Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.441
Cevap
193
Favori
463.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Z kitap nedir? Kaynak vs var mı?

• mrbcksz kullanıcısına yanıt
    E kitabin zenginlestirilmis metin hali. Genelde okul harici dijital platformda z-kitap halinde veriliyor iste. İlginç kimse yok galiba z-kitap kullanan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben birçok yayını Z kitabını kullanıyorum. Hiç birinde en ufak sorun da yaşamadım. Aura Store'dan kurup kullanacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sloooppp S kullanıcısına yanıt
    Arkadaş cevaplamış aurora store dan indirirseniz açacaktır.
    Ben z kitapları pdfe çevirip kullanıyorum note uygulamasına pdf olarak yükleyince üzerine notlar alıyorum silinmiyor ve kaldığım yerden devam ediyor.
    Program zkitaptopdf diye bir hocamızın hazırlamış olduğu uygulama.
    Her yıl 1-2 saatimi yeni basım z kitapları pdf e çevirmek için harcıyorum. Bütün yıl elimden tutuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt

Ben de sık kullandıklarımı pdf yapıyorum. Sık kullanmadıklarımda da üzerine yazarken kaleme çift tıklayıp ekran alıntısı ile çözüyorum. Z kitabını kendi yazı sistemi yumuşatma olmadığından kötü yazıyor. Zaten yazım kötü bir de yumuşatma olmayınca çok kötü yazmış oluyorum.

• Arkadaşlar selamlar, sırf borsa ve sahibinden uygulaması için Huawei tablet önerir misiniz ?

Uygulamalardan yana sıkıntı yaşar mıyım ?

• Bir haftadır tablet arıştırıyorum matepad 11 papermatte dikkatimi cekiyor

Bu kadar bilgili iseniz ve bu bi b.ka yaramayan tabletin güzel olduğunu savunuyorsanız lütfen bana yardım edin. Ben bu allahın belası tablette müzik dinlerken başka hiç bi işlem (video, instagram stoysi vb. Medya içeriği) yapamıyorum. Bu iki işlemi aynı anda yapabilmemin yöntemi nedir acaba. Zira bu saçmalığı ilk defa bu lanet cihazda yaşıyorum.

• aytugkrt kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Aynı anda iki farklı ses alabilmenin android te Samsung ve Xiaomide (Stok-orjinal yazılımda) mümkün olduğunu biliyorum. Xiaomi telefonuma Aosp romu attığımda da bu özellik kayboluyordu. şu anda kullandığım nothing phone cihazımda ki pixel serisine en yakın cihazlardandır ve güncel android sürümü kullanıyorum bu özellik yine yok. Tabi kullanmadığım birsürü diğer android cihaz için konuşamayacağım ama çoğu cihazda aradığınız özelliğin olmadığını sanıyorum. Yine belirteyim hiç Apple cihazı kullanmadım o tarafta durum nedir hiç fikrim yok.

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)Be Wiser Clipsyoutube
    How To Enable Multiple Audio Sources on Android Phone #enablemultipleaudiosources #bewiserclips This video shows you How To Enable Multiple Audio Sources on Android Phone Easily! Watch this Video till the end to learn How To Enable Multiple Audio Sources on Android Phone. Were you able to figure out How To Enable Multiple Audio Sources on Android Phone on the Phone? Share this with your friends who want To Enable Multiple Audio Sources on Android Phone. Comment Down Below If you would like another video on How To Enable Multiple Audio Sources on Android Phone on Mobile in 2023. Problem Solved in this Video-: how to enable multiple audio sources on android phone dual audio dual audio mode where is dual audio mode What Do You Think of How To Enable Multiple Audio Sources on Android Phone on Mobile? Subscribe To Our Channel Be Wiser Clips For More "How-To" Tech Tutorials. @Be Wiser Clips We provide Tutorials on NFT, Shopify , Amazon FBA , How to Make Money , Apps , Softwares.
    https://www.youtube.com/watch?v=k0zz9iMG6SU

Linkini attığımı youtube videosunda çokta eski olmayan 4. yorum dediğimi destekliyor. Sadece Xiaomi ve Samsung'da bu özelliğin olduğunu söylüyor. Evet bu özelliğin olmaması bir eksiklik diyebiliriz ama çoğu marka modelde olmayan bir özellik.

