Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.526
Cevap
196
Favori
473.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşsalar merhaba bana yardımcı olurumunsunuz 13.5 bin e matepat 11.5 yansıtma olamayan tablet almak mantıklımı kalem klavye hediye öğrenciyim teknolojiden anlamıyorum gogle olmadığı için çok sıkıntı çekenler olmuş lütfen bana tavsiye verirmişsiniz youtube videoları izledim kafam dahada karıstıı

• guven kullanıcısına yanıt

Bu cihazlarda olmuyor. Bootloader kilidi kapalı.

• gül_şah G kullanıcısına yanıt

Teknolojiyle aram yok uğraşmayı sevmem diyorsanız almasanız daha iyi olur kanaatimce.

Google ile ne kadar işin olduğuna bağlı

Benim drive dışında işim yok pek onu da MiXplorer ile hallediyorum

Bir de ChatGPT uygulaması sorun çıkarıyor microg olsa bile ama tarayıcıdan çalışıyor zaten

Neye ihtiyacın varsa istersen söyle elimizden geldiğince bakalım istersen kendin araştır ona göre karar ver

Merhaba Gülşah Hanım Google'a çok ihtiyacınız varsa açıkçası pek önerdiğimi söyleyemeyeceğim. Üzerine yazmayı çok seviyorsanız ve ağırlıkta not için alacaksanız (el yazısından bahsediyorum) yine öneremem. Zira tablet denilince diğer tarafta yıllardır tekel olan ve hala devam eden Apple tarafı akla geliyor. Özellikle not tutarken. Gelgelelim cihazı alma sebeplerinize birincisi fiyatı uygun alınması için gayet yeterli bir sebep ikinci olarak da android olması. Evet Google yok ama ilk başta bir kaç işlem ile çok rahat Google varmış gibi kullanabiliyorsunuz cihazı android olmasının bir diğer avantajı ise shizuku kullanabilmeniz. İlk aşamada bunlar size yabancı ve uğraştırıcı gelebilir ama ben uğraşmayı seviyorum. Bu ikisini (ikincisi çok da önemli değil) kurduğumuz an cihazınız her şey için çok kullanışlı bir tablet, PC ve adeta bir telefona dönüşecektir zannımca ama yok ben uğraşamam uygulama yükleme ile sadece kalem ile not alacağım belli başlı uygulamalarım olsun yeterli diyorsanız Apple tavsiye eder. Apple istemezseniz de başka bir android cihaza bakmanızı tavsiye ederim. Kalem performansı olarak Apple ve Samsung harici şaşmayın diyorum. Onun dışındaki özellikler için bu tablet fazlasıyla yeterli. Başka sorunuz varsa buyrunuz.

Not: Kalem performansı kötü değil ama yorumlara göre diğerleri kadar iyi değil ben denemedim kaleme o kadar para vermek istemiyorum basit bir dokunmatik kalem ile deneyince yorumu güncellerim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu arada Ankara'da bu basit dokunmatik kalemlerden nerede bulabilirim bilen var mı? 20-30 TL'lik ürünü internetten almak istemiyorum. Kauçuk plastiği olan dokunmatik kalemlerden bahsediyorum umarım anlatabilmişimdir.

• tct123_gs kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Aktif olmayan kalemlerden pek hayır gelmiyor demiş olayım. Kendi kalemi + paralı not uygulamarıyla not tutmak için gayet yeterli oluyor. Kendi not uygulamasıda fena değil.

• Ben bu cihazi alali 2 sene olmus. Eşime verdim doktora dersleri icin kullaniyor makale okuma vb.
    Artık kafam almiyor yok aurora yok gbox saçma sapan sitelerden apk bulma, bulduklarinin doğru düzgün calismamasi, calissa bı sure sonra guncellerken sorun olmasi vs vs. Bana göre değilmiş.
    Bunun yerine kıytırık çinçançon marka tablet alsaydim en azindan param bosa gitmezdi bir sene kullanirdim

En son bu hatayi windows telefonda yapmistim fiyatına göre performansi iyi, o paraya android alsan kasar vs diye uygulama magazasi yüzünden marka battı. Boşa maceraya gerek yok abi. Abidik gubidik isler. 5 sene oldu nerdeyse redmi note 8 pro telefon, yemin ediyorum 5 senedir uygulamalarda aldığım hata sayısını su tablede 2 apk kurmaya calisirken almamisimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Divinita- -- 18 Ekim 2024; 1:7:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peocawe kullanıcısına yanıt
    Hocam Microg vs sorun var mı?

cok tesekkurler ozellikle yazi yazmak ders calismak kpss icin istiyorum kalemi icin istedim acikcasi butceme uygunn samsun fe samsung fe+ huawei ve lenova p12 tarzi urunler var apple 64 gb alibilyrom en fazla 15 binlik bir butcem var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fiyat çok büyük etken. Apple seni uzun süre götürecektir fakat kalemsiz fiyatı 15 bin olması düşündürmüyor değil. Ben olsam en ucuz tableti alırım fazla bir şey istemiyorsan. PDF, düzenleme kitap vs için gayet yeterlidir.

• faxcon94 F kullanıcısına yanıt
    Küçük yazabiliyor muyuz? Şuan kalem 3 bin tl sitesinde. Almaya değer mi?

Ekteki resime bakıp karar verebilirsiniz. Kendi el yazım pek iyi değildir ama kendi anlıyabileceğim kadar iyi not tutabiliyorum. Hocaya yetişebiliyorum kağıda not tutuyormuşum gibi. Ben tablet+kılıf+kalem kampanyasında almıştım. 3 bin biraz fazla geldi banada. Ama bu seviyede bir notu pasif kalemlerle almak mümkün değildir. Kalem aktif olduğundan elimi algılamıyor aktif olmasa elimi tablet üzerinde tutamam.

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

• Son microg sürümünden sonra bazı uygulamalarda uygulama içi satın almalarıda görmeyi başladı. Macrodroid premium satın alımımı gördü lakin smart launcher'ınkini görmedi. Son micro g github linki:

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)
    Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)github
    Releases · microg/GmsCore
    https://github.com/microg/GmsCore/releases

Edit: Smart launcher yıllık abonelik alıp tekrar yenilemekten çıkmıştım. Labletten yeniden satın alınca pro aktif oldu. Daha önce ödediğim için para almadı. Sonra tekrar abonelikten çıktım. şu anda tablettede premium hesabı görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faxcon94 -- 19 Ekim 2024; 16:0:28 >
    Hocam nasıl kuracağız bunu. Eski Microg silmek lazım mı ?

Hocam ben de aylardır bu çalışıyordu. Microg ayarlarında ''lisans doğrulama isteklerine cevap ver'' gibi bir seçenek var, onu aktif edince tüm satın alımları görüyordu.

• Bhfvjjbvghj B kullanıcısına yanıt

Direk üstüne kurdum.

• peocawe kullanıcısına yanıt

Bende bir önceki sürümde çalışmıyordu.

• microg kurulumu sonrası aurora store ile google uygulamaları vs kuruluyor ama aurora store uygulamaları otomatik güncellesin istiyorum. bunu nasıl yapabilirim ? rehber vs var mı ?

• 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.