Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.440
Cevap
193
Favori
463.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microg ve aurora ile çok güzel iş yapıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Aynen, temel google uygulamaları genel olarak iyi çalışıyor.

• peocawe kullanıcısına yanıt

İlla bir ürün aldın diye fanboy olacaksınız. Kötü leş herşeyi ile. 1 uygulama için 10 tane uygulama kurmak mı bilinçli kullanmak mı oldu. Ülkede kimse saçmalığa saçmalık demediği yetmiyor birde savunuyor. Huawei aldığım için ben pişmanım. Benim için eziyet çile aradaki fiyat farkına asla değmez. Her şeyi saçmalık.

Saati için bilmem kaç tane program yükle üstelik programı da kötü. tableti için aynı birde sürekli hata al. Bende pc de var ne Ram ekleniyor ne hdd basit bir oyunda ısınıp takılma yapıyor. Kulaklıkları az sesi ve bütün huawei cihazların kulaklık ve ses kalitesi kötü. Her cihazı mı rezil kötü olur. Şekil şukul kalite hissi var ama arkada hep bir sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gspace de var onda da görüntü kalitesi yok. Çamur gibi oluyor netfilx. Benim Google da bir sürü pro uygulamam lisansım ben reklama gelemiyorum. Mecbur 2 seçeneğim var gbox ve gspace ikisi de birbirinden kötü. Bıktırdılar. Zaten tabletin klavyesi de düzgün çalışmıyor. Benim cihaz huawei mate pro birde. Bir daha asla ve asla hiç bir cihazını almam. Ekosistemi dökülsün. Telefon tablet pc saat kulaklı. Hepsi kötü.

• diabl0 kullanıcısına yanıt

Bu yüzden, burada daha önce fikir soran birisine uğraşamayı sevmiyorsa almamasını tavsiye etmiştim. Dediklerinize katılıyorum lakin benim kullanım senaryomda beni kurtarıyor. Google ile çok içli dışlı bir durum varsa, sorunsuzluk aranıyorsa kesinlikle alınmamalı. Bu arada netflix apk olarak kurarsanız native olarak çalışcaktır. Google entengrasyonluk bir durum yok. Başka uygulamalar için yine gbox,gspace devam edebilirsiniz. Dediğiniz gibi bendede birkaç pro uygulama var micro g ile bile satın aldığımı görmüyor maalesef.

hocam(!) kusura bakma ama Huawei markasında hem Matebook 14, hem MatePad 11 2021, hem MatePad Pro 2021, hem MatePad Air hem de MatePad 11.5 kullandım. Son iki cihazı aktif olarak kullanıyorum. Ayrıca Freebuds SE 2 model kulaklığı da 1 yıldır kullanıyorum ve tek bir şikayetim olmadı. Hatta mikrofon ve ses kalitesi olarak AirPods 3'ten üstün tutulan bir cihaz ki 2.5 yıl AirPods 2 kullanmış biri olarak ondan buna geçince bile farkı hissettim. Benimki fanboyluk değil, standart bir kullanıcının bir tık üstü kullanıcı olan herkes bu tabletteki sizin sorun(!) dediğiniz her şeyi aşabilir. Sizin gibi işten çok anlamayan insanlar için SAMSUNG ve APPLE her şeyi düşünüyor zaten, kıyın paraya geçin bunlara. Bu markaların 4'te 1 fiyatına Huawei alırken öve öve bitiremezsiniz, iki tane uygulama sorunu yaşayıp bir şeyin üstesinden gelemeyince boklamaktan eksik kalmazsınız. Hayatında tablet ve android cihaz kullanmamış kız arkadaşıma MatePad 11.5 aldık, inanın bir kere bile yakınmadı uygulama konusundan. Gerekli her şeyi kurdum verdim; şunu indiremedim, bunu kuramadım gibi feryatlarda bulunmadı çünkü her istediğini yapabiliyor ve benden de aktif kullanıyor tableti.

Kaldı ki zaten marka bu durumu bilerek diğer rakiplere göre fiyatı aşırı uygun tutup bunu dengelemeye çalışıyor. Kimseye de zorla aldırmıyorlar. Bir ürün almadan önce araştırmanızı öneririm.

