Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (297. sayfa)
-
-
güncelleme ekranı gelince
eski mesajım -->
yükleme başlarken tarihi eylül 2023'e al
Bi grupta gördüm denesene
Hi Suite 11.0.0.610 sürüm olsun
dene bana da hata verdi şu an indiriyor
-
arkadaşlar touchnotes vip satın aldım. cloud özeliğini kullanmak istiyorum ama telefon numaramı bağlamam gerektiğini söylüyor. telefon numaramı yazınca da kod gönderemiyorum, touchnotes uygulamasına telefonunu bağlayabilen var mı? nasıl yapıyoruz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dns 114.114.115.115 olarak ayarlayip deneyin.
Hocam aynı model cihaza farklı bölge romu yüklemek cihazı bozar mı?
Telegramda 40 dolara yazılım atan bir arkadaş herkese bu şekil yazıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben de hata alıyorum artık hiç ilerlemiyor yapmadığım şey kalmadı sürekli bağlantı hatası veriyor
-
malesef klavyenin i tuşunun bir dişinin kırık olduğunu farkettim, bazen yazarken i tuşu alttan çıkıyor eğer üstten basarsam,herhangi bir düşme vs olmadı. Huawei yi aradım,tableti sık kullandığım için kargolamadım kendim etilerdeki servisine götürecem bakalım. Ürünü teslim aldıktan sonra 15. günde farkettim.Tableti açarkende video çektim ama tabi belli olmuyor. O video 4milyon izlendi izlendi instagramda,eğer bu tuş sorununu halletmezseler 2 haftalık cihaza kullanıcı hatası vs derseler gene video çekecem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramummm -- 29 Şubat 2024; 21:3:15 >
-
hicbir bilgim yok hocam. belki işler yürüsün diye bilerek öyle söylüyordur, belki de cidden sorun vardır.
-
hangi dns ayarını kullanmayı denediniz?
-
-
evet cunku romun buyuk kısmını indirmis oluyor belgelerimdeki hisuit klasorune
Sizin yazdığınızı denedim bir de xda da vardı onu denedim maalesef olmadı
-
Dns yi yaptım tarihi de geri aldım romu indiriyor, ama yükleniyor patlamış galiba proxy
Bahadır bakmıyorum bu başlığa acaba matepad 11 2021 de yazılım yada Google tarafında değişiklik var mı acaba hala açmadılar mı custom rom için cihazı
Olabilir patlamıştır belki de
-
Malezya rom a geçersen MicroG var başka yok BootLoader açacaklarını da hiç sanmıyorum.
-
aurora store bende 2-3 gündür çalışmıyor, sorun yaşayan var mı?
-
hocam cevap için teşekkürler ama anlamadız galiba tableti %100 doldurup kapatıyorum 1 hafta sonra açtığımda %30 %20 lere düşüyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X