< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aenescan -- 8 Kasım 2021; 13:58:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (34. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kablosuz görüntü aktarımı destekleyen diğer marka tv'lerde de görüntü yansıtılıyor mu? Ayrıca kablosuz yansıtmada görüntü akıcı oluyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kablosuz görüntü aktarımını destekleyen Arçelik marka TV de aktarım oluyor. YouTube uygulamasını direk bağlıyorum. Netflix ve diğer video oynatıcılari bağlayamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. Ben kablo ile bağlıyorum. Netflix ve Vodafone TV görüntü aktarımına izin vermiyor.
-
3350tl ye sifir bundle seklinde alma firsatim var. Derslerde not almak icin dusunuyorum kalem ile, baska cihazlara mi bakmaliyim ne dersiniz, not uygulamasinne tavsiye edersiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Şunları deneyebilirsiniz. Ben üçünü de yapıyorum. Opera browser, Kiwi browser kullanıyorum.
- İnternet tarayıcısından masaüstü sitesi isteyin.
- Veya geliştirici seçeneklerini etkinleştirip minimum dp gibi bir ayar vardı onu ben 900 yaptım. Onu kendi begeninize göre ayarlayabilirsiniz. O da ekrandakilerin boyutlarını etkiliyor.
- Ayarlardan yazı boyutunu düşük seçin.
TV deki yansıtma özelliği ne diye geçiyor. Ben bir türlü yapamadım Netflix veyahut diğer video oynatıcılar için.
Merhaba, ben kablo ile bağlayıp netflix'i açtığımda tv'deki görüntü kararıyor. Tablette açık olmasına rağmen tv'de görüntülenemiyor. Netflix'den çıktıktan sonra tv'ye görüntü geliyor.
-
Cevabınız için teşekkürler. Benim de ana tarayıcım Opera fakat bu sorun yüzünden diğer bütün tarayıcıları denedim ancak hepsinde aynı.
Masaüstü site işaretli.
Geliştirici seçeneklerini bulamadım tarif eder misiniz?
Metin boyutu da görüntü boyutu da küçük.
Hepsiburada en bariz örnek olduğu için onu göndermiştim. Sakıncası yoksa Opera ile hepsiburada anasayfasının sizde nasıl göründüğünü yükleyebilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 9 Kasım 2021; 1:20:57 > -
JBL Reflect Aware Type-C
3700e nerede var matepad 11 sıfır olarak
ben attığımda sanırım geçen hafta idi; 3688TL falandı vatanbilgisayarda gece 22.00'den sonra tabletlere %8-10 falan indirim yapıyor adiler..
yine ara ara takip edin 3700 küsüre düşüyor sanırım kurdan biraz arttı fiyat
-
Tabi hocam gün içerisinde dönüş yapacağım size.
Uygulamalar > Ayarlar’a gidin.
Telefon Hakkında’ya gidin
Yapım Numarası (Derleme Numarası) üzerine gelin ve yeni bir pencere açılıncaya dek “YAPIM NUMARASINA” art arda dokunun
Karşınıza geliştirici modunun aktif olduğuna dair uyarı alacaksıniz
internette bu şekilde yazıyor. Ben hatırlamıyorum neredeydi. Ben nasıl görünüyor site tabletten bakıp atacağım. Akşama doğru
Ben USB c aux çevirici aldım. Ugreen. İnşallah uyar.
Ben hepsi içinde arıyorum.
Tablet + kılıf + kalem + klavye + 6 ay ekran garantisi
Huawei sitesinde 4600tl 2 tane alırsan 500tl indirim yapıyor.
Hepsiburada da 3999tl tablet + klavye
Huawei kendi mağaza uygulamasında 300 tl indirim var 4400 oluyor ama 4 taksit var oradada.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X