Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.544
Cevap
199
Favori
475.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben de tek tek yapıyordum zor oluyor.Nasıl kuruluyor acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EBABİLTEN kullanıcısına yanıt

konu içinde shizuku diye aratırsanız rehberi çıkacaktır karşınıza hocam

• Androiid telefonumda inatboxta reklam görmüyorum ama matepad airda uzun reklamlar görüyorum. Engelleme yöntemi var mıdır?

Youtubeda ilgili videolar android için ayarlar kısımlar uyuşmuyor tabletle.

Antivürüs kullanıyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volismo -- 1 Ağustos 2024; 16:0:59 >
  • Tablete 36MB lık bir apk yı yükleyemiyorum.

USB-c adaptörlü USB-a yı görmüyor.

Bilgisayardan Cloud’a yükleyemiyorum. Hiç başlamıyor. Fotoğraf denediğimde yüklüyor.

E_postada işe yaramadı.

Yöntem önerir misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • volismo V kullanıcısına yanıt

ayarlar > diğer bağlantılar > gizli dns

buraya gelip dns.adguard-dns.com yazıp çıkış yapın. reklam gösteren uygulamaları kapatıp yeniden girip kontrol eder misiniz?

• peocawe kullanıcısına yanıt

Çalıştı. Teşekkür ederim. Ben dns.adguard.com ile denemiştim olmamıştı.

rica ederim hocam. bu arada air kullanıyorsunuz sanırım, cihazı kullanırken ani fps düşüşleri yaşıyor musunuz?

• Huawei Matepad Air 128 GB cihazımı satıyorum. İlgilenenler için linki bırakıyorum:

https://www.sahibinden.com/s/wPf22fIG

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Droid-ify kullanamıyorum yardımcı olabilen varsa çok sevinirim.

Shizuku kurucu kullandığımda bu şekilde kalıyor kurulum yapmıyor.

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)
  • peocawe kullanıcısına yanıt

Evet air kullanıyorum. Oyun oynamıyorum, bir tespitim yok

oyunlarda değil zaten hocam, oyunlar yağ gibi. bazı uygulamalarda sorun yaşadım o yüzden sormak istedim.

• mrbcksz kullanıcısına yanıt

Bu uygulama bazen tutarlı çalışmıyor. Arka planda vs. kapatıp yeniden açıyorum(uygulama ayarlarından force stop). Bazen düzeliyor. Bazı zamanlar sıkıntı yapmadan çalışıyor. Bir ihtimal shizuku kapanmış olabilir.

• faxcon94 F kullanıcısına yanıt

Shizuku çalışıyor onda sorun yok tek sorun Droid-ify

• HUAWEI MatePad Air tableti klavyesiz kullanacağım zamanlar için kılıf almak istiyorum. Öneriniz var mıdır?

• tuna3507 T kullanıcısına yanıt

G box

• Selamlar, ben matepad 11 2023 kullanıyorum. Shizuku kurup adb üzerinden aktif ettikten sonra kabloyu çıkardığımda Shizuku çalışmayı bırakıyor. Pil ve optimizasyon izinlerini de verdim, geliştirici seçeneklerinden "Allow ADB debugging options in 'Charge only' mode" ayarını da aktif ettim fakat fayda etmedi. Çözümünü bilenler var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umareta -- 13 Ağustos 2024; 1:27:35 >
  • Selamlar,

Normalde bunları yaptıktan sonra kapanmaması gerekiyor. Uygulamayı arka planda kapatmasanız bile, mesela ekranda açıkken bile kabloyu çektiğinizde çalışmayı durduruyormu? Öyleyse muhtemelen yapmışsınızdır ama cihazı tekrar başlattıktan tekrar deneyenilirsiniz. Ayrıca shizkuyu hafızayada kilitlerseniz daha iyi olur.

• Matepad 11.5 alınır mı? A9+ baktım ama ekranı dandikmiş o yüzdeb bütçeyi arttırma kararı aldım

• faxcon94 F kullanıcısına yanıt

Uygulamayı hiç arka planda kullanmadım, ekranda açıkken kabloyu çektiğimde hep çalışmayı durduruyor. Cihazı yeniden başlatmayı, fabrika ayarlarına sıfırlamayı da denedim, hafızaya da kilitledim çözüm olmadı.

Belki yardımı dokunur, benim anlamadığım bir sorun vardır diye command promptu bırakıyorum teşekkür ederim.

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)
  • umareta kullanıcısına yanıt

Maalesef diyebileceğim birşey yok. Benim 2021 model cihazımda günlerce açık kalmasına rağmen uygulama kapanmıyor. Arka planda gözükmese dahi böyle. Yanlız bir uygulama ile debloat yapmıştım bir ihtimal onun etkisi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faxcon94 -- 14 Ağustos 2024; 18:9:41 >
  • 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.