Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.441
Cevap
193
Favori
463.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba,

tesadüfen brave tarayıcıyı ilk defa sizden okudum ve kurdum. Youtube' u bile reklamsız bu tarayıcı içinden kullanıyorum, bence ayrı bir youtube uyg. gerek yok, harika.

Teşekkür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 10 Haziran 2024; 23:4:3 >
  • kayamtky K kullanıcısına yanıt

Tanıyor ben moon reader pro'yu bu şekilde aldım

• youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt

Netflix izlemek istiyosun uygulaması sorunlu ağ seçiyor markette az bilinen uygulamarı indiriyosun google servisleri yok çalışmam diyor youtube vanced kurayım diyosun microg çalışmıyor kalemle not alıyım diyosun kalem düz çizgi çekemiyor titrek çekiyor uygulamalara güncelleme geliyor hepsini tek tek yabanci kaynaklardan güncellemeyle uğraşıyosun ben aynı zamanda bir one ui kullanıcısıyım ondaki özellik çeşitliliği işine yarayacak özelliklerin onda biri bile yok ben bu cihaza samsung tab s6 lite cihazından geçtim çok yavaş bir cihaz olmasına ve ekranı çok dandik olmasına rağmen kendini çok özletiyor adamlar alt segment lite modelinde bile sorunsuzluk sunabiliyor

• bugravd B kullanıcısına yanıt
    Hangi uygulamalar sorun çıkartıyor hocam yardım etmek isterim.
    Netflix konusunu anlamadım ama wifi ağına tab s9 tabletimden hızlı bağlanıyor.
    Youtube vanced uygulama sıkıntılı tab s9 tabletimde de bağlanamıyorum isterseniz forumdaki konusuna bakın, new pipe kullanıyordum oda gitti 2. Videoyu izleyemeyeceğim kadar donduruyor 720p bile açamıyor. Tavsiyem benim de yaptığım brave tarayıcısını kullanın uygulamadan youtube girince 3 noktadan uygulama oluşturup masa üstüne atıyorsun oradan reklamsız izliyorsun abonelik sorununda kalmaz.
    Kalem konusunda üzüldüm bende öyle bir sorun yok garanti ile iletişime geçmeni tavsiye ederim.
    Aurora store üzerinden uygulama indirirsen tek tuşla güncelleme yapıyorsun. Ben telefonda ve tabletimde play store otomatik güncellemeyi kapalı tutuyorum. Akşamları elle güncelliyorum 30 saniye almıyor(aurora 40 saniye sürsün).
    Samsung ekosistemin şahı konumunda onunla kapıştırma apple bile yarışamaz uygulama çeşitliliği ve kullanışında. Bunu matepadi kardeşime verip kendime samsung alınca anladım. Şuan kardeşim kullanıyor benim de canım sıkılınca alıp kurcalıyorum.

Netflix uygulamasında hesabıma ilk zamanlarda sorunsuz bi şekilde girebiliyodum fakat bir süre sonra bir şey oldu bilgileri girdiğimde parola yanlîş diyordu telefondan giriyorum sorun yok tabletin tarayacısından giriyorum sorun yok ama uygulamasına gelince bir türlü giriş yapmıyordu sildim baska yerden yükledim yok eski sürümlerinden yükledim yok bir türlü çözememistim sonra şans eseri telefonumdan internet paylasirken denedim ve girdi çok sasirdim geri ev wifisi ile denedim yine girmedi baska yerlerin ev wifisi ile denedim yok vpn denedim yok dns denedim yok garip bir şekilde sadece telefonumdan paylaatigim internet ilw girebiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bugravd

Netflix uygulamasında hesabıma ilk zamanlarda sorunsuz bi şekilde girebiliyodum fakat bir süre sonra bir şey oldu bilgileri girdiğimde parola yanlîş diyordu telefondan giriyorum sorun yok tabletin tarayacısından giriyorum sorun yok ama uygulamasına gelince bir türlü giriş yapmıyordu sildim baska yerden yükledim yok eski sürümlerinden yükledim yok bir türlü çözememistim sonra şans eseri telefonumdan internet paylasirken denedim ve girdi çok sasirdim geri ev wifisi ile denedim yine girmedi baska yerlerin ev wifisi ile denedim yok vpn denedim yok dns denedim yok garip bir şekilde sadece telefonumdan paylaatigim internet ilw girebiliyorum

Ayrıca şöyle bir hayal kırıklığına uğradım one ui kullanıcısı olarak arayüzün içerisi bomboş geldi bana özelleştirebileceğin şeyler çok az telefonumda kullandığım bazı ayarları aradım ama bulamadım en basidinden samsungda gpu watch denen bi özellik vardı oyunlarda perfoemans testi için onu kullanırdım cpu ve gpu nun yüzdesel kullanımlarını fps değerini sıcaklıklarını falan gösterirdi bunda bir fps sayacı bile yok aceleye gelmis bir arayüz gibi duruyor ama harmony os 4 cikti kaç yıl oldu artık acele bir kısmı pek kalmadı evet içinde olan şeyler gerçekten uyumlu sorunsuz çalışıyor o konuda huaweiyi takdir ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bugravd

