Doğru diyorsunuz şuan samsung vietnam yazıyor. ( içindeki parçaları bilmiyorum tabii ) Bu tableti keyfi olarak alacaktım almasam da olur. Tab s7'ye bir bakacağım. Bazı yabancı şirketlerinde çin şirketlerini boykota başladığını duymuştum. |
Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (38. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Flip cover kılıfı kullanan oldu mu? Standlı olmayacak şekilde kılıfı tam arkaya katladigimda tablet kapanıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bende aranıza huaweinin kendi sitesinden cihazı alarak katıldım.Sipariş verildiğinde ve ürün teslim edilidiğinde ürün değerlendirilmesi yapılırsa bluetooh mouse hediyesi vardı
ben her iki değerlendirmeyi de yaptım.Mousenin hediye kodu ortalam kac günde gelir
Benim gibi huaweinin kendi sitesinden alıp ,mouse hediyesini alan biri var mı acaba gruta
-
Markanın çin politikaları ile doğrudan bir alakası yok. Ayrıca bu mantıkla amerikan markalarında tercih etmemek lazım hatta ingiliz ve diğer avrupa ülkeleride koloni ayağına milyonlarda masumun kanına buladı ellerini. Diyeceğim oki aynı kalitede yerli ürün olsun ben 3 kuruş fazla verip almaya razıyım. Ama gel görki yok...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Hayırlı olsun yeni cihazınız. 14 gün sonra mailinize ürünün kodu geliyor. Tahminim iade süresinin bitmesini bekliyorlar. 14 gün sonra gelmezse müşteri iletişim merkezine yazarsınız hemen hallederler.
-
Başkan sen ne yaptın ya. Ona bakılırsa nazi dönemi Almanya dünyanın içinden geçti , Amerika atom bombası attı milyonları bertaraf etti ne yapacağız bu mantıkla ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tablet clone uygulaması ile APK'sı çalışmayan uygulamalar alınabiliyor. Hatta telefonunuzun Huawei olması bile gerekmeksizin. Yalnız Google Play'deki tablet clone uygulaması çalışmıyor. Tabletten uygulamaya girdikten sonra altta uygulamayı Bluetooth ile gönderin seçeneği var. O şekilde telefonunuza kurulum yaparsanız düzelir.
Yukarıda söylenmiştir ama yine de hatırlatayım.
Hocam samsung notes vb arayüze özel uygulamalarda alınabiliyormu?
Google play hizmetleri isteyen uygulamalar aktarılamıyor. Mesela Letgo gibi.
-
Tabletime klavye takılıyken üst de ufak bir cümle önerme kutucuğu çıkıyor bunu nasıl yok edebilirim gerçekten canımı sıkıyor orası yazdığım yeri göremeyebiliyorum bazen.
Hiç kullanmadığım için bilmiyorum hocam.
Evet onu söylemeyi unuttum. Teşekkürler
Arkadaslar tablet icin nasil bi kulaklik aldiniz? Kablosuz bluetooth kulakliklar isletim sistemiyle calisiyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam kalvyede Türkçe karakter sorunu yaşıyorum. Sanırım uygulamalar klavye ile uyumlu değil. Nokta, virgül tuşları karışık yerlerde algılanıyor. Bu sorun sizde de mevcut mu?
Edit: Gboard kurdum sorunsuz çalışıyor. Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederim hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglera Beta -- 17 Kasım 2021; 19:25:44 >
Bluetooth kulaklıkları çalıştırıyor ben jabra 75t active kullanıyorum daha öncesinde vardı.
Bende Freebuds 4i var onunla oldukça uyumlu çalışıyor.
Youtube music kurulabiliyormu? acaba şuanda aktif olarak youtube music kullanıyorumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OutOfContextTıp -- 18 Kasım 2021; 1:40:0 >
Doğrudan kuramazsınız. Gspace ya da Vanced kullanmanız gerekiyor.
-
Tamam hocam teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X