Kendim yapmadım ama attığım postun son kısmınlarında "audio focus" özelliği aynı anda kullanılmak istenen uygulamalardan biri için kapatılırsa eğer senkron ses almanın mümkün olduğu belirtilmiş.

• aytugkrt kullanıcısına yanıt
    S**** et sat tableti. Sanki huawei bize para veriyor. Senin tabletle ilgili sorunun hiç umrumda değil.

• Hocalarım ben yanlış anlaşılıyorum. Tab s9un klavyeli kılıfı fiyatına klavyesi kalemi olan tablet satın aldık. Elbet (bayaa) eksikleri var ama f/p olarak daha iyisi yok dedik.

Boşverin beğenmiyorsanız satın gidin ipad alın samsung alın...

• Yine dayanamadım buyur müzik, film ve YouTube short 3ü aynı anda sesiyle birlikte açılıyor (shortlar rasgele geldi ama iyi denk geldi)
    Beceremeyen b** atmaya devam.

Videoyu buraya yükleyemedim link;
    Watch unnamed | Streamablestreamable
    Watch unnamed | Streamable
    https://streamable.com/8cfwmr

Tekrar videoyu izledim de shorts efsane olmuş istesem bu kadar iyisini ayarlayamazdım. Atarlanmamı çok iyi özetlemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youssouf1995 -- 8 Temmuz 2024; 0:26:10 >

Bende aynı şeyi düşünüyorum hocam. Birde Huawei fare satın alinca, tam set oluyor. Bu arada Magic keyboard li Ipad Pro da kullanıyorum aynı zamanda, fakat Huawei de kullanmak ayrı keyif veriyor bana. Sonuçta fiyatına göre cihaz, bunu unutmamak lazım dediginiz gibi.

• Tabletin deasteklediği maksimum sd kart kapasitesi nedir söyleyebilirseniz sipariş vereceğim. Teşekkür ederim.

Neyini beceremeyecrm kardeşim? Açıyorum spotfiy'dan müziği aynı anda instagram stroylerine gşrşyorum müzik duruyor ve storyden çımtığımda da elle tekrar oynatmaya devam ettirmem gerekiyor müziği. bu durumun aynısını diğer tğm platformlarda yaşıyorum a. k sana yalan borcum mu var hem ay ı tabletten sende de yok mu aç bi bak bakalım sen yapabilşyor musun?

Ayrıca 4 senelik xiaomi cihazımdan ve 7 senelik iphone 7'mden bu basit olay için hiçbir zahmete girmeden sadece ayarlar kısmında bir seçeneği aktif hale getirip keyifle kullanabildiğim bi özellik için neden bu cihazda bu kadar çabalıyorum. Benim sitemim bunaydı sanki huawei yetkili satıcısı gibi markayı savunup bana b.k atacağınıza nasıl yapıldığını söyleseniz de ben ve benim gibi aptal(!) teknoloji özürlüleri defaydalansa.

• Termu üzerinden kaleme yedek uç alacağım. Özellikle m pencil için bulamadım. Herhangi birini alsam uyumlu olur mu acaba

• Matepad 11 2021 HarmonyOS 3.0.0.213 güncellemesi yayınlandı.

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)
  • Arkadaşlar iki sorum olacak sizlere, uzun sürecir Matepad Air kullanıcısıyım, klavyeli olarak paketinde geldi. Ama Matepad 11 cihazlarında olacak şekilde tabletin etrafını satmıyor kılıf. Matepad 11 Eşimde var ordan biliyorum. Klavyesini de içine alıp, çevresini yani kanatlarını saracak bir kılıf var mı ?

Ayrıca Gopro Quik uygulamasında sorun yaşıyorum. Gopro 12 cihazımı kontrol edebiliyorum ama anlık görüntü ekrana gelmiyor, kayıt başlatıyorum ekran simsiyah. Ne yapmam lazım ?

• Arkadaslar cihazı almayı düsünüyorum ama google play olmadan durum nedir ? Neleri kaybederim ? Çok zorluk cıkıyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.