Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.544
Cevap
198
Favori
476.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TV ye yansıtma var ancak en boy oranı ayarlama gelmemiş. Bana göre büyük eksikliklerden bir tanesi. Yazılım iyi hoş ancak bazı eksiklikleri Can sıkıyor. Klavye kısayollarına hala çözüm bulamadım mesela. Ders çalışıyorum, ses kaydını durdurup ile geri almak işkence gibi. Verdikleri klavye bendeki Bluetooth klavye ile kıyaslandığında yarısı etmez kullanım avantajı açısından. Geçen de bağlanmadı bir türlü.

Bununla ilgili müşteri hizmetlerine e-posta arttığımda Harmony os 3 ile güncelleme getirmeyi planladıkları konusunda bilgilendirildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aenescan -- 8 Kasım 2021; 13:58:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablosuz görüntü aktarımı destekleyen diğer marka tv'lerde de görüntü yansıtılıyor mu? Ayrıca kablosuz yansıtmada görüntü akıcı oluyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ottmn kullanıcısına yanıt

Kablosuz görüntü aktarımını destekleyen Arçelik marka TV de aktarım oluyor. YouTube uygulamasını direk bağlıyorum. Netflix ve diğer video oynatıcılari bağlayamadim

• aenescan A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ben kablo ile bağlıyorum. Netflix ve Vodafone TV görüntü aktarımına izin vermiyor.

• İnternet siteleri neden bu şekilde yakınlaştırma yapılmış gibi görüntüleniyor? Ayarlardan görüntü boyutu en küçükte olmasına rağmen böyle.Bütün tarayıcıları denedim.

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

Sizde durum nasıl? Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

• 3350tl ye sifir bundle seklinde alma firsatim var. Derslerde not almak icin dusunuyorum kalem ile, baska cihazlara mi bakmaliyim ne dersiniz, not uygulamasinne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba ben LG TV kullanıyorum rahatlıkla aktarım yapabiliyorum. İlk zamanlarda t.v görmüyordu fakat şimdi kablosuz ekran yansıtma, netflix gibi uygulamalar sorunsuz çalışıyor.

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

• Şunları deneyebilirsiniz. Ben üçünü de yapıyorum. Opera browser, Kiwi browser kullanıyorum.

• İnternet tarayıcısından masaüstü sitesi isteyin.
    • Veya geliştirici seçeneklerini etkinleştirip minimum dp gibi bir ayar vardı onu ben 900 yaptım. Onu kendi begeninize göre ayarlayabilirsiniz. O da ekrandakilerin boyutlarını etkiliyor.
    • Ayarlardan yazı boyutunu düşük seçin.

• yuzuncu Y kullanıcısına yanıt

TV deki yansıtma özelliği ne diye geçiyor. Ben bir türlü yapamadım Netflix veyahut diğer video oynatıcılar için.

• yuzuncu Y kullanıcısına yanıt

Merhaba, ben kablo ile bağlayıp netflix'i açtığımda tv'deki görüntü kararıyor. Tablette açık olmasına rağmen tv'de görüntülenemiyor. Netflix'den çıktıktan sonra tv'ye görüntü geliyor.

• Cevabınız için teşekkürler. Benim de ana tarayıcım Opera fakat bu sorun yüzünden diğer bütün tarayıcıları denedim ancak hepsinde aynı.

Masaüstü site işaretli.

Geliştirici seçeneklerini bulamadım tarif eder misiniz?

Metin boyutu da görüntü boyutu da küçük.

Hepsiburada en bariz örnek olduğu için onu göndermiştim. Sakıncası yoksa Opera ile hepsiburada anasayfasının sizde nasıl göründüğünü yükleyebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 9 Kasım 2021; 1:20:57 >
  • Tazmnia T kullanıcısına yanıt

JBL Reflect Aware Type-C

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

3700e nerede var matepad 11 sıfır olarak

• ben attığımda sanırım geçen hafta idi; 3688TL falandı vatanbilgisayarda gece 22.00'den sonra tabletlere %8-10 falan indirim yapıyor adiler..

yine ara ara takip edin 3700 küsüre düşüyor sanırım kurdan biraz arttı fiyat

Tabi hocam gün içerisinde dönüş yapacağım size.

Uygulamalar > Ayarlar’a gidin.

Telefon Hakkında’ya gidin

Yapım Numarası (Derleme Numarası) üzerine gelin ve yeni bir pencere açılıncaya dek “YAPIM NUMARASINA” art arda dokunun

Karşınıza geliştirici modunun aktif olduğuna dair uyarı alacaksıniz

internette bu şekilde yazıyor. Ben hatırlamıyorum neredeydi. Ben nasıl görünüyor site tabletten bakıp atacağım. Akşama doğru

• Ben USB c aux çevirici aldım. Ugreen. İnşallah uyar.

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

Ben hepsi içinde arıyorum.

Tablet + kılıf + kalem + klavye + 6 ay ekran garantisi

Huawei sitesinde 4600tl 2 tane alırsan 500tl indirim yapıyor.

Hepsiburada da 3999tl tablet + klavye

• Huawei kendi mağaza uygulamasında 300 tl indirim var 4400 oluyor ama 4 taksit var oradada.

• Hangi fiyat geçerli ben anlamadım.

4400 mü 4500 mü 4700 mü

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

4500tl diyor kalem klavye içinde mi

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.