< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (35. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Mesela benim 17 gün oldu yoksa iade edip böyle alırdım şans yok 😅 zaten indirim bitmiş Trendyol daki gerçekten iyiydi fiyatı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha zamanım var beklemedeyim. 11.11 ya da blackfridayde indirim olmazsa almayacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
300 tl kupon var anasayfada onu alın 4699tl lik paketi seçin ödeme kısmında kupon otomatik kullanılıyor 4399tlye düşüyor kılıf,klavye,kalem olan versiyon.
-
Çok teşekkür ederim hocam. Bende aynı sayfada kenarlarda hiç pay kalmıyor. Bir türlü ayarlayamadım.
Ek:Hocam çok sağ olun dediğiniz gibi geliştirici seçeneklerinden "çizim"başlığı altında "en küçük genişlik" seçeneği var. O değer ile oynayarak istediğim neticeyi aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 9 Kasım 2021; 23:58:18 > -
Hepsiburada'dan sipariş vermeyi düşünüyorum ama kalem hediyesi yok sanırım. Açıklamalar kısmında klavye hediyesi yazıyor ama kalem hakkında bilgi yok. Var mı bilgisi, tecrübesi olan?
Rica ederim. Kolay gelsin hocam
Kullananlar hiç denedi mi herhangi bir bluetooth mouse ile kullanılabiliyor mu yoksa illa kendi bluetooth mouse mu lazım?
-
Kullanılıyor ama aparat takmanın lazım usb girişi olmadığı için. Yada aparatsız doğrudan bağlanan mouse alman lazım
Dün everest sm bt11 model mouse siparişi verdim gelince sonucu yazarım isterseniz. Ancak yoğunluk sebebiyle olsa gerek kargoya cumartesi verileceği yazıyor.quote:
Orijinalden alıntı: PyrosKullananlar hiç denedi mi herhangi bir bluetooth mouse ile kullanılabiliyor mu yoksa illa kendi bluetooth mouse mu lazım?
Huawei sitesinden alırsan kalem var. Diğer türlü tablet+klavye hepsiburada.
-
2 gün once tab s7 trendyolda indirimdeydi 5347 küsürdu aldim sonra iptal etmistim. Simdi bu fiyatlara firlamis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walter13 -- 10 Kasım 2021; 14:56:45 >
İptal etmeseydin keşke.
Çünkü tab s7 de hem dex modu hem google play store var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30BFBCDB6 -- 10 Kasım 2021; 15:6:2 >
-
Arkadaş bu nedir yahu o kadar bekledik gelen şeye bak ah aliexpress yaktın beni şimdi iade ile uğraşmak zorunda kalacağım
Satıcı itirazı çekmem halinde 2 tane ekran koruyucusu göndermeyi teklif etti bende kabul ettim tekrar 40 tl civarı para ödedim vergi ve kargodan dolayı umarım başka bir aksilik çıkmaz.
Bir de gönderilen ekran koruyucu acaba hangi modele ait bilen var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna3507 -- 10 Kasım 2021; 15:39:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eğer denerseniz çok sevinirim, tahminimce kullanan/almayı düşünen birçok kişi için de faydalı bir deneme olacaktır
-
Hocam iyi fiyatmiş ama net karar veremedim henüz, ayrıca peşin ödeme de beni zorlar o yüzden bireysel takılmak benim için daha iyi olacak.
iPad Air gibi duruyor. Ölçüleri yazarsanız bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X