Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.441
Cevap
193
Favori
463.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yine de sağolun teşekkür ederim. Önerilen 80 küsur uygulamayı debloat ettikten sonra da çalışmamıştı zaten ki ilk kez kurmayı debloat yaptıktan sonra denemiştim.

Sanıyorum ki yeni gelen güncellemeler ile falan önü kesiliyor çünkü garantiye göndermek için fabrika ayarlarına sıfırlamıştım, öncesinde whatsapp sorunsuz çalışırken nereden indirsem de kursam da (gbox dahil) whatsappı ne ana cihaz ne ikinci cihaz olarak bağlayabiliyorum.

İkinci cihaz olarak denediğimde bir hata oluştu, birinci cihaz olarak denediğimde whatsappı orijinal kaynaktan indirin tarzında uyarı alıyorum.

İki ay önce sorunsuz çalışan cihaz bu ay bıktırdı beni.

• Ekran tazeleme hızını yüksek olarak ayarlasamda ekrana dokunmadığımda 60hz e düşüyor. 60hz olarak ayarladığımda ekrana dokunduğum zaman ise 120hz e çıkıyor bu tarz bir sorun yaşayan var mı? Cihazı sıfırladığım halde sorun devam ediyor. Dload yöntemiyle yazabilecek bir firmwere dosyası da yok maalesef...servis dışında çözüm öneriniz var mı ?
    Cihaz matepad 11.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 15 Ağustos 2024; 8:41:34 >
  • umareta kullanıcısına yanıt

Hisuite ile önceki bir sürüme dönebilirsiniz.

• faxcon94 F kullanıcısına yanıt

Hisuite te önceki sürüm gözükmüyor malesef..

Sorunu adb ile çözdüm. setedit ten baktığımda refresh rate satırlarının silinmiş olduğunu gördüm önce adb komutuyla min_refresh_rate "60" ve peak_refresh_rate "120" olarak ayarladım ancak düzelmedi sonra min_refresh_rate "0" ve peak_refresh_rate "null" olarak ayarladım sorun çözüldü gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 15 Ağustos 2024; 17:46:51 >

Kodu çalıştırdıktan sonra sök geri tak hiç bi şeye basmadan tekrar çalıştır sök çalışır durumda kalacaktır

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)
  • Arkadaşlar Huawei Matepad 11, 11.5 bir de 11.5’ın papermate versiyonu arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Ben kalemden dolayı 11’e daha yakınım da kullanan arkadaşlar daha iyi bilir tabii ki.
  • mrbcksz kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim, harikasınız. Sonunda sorunsuz çalışıyor.

Peki bahsettiğim whatsapp sorunu hakkında bir bilginiz var mı acaba?

• Merhaba, matepad 11.5 satın aldım. Disney plus ve blu tvyi appgallery ve gbox ile yükledim. İkisinde de inanılmaz miktarda kasma sorunu var film izlenmiyor. Çözümü var mı acaba?
  • Svideoz kullanıcısına yanıt

hocam ben buna her yolu denedim bir türlü çare bulamadım. air modelini kullanıyorum ancak neyi seçersem seçeyim yenileme hızı hep kafasına göre takılıyor, bir türlü sabitleyemedim. siz secure kısmına mı yoksa system kısmına mı eklediniz bu kodları? ben ikisine birden ekledim ancak sonuç alamadım. peak_refresh_rate kısmının değerine mi null yazacağız? yazdıktan sonra değer boş görünüyor doğal olarak ancak yine düzelmedi bende.

WhatsApp konusunda söyleyebileceğim tek şey WhatsApp ın çöplükten ibaret olduğudur. Bende de sorunsuz çalışırken kendi kendine hesaptan atıyor artık. Neyse ki Telegram var kafam rahat.

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)
  • Merhaba arkadaşlar, tablet alma düşüncem var. Daha önce uzun süre iPad air 4. nesil kullanıp sattım. Tekrar ipad almak istesemde fiyatları gereksiz pahalandığı için ve çok fazla işlem yapmadığım için ipade ihtiyacım varmı bilemiyorum. Daha çok dizi film internette gezinti vs yaparım. Çok oyun oynamam ama arada asphalt falan oynarım. Samsung s9 fe,matepad 11.5 S yada air,xiaomi pad 6 yada redmi pad pro , bu cihazlar arasında sürekli gidip geliyorum. Xiaomi de kalem klavye kılıf satısı yokmus sanırım birde gps yok diye okudum. Huaweide ise malum google olayı çok can sıkarmı yoksa dedikleri gibi basit ve stabil mi? Değerli fikirlerinizi almak isterim. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba Huawei Matepad 11 aldım Shizuku kurduğum halde tabletle bilgisayarın bağlantısını kesince kapanıyor. Ne yapmam gerektiği konusunda yardım edebilecek var mı ve bu cihazda google uygulamaları için microg oluyor mu

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159342419

Bu mesajda @mrbcksz'ın anlattığı şekilde yapabilirsin.

Hayır, microg çalışmıyor.

• Şükürler olsun oldu. Hem size hem @mrbcksz hocaya teşekkür ederim.

• Arkadaşlar Matepad air de kilit ekranında youtube ve youtube music oynatma barı çıkmıyor bunun bir çözümü var mı
  • newinhere N kullanıcısına yanıt

Hocam dün Matepad air aldım. Microg ve aurora store ile play games harici her şeyi kurdum nerdeyse bir sıkıntı çıkmadı. tabi gelecekte ne olur bilmem ama bence şu an için sıkıntı yok google tarafında onun dışında tablet gerçekten çok iyi kalemini beğendim gps çok iyi çalışıyor. Şu an için tek eksisi çerçeve plastikmiş ben metal zannediyordum.

• newinhere N kullanıcısına yanıt

HUAWEI MatePad Air PaperMatte Edition aldım. HarmonyOS işletim sistemi ile geldi. GBox ta tüm Google hizmetleri var.

Eski bir iPad kullanıcısıyım. Almadan önce Samsung, Xiaomi ve Huawei arasında kalmıştım. Görmeden aldığım halde ürün kalitesi ve kullanmından memnunum. Tabii herkesin beklentisi ve kullanımı amacı farklıdır.

• Bhfvjjbvghj B kullanıcısına yanıt

Bendeki matepad'de de çıkmıyor youtube ama uygulamanın bildirim ayarlarını bir kurcalayın muhtemelen oluyordur.

• Merhaba herkese. Ben bu tableti sadece mobile legends oynamak ve internette gezinmek için almak istiyorum. Bir sıkıntı yaşar mıyım ? Mobile legends oynayan var mı bu tabletle acaba.

• okaneo kullanıcısına yanıt
    Mobile legend az önce indirdim üst ayarlarda akıcı oynanıyor. Google hesabı bağlayamaya bilirsin kendi hesabını moontona bağlarsan sorun yaşamazsın gibi geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.