magic ringe bırakmış. Huawei kimliği ve Honor kimliği olarak ikiye ayrılmış durumdalar.

Ludwig13'ün bahsettiği gibi matepad 11deki çoklu ekran iş birliği üzerinden iki cihaz birbirine bağlanabiliyor aynı wifi ağında olurlarsa. Huawei/Honor share kısmından da dosya gönderimi sağlanabiliyor. Değişen pek bir şey yok aslında kullanım açısından yalnızca süper cihaz olarak gözükmüyor.

• Merhaba. Fiziksel klavyede harflerin üstüne şapka işareti nasıl koyuluyor? Bilgisayarda Shift+3+harf yapınca oluyor ancak Android'de farklı bir kombinasyon var galiba olmuyor

• Matepad 11 2021 HarmonyOS 3.0.0.216 güncellemesi My HUAWEI uygulaması üzerinde yayınlandı.

Not:yine hiç bi şey güncellemesi

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)
  • almayın aldırmayın. lanetlenmiş bu tablet. 1 netfilx dizi izleyeyim diyorum 15 20 kere gbox netfilxden atıyor. bıktım ya. açılırsa bu sefer dizinin 10 dk atıyor.

süper cihazdan görmez ama klavyenin üstündeki tuşa basıp yaklaştırınca oluyor.

• diabl0 kullanıcısına yanıt

Netflix gbox'suz direk çalışıyor bende. Uzun sürede kullandım. Bu ara pek girmiyorum son durumdan emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faxcon94 -- 4 Ekim 2024; 13:44:56 >

e niye gbox üzerinden uygulama kullanıyorsunuz ki? gidip aurora vb. marketlerden direkt kurup kullanın. gbox sadece google hizmetleri isteyen uygulamalar için kullanılmalı. bilinçsiz şekilde uygulama kullanıp marka lanetleme modası bitmek bilmedi.

Gbox kullanma

• 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.