Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.556
Cevap
198
Favori
477.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuanda Dex modu bulunmuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 hafta önce 4400 e aldım ya bu ne neyse en azından mouse ve klavyesiz kılıf var ama baya zarar 😭😭😭
    Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tazmnia -- 11 Kasım 2021; 22:33:37 >
  • bongo47 B kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkürler. Benim bulamadığım kısım, metin seçerek yaptığımız altını çizmek fosforlu çizmek vs için çizim kalemlerinin olduğu gibi bir alet kutusu penceresi. Metin seçerek bu işlemi yapmak bir aşamada yaptığım şeyleri 2 aşamaya çıkarıyor. Bazen daha da vakit kaybettiriyor. Silme kısmı da beni zora soktu.

iOS ve iPadOS da PDF expert kullanıyor idim. Bu kalemler vs orada çok daha erişilebilir.

Ses kaydı Flexcilin ek olarak çizimlerle koordine bir özelliği varmış. Denemedim.

Genel olarak PDF expert ile kıyas yaptığımda pratiklik olarak PDFexpert bir kaç adım önde. O nedenle yoksunluk yaşıyorum hala. 😅 Pdfleri iPhone a atıp düzenleme yaptığım oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • levover_psm L kullanıcısına yanıt

Gelir mi acaba güncellemeyle bilginiz var mı

• CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Huawei 11.11 indiriminden aldım hocam. 300 TL kuponla set olarak 4400'e geldi. Aslında buradan gördüğüm kadarıyla daha ucuza alınabiliyormuş. Ancak kurun da yükselmesiyle geç kaldığımı düşündüm.

• walter13 kullanıcısına yanıt
    Pro modelinde var o özellik ama güncelleme ile gelir mi bilemiyorum.

Bu tablete ait tek beklentim pro modelinde olan desktop modunun gelmesi. İnşallah harmonyos 3.0 ile gelir ama pek ümidim yok. Kullanıcılar Huawei'ye toplu olarak yüklense belki gelir :)

• aenescan A kullanıcısına yanıt

O konuda haklısınız hocam. Dediğiniz tarzda fosforlamak için her seferinde metni seç-rengi seç yapmak zorunda bırakıyor uygulama. Ben siz sözleyene kadar dümdüz kalemle çiziyordum önemli yerleri Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) 

Merhaba, sizde de mouse bağladığınız zaman aşağıdaki resimde olduğu gibi oluyor mu? Hani bir yazıyı kopyalamak için seçersiniz de mavi olur ya o şekilde oluyor. Parmak ile dokununca düzeliyor ancak mouse ile yine aynı sorun oluyor.

Bu mouse'dan kaynaklı sorun değil ama çok can sıkıcı. Usb alıcılı mouse ile de aynı bugün gelen everest bluetooth mouse ile de aynı Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 12 Kasım 2021; 17:36:11 >

• ottmn kullanıcısına yanıt

Klavyesinde boşluğa basınca da yapıyor bende. Klavyede bir kontrol eder misiniz? Yüksek ihtimal onda da var.

• pckobat_78 kullanıcısına yanıt
    Şimdi siz söyleyince baktım bende de aynı. Çok sinir bozucu bir şey. Klavye hadi neyse yazı hariç boşluğa basmaya gerek yok ancak fare takılıyken çok sinir bozuyor. Galeriye girip fotoğraflara bakayım diyorum fotoğraflar maviye bürünüyor, menüye giriyorum menü maviye dönüyor.

• ottmn kullanıcısına yanıt

Erişilebilirlik ile ilgili bir şey sanırım. Mouse takılınca sistem bir şeyi aktive ediyor. Ve sonuç olarak bu şekilde oluyor. Bunun en saçma kısmı Netflixde ekranın bu şekilde mavimtrak bir renk alması. Netflix bozuk sanıp baya uğraştım hatta. Ben çözüm bulamadım. Mouse sadece kullanacağım zaman bağlıyorum şimdilik.

Bu benim fikrim. Ben çok üstüne düşmedim, mouse çok kullanmadığım için.

Ben tablet tutucu alıp o şekilde yattığım yerden kullandığım için mouse sürekli bağlı oluyor o yüzden beni bayağı rahatsız ediyor. Erişilebilirlik kısmında da bir şey bulamadım sadece mouse imlecinin boyut ayarı var. Şekli de değişmiyor sanırım.

• Hocam sanki tab tuşuna basmış gibi seçim yapmaya geçiyor. Ben çözüm bulamadım. Tab tuşuna basarak bir alta geçiyor mesela. Yazılımsal bir bug heralde.

• Xioami pad 5 ile matepad 11 hangisi tercih edilmeli... Matepad 11'de klavye mouse, kalem ekstra da bir kılıf hediye... Cezbeden nokta da burası ama alıp pişman olan var mı matepadı

Matepad in İncelemesi konunun ilk sayfasında var. Bence Google servisleri sizin için ne kadar önemli ona göre karar vermelisiniz.

• levover_psm L kullanıcısına yanıt

Videoları falan inceledim youtube aktif kullanılıyor sadece bu durumda ne yapabilirim? Youtube atma sorunu var diyorlar bu doğru mu?

Eğer Google'a Vanced yazıp kendi sitesinden indirip kullanırsanız YouTube oldukça iyi çalışıyor. Ama Huawei'nin store'dan indirirseniz o kadar iyi çalışmıyor.

• Şu tableti alacaktim Çin in, Doğu Türkistan ile alakali bir videosunu izledim almamaya karar verdim. Hassas olan varsa almasin.

Hayirli gunler hepinize...

Şuanda kullandığınız telefon ne bilmiyorum ama (apple,samsung dahil) çoğu telefon çin menşeili anakart batarya vs kullanıyor yani her alacağımız ürünü bu anlayışla alacak olursak emin olun hiçbir ürün alamayacak durumda kalırız.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.