Ayrıca şöyle bir hayal kırıklığına uğradım one ui kullanıcısı olarak arayüzün içerisi bomboş geldi bana özelleştirebileceğin şeyler çok az telefonumda kullandığım bazı ayarları aradım ama bulamadım en basidinden samsungda gpu watch denen bi özellik vardı oyunlarda perfoemans testi için onu kullanırdım cpu ve gpu nun yüzdesel kullanımlarını fps değerini sıcaklıklarını falan gösterirdi bunda bir fps sayacı bile yok aceleye gelmis bir arayüz gibi duruyor ama harmony os 4 cikti kaç yıl oldu artık acele bir kısmı pek kalmadı evet içinde olan şeyler gerçekten uyumlu sorunsuz çalışıyor o konuda huaweiyi takdir ediyorum

Alıntıları Göster

Kalem kısmına da gelirsek 305.sayfada sorunumu anlatmiştım görselli bir şekilde bakabilirsiniz nasıl test edebileceğinizi de anlattim

Kalem testim

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)
    Netflix, vanced gibi uygulama bazlı hata var. İpleri engellediler heralde 2 gündür kardeşim arkadaşından aldığı netflix şifresine giremiyor. Telefonu hata veriyor laptopu giriyor, garip.
    Yapmayın hocam, empati kurmanız açısından örnek stilini değiştireyim. Teslada otomatik sürüş var benim Egea'mda neden yok Egea çok kötü duvara vurmak istiyorum.

Mantıken 2.5 kat parayı bu ek özellikler için ödüyoruz ki bende de tab s9 var ne demek istediğini anlıyorum yani

Hocam o kalemle pek belli olmuyor da 2. Kalemle çok hızlı olmadan bir daha deneyebilir misiniz sonucu merak ettim

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

Ekran koruyucu kullanıyor muydunuz acaba kullamıyorsanız ne kullandigınızı belirtebilir misiniz

Hocam sorun Netflix kaynaklı. Ben şifremi abime verdim. Televizyonda izliyordu. Başlarda sorun yokken son zamanlarda her girişinde sorun oluyor.

Ayrıca vanced da fixleniyor hep. YouTube malum izin vermiyor.

Şu anda hem Netflix hem Vanced bende sorunsuz çalışıyor. Bence bu iki uygulama özelinde tabletin suçu yok

Tabletlerde ekran koruyucu gereksiz. Telefon gibi hafif olmadığı için düştüğünde koruyucu olsada kırılır. Çizilme desen kılıfıyla dolaştığımız için çizilecek durum yok.
    Koruyucu olmadığı için 2 kat dikkatli taşıyıp kara geçtiğimi düşünüyorum.

Temperli cam ekran koruyucuların kalem performansını olumsuz etkilediği söylenirdi sanirim onu doğrulamış olduk bende temperli cam bir ekran koruyucu var

• Forumumuzun konusu olan Huawei Matepad ailesine "Huawei Matepad 11.5 PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet" ile katılmış bulunuyorum.

20 günlük kullanımıma göre; mat ekranıyla, renkli kitap moduyla göz yormadan renkli, renksiz çizgi roman okumak, e-kitap, pdf okumak için harika ve hızlı bir cihaz.

Huawei' nin Kendi e-book uygulaması ".cbr" uzantılı çizgi romanları desteklemiyor, ancak çaresi var;

perfect viewer, cdisplayex, vb. çizgi roman okuma uygulamaları gibi 3. parti uygulamalar yükleyerek bu sorun aşılıyor.

micro sd kart genişleme yuvası yok, 350 gb dan fazla Çizgi Roman arşivim olduğu ve kendi 250 gb depolaması bana yetmediği için usb c girişine taktığım bir ikili girişli otg adaptörün (1 port şarj, 1 port usb li cihazlar için) usb girişine tırnak boyutunda 500 gb lık minik bir usb bellek takarak depolama yetmezliği sorununu çözdüm. yani tak çıkar yapmadan sırayla şarj ve usb bellek kullanılabiliyor (şarj ve dosya kopyalama aynı anda olmuyor, sırayla olmalı). 500 gb lık usb bellek sürekli tablete takılı vaziyette duruyor.

Şarj takılı değilken uyku durumunda enerji harcaması şöyle;

uyku modunda usb bellek takılı değilken;

şarj %100 de iken, wifi, bluetooth, uygulamalar kapalı iken, uykuda 8 saat sonra şarj %99 gösteriyor, yani yalnızca %1 harcıyor.

uyku modunda usb bellek takılı iken;

şarj %100 de iken, wifi, bluetooth, uygulamalar kapalı iken, uykuda 8 saat sonra şarj %92 gösteriyor, yani %8 harcıyor.

Özet olarak; uykuda bile olsa usb bellek enerji harcatıyor, usb bellek uykuda enerji harcasa bile bana göre yine de eski tabletime göre çok çok iyi.

Önceliği renkli ve renksiz döküman (çizgi roman, e-roman, pdf) okumak olan arkadaşlara tavsiye ediyorum, ekran büyüklüğü ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 13 Haziran 2024; 9:34:55 >

hocam merhaba, bir sorum olacak. Google hesabımdan readEra premium almıştım bunu matepad tabletimde kullanabilir miyim bilginiz var mı. Auroradan satın aldığım hesap ile premium uygulamasını indirdim ama lisans doğrulanamadı diyor

• Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    Doğrulama için gapps gereklidir. Gspace veya benzerleri ile google play storedan giriş yaparsanız erişebilirsiniz ama ne kadar güvenilir orasını bilemiyorum.

Şu tableti bir türlü verimli kullanamadım :) Önerileriniz var mı acaba? Sadece pdf ve youtube için kullanıyorum resmen. gapps falan kurmayı denedim de çok verimli olmamıştı sanırım

• 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.