Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.544
Cevap
199
Favori
475.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece vidoya tıklayınca dönüyor anansayfaya gelince dönmüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Microsoft SwiftKey klavye kullanıyorum. Fiziksel klavye kullanmama rağmen çıkıp duruyor. Var mı bunun bir çözümü?

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)
  • panaitouos P kullanıcısına yanıt
    Swiftkey güncellemesini kaldırınca düzeliyor. Aynı sorunu ben de yaşıyordum.
    Ek olarak Gboard yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 30 Ekim 2021; 11:47:7 >
  • Xiaomi Matepad 11 ile mi pad 5 birlikte deneyimleyen aradaki farkı gözlemleyen kimse var mı? sanki harmony os daha akıcı gibi geldi videolardan bakarken..

• Baseus un type-c girişli kulaklığını aldım ama ses kalitesi pek iyi değil dip seslerde cızırtı var ne önerirsiniz kulaklık olarak

• 2-3 gündür şarj az gitmeye başladı. Bu durumu yaşayan var mı başka?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Pad 5 ile bunun arasında kaldım. Tavsiyesi olan var mı?

• Osse-Saeros kullanıcısına yanıt
    Google sizin için önemliyse Xiaomi'ye yönelmenizi tavsiye ederim. Yok önemli değil derseniz matepad 11 güzel.

• levover_psm L kullanıcısına yanıt

sizin youtube kanalı var sanırım, geçen youtube da bu nickname ile tablet kıyaslaması görmüştüm,

bana ne tavsiyesi edersiniz.

3800TL'ye xiaomi mi pad 5

3700TL'ye huawei matepad 11

5700TL'ye Samsung tab s7

7599TL'ye İpad 11" pro m1

aslında tablete pek ihtiyacım olmadığı için tablete verilen her para israf gibi geliyor ancak arada nadir de olsa lazım oluyor.

4 tablette lcd bu sebeple aslında çok da içimin ısındığı tabletler değil.. ancak bunlar arasında ekran kalitesi amoled'e en yakın hangisi sizce.

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Amoled sizin için önemli ise 5000 e amazonda tab s6 vardı bitmediyse. Ben eşime Samsung sevdiği için ve tabletlerden birisi amoled olsun diye s6 aldım. Kendime çok para vermeden kaliteli donanım için ve APK vs uğraşmaktan cekinmedigim için matepad 11 aldım. Tab s6 nin bariz tek eksiği benim gözümde 15w şarj. Ama telefon gibi anlık doldurmak gerekmediği için o da almaya engel bir eksiklik değil bence.

• dirtylive D kullanıcısına yanıt

Öneri için teşekkürler ancak Snapdragon 8150'li bir tablete 2021 yılında para vermek akıllıca bir hareket olmaz, üstelik samsung güncelleme konusunda sıkıntılı, yakında samsung tab s8 çıkınca s7 bile güncellemeler konusunda sıkıntı yaşayacakken s6 almak hiç mantıklı değil hocam, üstelik fiyatı da nerdeyse s7 fiyatına çok yakın.. teklifiniz için teşekkür ederim ama tamamen ölü bir yatırım gibi geldi.

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Sm 8150 dediği SD 855. 2 sene öncesi amiral işlemci. Matepad 11 de sd865 var. Kaldı ki tabletler telefonlar kadar çabuk eskimiyor. Bende tab s var ilk seri. Exynos işlemci ve 6 senelik cihaz. Ufak tefek donmalar harici hala akıcı bir şekilde çalışıyor. Tabi ki saygı duyarım düşüncelerinize ama amoled panel için eğer tablette ağırlıklı kullanım medya tüketimi olacaksa bir yıl eski amiral işlemci tercih etmek o kadar da abes bir durum değil bence. ben sadece önerimi bı tık derinleştirmek istedim, yine de tercih sizin tabi ki :)

Snapdragon 855 eski telefonumun işlemcisi, samsung note 10+ snapdragon kullanmıştım bir dönem.

sanırım ekran da 60hz bu tablette, hocam artık 60hz'de alınmaz, zaten opsiyonların hepsi 120hz ekrana sahip.

yani samsung s6'nın dez avantajları

• snapdragon 855 olması
    • 60hz ekranı olması
    • tab s8'in çıkmak üzere olduğu düşünülürse 2 nesil geriden gelmesi
    • ve muhtemelen kısa zaman sonra güncelleme desteğinin kesilecek olması
    • nerdeyse s7 ile aynı fiyatta olması. bu hafta 5649tl ye n11'den samsung garantili sıfır s7 alınabiliyordu almadım. 11 kasımda daha uyguna alınabilir belki diye.
    • Ekran Brightness değerlerine baktım lcd panellerden bile kötü 440cd/m gözüküyor notebookcheck'de.
  • Burası Matepad 11 konusu mu yoksa Samsung tartışma platformu mu anlayamıyorum. Ne zaman tablet hakkında bir sorum olsa insanlar cevaplamıyor sadece saçma şeyler tartışılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolilow kullanıcısına yanıt
    Matepad 11 kullanıcısıyım. Bir soru sorulmuş kendimce karşılaştırma ve öneride bulundum. Herşeye bı atarlanma merakına girmeyin bence siz.

Forumun amacı da bu zaten insanların karşılıklı paylaşımda bulunması, tecrübelerini birbirine aktarması. Önerileriniz için teşekkürler bu arada.

• Epeydir koltukta oturup bir şeyler izlerken tablete tam karşıdan bakabilmek için tablet tutucu arıyordum. Ürünlerin yorumları satın almamı sürekli erteletti ve sonunda şansımı deneyip almaya karar verdim.
    Şu an için iyi ki almışım diyorum. Eğer almayı düşünenler varsa fikir vermesi açısından fotoğraf da ekliyorum. Bunu neden yazdın diye soran olursa, hem bu tableti fotoğraflardaki açıda taşıdığını göstermek, hem de internette aradığım ürün hakkında fikir verecek bilgi bulamadığım zaman sinir olduğum için yazdım :) Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

• ottmn kullanıcısına yanıt
    Kullanışlı bir şeye benziyor. Linkini verebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.