Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.441
Cevap
193
Favori
463.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam yazılımı nasıl değiştirebiliriz, bir kaynak varmidir? Google uygulamalari benimde kanayan yaram. Rom-root tecrübem var Xiaomi üzerinden de.

Birde shiziku ve aurora store otomatik kurma ne ise yarıyordu? Shiziku aklımda rootlu cihaz için lsposed modülü olarak kalmışta :)

• Aurora store google play store alternatifi. Oradan google playde olan uygulamaları indiriyoruz. Otomatik kurma her kurmada yada güncellemede onay istemesini bypass etmek için kullanılıyor. Shiziku şart bu özellik için. Yazılım değiştirmeyi paralı yaptırdım. GMS install service telegram hesabı var. Para gönderdim, team viewer ile pc'me bağlanıp halletti. Sanırım harmony os 4 ile bu özellik Avrupa cihazlarada gelecek. Şu anda Emui avrupa sürümlü p60 proda çalışıyor. Bizzat kendim yükleyip denedim. Bizim cihazın ho4 sürümü var Çin versiyonunda. İlkten onu kurdurmuştum ama o sürümde biraz sıkıntılı tavsiye etmem.

Bireysel çabalarla maalesef yazılım değiştirme yolu bilmiyorum. Huawei cihazlar çok kapalı sistem diğer cihazlara göre. Ancak ücretli hesaplarla vs. işlem yapılabiliyor bildiğim kadarıyla.

• faxcon94 F kullanıcısına yanıt

Peki hocam çok sağolun. Sistemin tam nasıl işlediğini anlamadım ama  Telegram hesabina yazınca yardımcı oluyorlar anladığım kadarıyla.

Telegram hesabını bulamadım hocamda. Acaba ne yazınca çıkıyor.

• buraoca2 kullanıcısına yanıt

GMS Install Service, telegram hesabı.

Aratinca bulamadım hocam da. Şimdi eski sayfalarda paylaşmışsınız sanırım aynı kişi. Ne yazmak gerekiyor hocam peki?

Matepad 11 2021 c636 sürüme geçmek istediğinizi söyleyin. Yardımcı olacaktır muhtemelen. Parada pazarlık edin. İlkten 30 dolar gibi birşey söylemişti. Ben 10 dolara anlaştım. Western union ile gönderdiğim içinde 5 dolar komisyon ödedim.

Harmony os 4 nasil kurdunuz hocam yardimci olabilir misiniz

• bugravd B kullanıcısına yanıt

GMS install services hesabına para ödeyerek yaptırmıştım.

Peki hocam sağolun. Peki yeni güncelleme gelirse otomatik güncelleme alıyor mu cihaz?

Ve western union la para gönderimi kolay mi  

Güncelleme alıyor problem yok. Western union için iş bankası hesabımdan dolar alıp gönderdim. Başka hangi bankaların anlaşması var bilmiyorum. C636 Asia-pasific sürümünü kurdurdum. Çin sürümünde ho4 var ama onunda uygulama kurmakta vs. sıkıntıları vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faxcon94 -- 31 Mayıs 2024; 13:40:41 >

Peki hocam sağolun. Western union i bir araştırayım o halde öncelikle.

• Yakın zamanda hisuite ile c636 sürümüne geçen oldu mu acaba nasıl yaptigini anlatabilir mi
  • Merhaba arkadaşlar ben de donanımına aldanarak maalesef huawei tavlet alma gafletinde bulunanlardanım. Aldık mecburen idare ediyoruz kullanmaya çalışıyoruz fakat en çok canımı sıkan sorun şu oldu spotifydan ya da başka bi yerden müzik çalarken başka bi medya oynatılmaya başladığında müzik duruyor mesela spotifydan müzik dinlerken instgramdan storylere girdiğimde müzik duruyır. Bunun çözümünü bilenler lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

• levover_psm L kullanıcısına yanıt

Hocam bende arka planda müzik dinlerken başka bir medya oynatınca otomatik olarak müzik duruyor mesela spptifydan müzik dinliyorum instagramda storylere girdiğimde müzik duruyor, aynı olay tiwitter tarayıcı vb diğer tüm uygulamalarda oluyor çözümü nedir acaba?

• Bu cihazı biraz daha kullanırsam alıp duvara çalacağım artık hayatımda bundan daha berbat daha sorunlu bi arayüz görmedim rezalet ötesi resmen almadan önce para verdiği icin malini ovenlere inandim siz inanmayın almayın aldırmayın 2 aydır ilanda bekliyor satılmıyor da bunu okuyup almayı düşünen birisi varsa aklından bile geçirmesin uzak dursun

• Donanım olarak sorun yaşayacağınız bi cihaz değil fakat yazılım kısmında neresinden tutsanız elinizde kalıyor bir kere optimizasyon 0 denebilir ara sıra donuyor tekliyor bunlar 865e yakışan şeyler degil pili günü çıkaracak düzeyde fazlasını beklemeyin google yok çözümü de yok benim gibi gboxa da kanıp almayın doğru düzgün çalışmıyor uygulamalar takılıyor hata veriyor falan sorun abidesi orası bazı oyunları yüklüyorsunuz google servisleri yok çalışmam diyor microg kullanılmıyor tam bir rezalet.Gelelim kalem kısmına kalemi kesinlikle bi spen veya apple pencilla karsilastiramazsiniz tecrübesizlik kokuyor düz çizgi çekemiyor bazen algılamiyor son zamanlarda çok fazla olmaya başladı cihazı alır almaz ilana koydum hala ilanda alsanız da zarar etmeden satmanıza imkan yok hem enflasyon vuruyor hem zararına satıyosunuz

• Bu tableti beğenip beğenmemek tamamen son kullanıcı ile alakalı ben 10 yıl önce cyanogenmod ile telefona rom atıp root yetkisi ile uğraşıyordum. Modemlerin wps açığını kullanarak komşuların wifi şifrelerini çalmışlığım var ama ne yaptığımı bilmeden yapıyorum ozamanlar forumlarda dolaşıp gördüğümü deniyorum. Bir program vardı bağlandığın wifi ağındaki diğer kullanıcıların girdiği siteleri bulup sana istediğinin internetini kesmeni sağlıyordu (mesela bu mitm saldırısıymış yıllar sonra öğrendim) . Sonra fatih projesi yeni çıtığında lise 4 te akıllı tahta gelmişti ben internette angry birds, fruit ninjayı bulup tahtada açmıştım. Hatta yıl sonunda pes 13 oynamıştık müdür basmıştı.

Yani bunlarla uğraşmayı sevdiğim için bu tablet tam benlik deyip insanlara öneriyorum.
    Ya tableti duvara atacak kadar ne yaşamış olabilirsin lütfen hangi oyun sana bu kadar bağımlılık yaptı söyle indireyim :) .
  • wogn8r W kullanıcısına yanıt

youtube videoyu yasaklamış hocam.

• evrenaytar E kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Aurora store' dan bir uygulama satın aldığımızda google play den satın almış gibi mi oluyor, google play hesabı bu satın almayı tanıyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.