< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (309. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba,
- Huawei'nin hiç bir ürününü kullanmadım. Gerek buradaki yorumları okuyup, gerekse YouTube videolarını seyrettiğimde HUAWEI MatePad Air PaperMatte Edition tablet veya alt ürünlerinden bir tanesini almayı düşünüyorum. Bunda donanım kalitesi, yanında klavye kılıf, kalem vermesi ve ödeme kolaylığı etken.
- Başlıca kullanma amacım maç, canlı yayın seyredip borsa verilerini izlemek.
- Google hizmetlerinin olmadığını biliyorum.
- Siz Huawei kullanıcılarına bazı sorularım var.
- Bildiğim kadarıyla Huawei'nin kendi mağazası yok. Tabletleri nerelerde görebilirim?
- Tv+, SS+, TradingView, Investing.com gibi uygulamalar uygulama mağazasında var mı?
- Uygulama mağazalarında olmayan inattv, ingsport tv gibi uygulamaları dışarıdan yükleyebilir miyim? Kullanımlarında sorun yaşar mıyım?
- Type-C portundan şarj ederken yanısıra bellekte bağlayabilir miyim?
- Son olarak ütopik bir soru; Pages ve Numbers gibi IOS uygulamalarını kullanma şansım olur mu?
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
Google uygulamaları için gbox dışında bir çözüm yok mu? Çoğu şey düzgün çalışmıyor buradan kurunca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr James Wilson -- 15 Haziran 2024; 13:9:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne lazım neye lazım? Mesela ben gmail istiyorum dersen hiç gerek yok kendi uygulamasını kullan derim. Google drive dersen yine gerek yok MiXplorer kullan derim. Biraz daha spesifik olmalısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbcksz -- 15 Haziran 2024; 19:57:13 > -
ReadEra uygulamasının premium versiyonunu satın aldım kullanıyorum. Tablette premium kullanamıyorum o yüzden diğer cihazım ile senkronize olamıyor. Bu sorunu çözsem yetecek aslında
Bir de pdf reader olarak öneriniz var mı? Not almak için touchnotes kullanıyorum sadece okumak için sade, işlevsel bir şey arıyorum
Önerdiğiniz başka uygulamalar varsa yazarsanız da çok sevinirim. Teşekkürler
-
Lisans için spoofing i beklemeniz gerekiyor o da çin beta HOS4.2 ile verildi
-
Hocam banada Google fotoğraflar için lazım aslında da.
Bu arada kalem kullanımı için (çizim özellikle) tavsiye ettiğiniz bir uygulama var mi?
Brave muhteşem bir uygulama. Ios da da brave kullanıyorum, android ve ios da tarayıcı senkron sekilde çalışıyor.
Google Fotoğraflar için de microg yolda eli kulağında. Çizim için bi bilgim yok tek diyebileceğim defter tutmak için Jnotes kullanıyorum onu önerebilirim.
-
Peki hocam çok sağolun, gelişmelerden haberdar ederseniz burada çok minnettar olurum
Arkadaslar yazı yazarken otomatı kelımeler çıkıyor nasıl kapatabılıyoruz onu
HUAWEI MatePad 11.5 kullanıyorum tesekkurler
gboard klavye kurdum duzeldı ohh be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 22 Haziran 2024; 12:45:52 > -
Huawei matepad 11 cihazım satılıktır, ilgilenenler yazabilir.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158960187
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar. Hem tablette hem de Android telefonda sekronize olacak şekilde pdf okuyup düzenleyebileceğim bir uygulama arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir uygulama var mı?
-
Huawei'nin kendi mağazalarında, teknoloji mağazalarında cihazları inceleyebilirsiniz. Maç seyretme borsa verileri takibi işlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Yazdığını uygulamalar dahil, ".apk" uzantısı olan her şey kurabilirsiniz. Kendi uygulama marketi var ancak Aurora Store'u tavsiye ederim. Hiç bellek takmayı denemedim ancak otg desteği var diye biliyorum. Pages ve Number, Apple ekosistemine özel uygulamalar ancak dönüştürücülerle onları da açabilirsiniz.
-
Yorum için teşekkür ederim. Pdf not alma ve işaretleme için xodo kullanıyorum. Gayette güzel ama aldığım notlar ve işaretlemeler diğer cihazlarla sekronize olsun istiyordum.
Açıklamalarınız için teşekkür ederim.
-
Bu tablette .exe uzantılı dosyaları nasıl açıyorsunuz. Mesela internet uzerinde kanguru yayınlarının ders soruları var. Windows yüklü laptop da direk açılırken tablette açamadım. Konuyu biraz YouTube ve Google da arama yaptım ama işin icinden çıkmakta zorlanıyorum. Açıkçası tüm konuyu da okuyamiyacagimi düşünüyorum. Varsa yardım edebilecek yeşillendirirse sevinirim
Kolay gelsin herkese
Güncelleme: Z kitap açmak istiyorum aslen. Yokmu bir öğretmen bunu kullanan acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sloooppp -- 28 Haziran 2024; 14:19:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açamazsınız zaten. HarmonyOS Linux çekirdeği kullanır, Windows ise Windows NT çekirdeği kullanır. İkisi farklı işletim sistemleri.
-
O zaman bu tablette z-kitap açmak imkansız mi yani. Yada nasıl açılabilir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X