Bu yorumu Huawei savunuculuğu için yapmıyorum, kendiniz beceremediniz diye başkalarını etkilemeyin diye yazıyorum. Farklı bir forumda sizin gibiler yüzünden markadan çekinen bir arkadaşa Air modelini aldırdım, bugüne kadar almadığı için pişman olduğunu söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peocawe -- 6 Ekim 2024; 16:53:51 >

• faxcon94 F kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece aurora da google hizmetlerini güncellerken çakışma hatası veriyor neden anlamadım çözemedim de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Aurora store'da google play hizmetlerini blacklist yapacaksınız. Hiç güncellemeye çalışmayacak. Çünkü o microg üzerinden sağlanıyor, resmi play hizmetleri değil.

• faxcon94 F kullanıcısına yanıt
    Aa anladım teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hala gspace diyor şaka gibi 😀

Hocam kusura bakmayın da sizin suçunuz gibi geldi bana. Yeterince araştırmadan almışsınız. İhtiyaçlarınızı karşılamayan ürünü almayın. Ben Netflix, arada sırada CoD oynamak ve üniversite öğrencisi olduğum için ders çalışma sebepleriyle satın aldım gayet memnunum. Aurora store ile her şey çözüldü. Bana göre şu an iki eksisi var. Birincisi kalemi Samsungtan kötü ama f/p açısından normal. İkincisi ise masaüstü modu olmaması. Bunlar dışında sorun yaşamıyorum. Kulaklığım da Huawei Freebuds 5i . Telefonum da Honor 200. Kısacası bir nevi huawei ekosistemindeyim ve çok memnunum. Sorunsuz ürünler istiyorsanız iki katı para verip apple alın. Veya Samsung bakın. Size tavsiyem bilinçli kullanıcı olmazsanız hiçbir şeyden memnun kalmazsınız

• Arkadaşlar merhaba, sorunsuz olarak Go Pro Quick uygulamasını kullanabilen var mı ? Sorunum anlık çekim görüntüsünü açmak istediğimde bağlanıyor ama siyah ekran, görüntü yok. Tüm fonksiyonlar çalışıyor ama anlık olarak kameranın görüntüsünü göstermiyor. Bu sorunu Air modelinde yaşıyorum lakin eşimde de 11 olan modeli var, eğer ki sizin cihazlarda sorun yoksa eşimin tabletine kuracağım.

• Selamlar aranıza yeni katıldım. Bir sorunum var. Microg kurmama rağmen auoradan youtube indiriyorum play hizmetleri yok diye çöküyor yanlış yaptığım bir yer mi var acaba yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar. Huawei madpad 11,5s kullanmaya başladım. Yurt dışında kullanabileceğim çalınsa da dert etmeyeceğim bir tablet bakıyordum bence oldukça iyi görünüyor. Sadece apple tv uygulamasını kuramadım ve bana lazım. Indirdigim apk lar için paket yükleme hatası veriyor hep.Bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aZeus -- 9 Ekim 2024; 2:4:28 >
  • tct123_gs kullanıcısına yanıt

Her cihaz ve/veya yazılım sürümünde microg çalışmıyor. Kurubiliyor ama çalışması başka birşey. Bunu bir kontrol edin. Kendi cihazımda problem yok(uyumlu olduğuna eminim).

• aZeus kullanıcısına yanıt

bu yükleniyor ama açılmıyor neden bilmiyorum ne işe yarıyor onu da bilmiyorum

Araştırarak alsaydınız kimse size zorla cihaz aldırmıyor.  

Kendi kullanımın çerçevesinde herşeyi bilerek aldım. YouTube, Maps, Gmail, Chrome neredeyse tüm Google servisleri aktif. Sorun yaşadığım uygulama bir yada ikidir fazlası değil. Ses konusunda zaten dac lı bir kulaklık yada tws kullanacaksınız onlarında ses şiddetini wavelet ile kolayca 2 3db yükseltirsiniz hemde bozulma olmadan.

• mrbcksz kullanıcısına yanıt

Aynen ben de denedim, olmadı. Teşekkür

• aZeus kullanıcısına yanıt

Üründe çalışmıyorsa dahi migrog yükleyin. Bir e ticaret uygulaması normalde hesaba giriş yapmıyordu ama micro g kurulumu sonrası giriş yapmıştı. O zaman micro g desteği yoktu cihazımın fakat bir alt özelliği sayesinde çalışır hale geldi sanırım.

• 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.