< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (298. sayfa)
-
-
biliyorum hocam zaten son sürüm yüklüydü ama bende uygulamalar gelmiyor bomboş içerisi. eski sürümleri de denedim aynı, birden böyle oldu 3 gündür düzelmedi. çok garip.
-
Hem gitlab hem de telegram destek grubunda aynı sorunu yaşadığını söyleyen insanlar var. Sanırım google hesaplarıyla ilgili bir sorun. Ekip ilgilendiklerini yazmış. Grupta birkaç çözüm öneren de olmuş bir bakın isterseniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı sorun bende de mevcut hocam hem güncellemeler hem de anasayfa bom boş uygulama görünmüyor
bi bakayım hocam hiç bakmamıştım, çok canımı sıktı bu sorun. google hesabı yerine anonim girsem de aynısı oluyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı şekilde hocam. ilk hangimiz çözerse çözüm olarak paylaşalım. :)
Google hesabımla giriyorum hiç sorun yaşamadım çok tuhaf halbuki böyle ucube sorunları hep ben yaşarım 😀
-
Sizin mesajı görünce hatırladım şuan uygulama depolama alanını sıfırladım ve Google anonim hesap ile giriş yaptım düzeldi
anonim hesapla giris yapinca geliyor uygulamalar ama hantal çalışıyor gibi artik. gec geliyor ana sayfa falan... hatta oyunlar kismi hic gelmiyor bazen.
Öncelikler herkeze kolay gelsin , Sormak istediğim bir soru var ve bu soru belki bazı arkadaşlara komik veya basit gelebilir. Fakat WPS excel ( Tablet ) uygulamasında PC de olduğu gibi 2 farklı stün seçme yöntemi nedir ? 2 farklı stünü seçip formül uygulamak istiyorum. Alt alta veya yan yana seçimde sorun yok . Örneğin 1 ve 4 stünlerini seçmek istediğimde seçemiyorum. Araştırdım fakat bir sonuç bulamadım. Belkide benim araştırma için kullandığım cümle veya kelimelerden kaynaklı bulamamış olabilirim. Şimdiden teşekkürler..
-
Gençler telefon ekranını tablete nasıl yansıtabilirim. Bunun için bir uygulama falan var mıdır?
Bende hemen güncelledim. Bakalım HOS 4 güncellemesini ne zamana alacak veya alacak mı
-
Alacak büyük ihtimalle sanırım betasında varmış HarmonyOS 4
-
Ben illa App Gallery yi Türkiye kullancam yada denerim diyen olursa
Malezya bölgesi MicroG:
microG Companion_0.3.0.37525-lh.apk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbcksz -- 4 Mart 2024; 18:10:31 >
-
Hocam çok uzun zaman oldu bu konuya bakmayalı acaba bu microg ve Malezya olayı nedir acaba matepad 11 21 kullanıyorum da detaylarına nereden bakabilirim
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157840298
Her şey buradan başlıyor
-
iyice ısıttım ama yine de olmadı. kaç dk ısıtmak lazım acaba
-
zamaninda apple pencil 1 de 1-2 dakika isittiktan sonra baglayip tepkime almistim ancak yine de calismamisti. tabletin kalemi gormesi bile mucizeydi benim icin ama yinede calistiranlar vardı. bir ihtimal dedim ama yememis sizde.
tepki alıyor mıknatıstan kaynaklı sanırım ekranı açıyor ama bildirim gelmiyor. bluetoothda görmüyor :/
-
aklıma başka bir şey gelmiyor hocam...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X