Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.556
Cevap
198
Favori
477.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Bir sorum olacak Alp Gallery de ilk girişte çıkan reklamı nasıl kaldırabilirim bir yolu varmıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trygain kullanıcısına yanıt
    4 sn sabır çekeceksin hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RefBatu -- 19 Kasım 2021; 0:21:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ottmn kullanıcısına yanıt
    Hocam link atabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OutOfContextTıp -- 19 Kasım 2021; 13:21:36 >
  • Merhaba

Tab S6 kullanıyordum, bugün sattım kendisini. Bu tabletten alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Samsung un kendi not uygulaması son dönemde mükemmeldi, pdf üstüne not almak o uygulama ile çok kolaydı. Sanırım bu tablette onlardan mahrum kalacağım. Kullananlar memnun mudur bu konuda? Hangi uygulamaları kullanıyorsunuz?

• Hasan7 kullanıcısına yanıt
    Kalem konusunda Samsung kadar bir şey beklemeyin:)

• levover_psm L kullanıcısına yanıt

Ben çok memnun değildim açıkcası kalemden, ipad kalemlerini görünce arkadaşlardan. S6 da kalem ufak ve tutuşu zordu. İki tuş fonksiyonuna elim çarpıyordu sürekli. Bu tablette siz ne tür sıkıntılar yaşıyorsunuz kalemle. Bu ürünün kaleminin tab s6 dan daha hassas olması lazım okuduğum şeylere göre.

Samsung notes apk sını indirip kursam, bana fazlası ile yeter açıkcası. :) Son dönemde pdf okuma, not alma işine de ara verdim biraz, tablet yatıyor diye vedalaştım biraz da. Gene de güzel bir olay, kitap okuyup not alıyorsanız.

• Tablete fm sims tarzi oyunlar yukleyeb oldu mu? Nasil yukleyebiliriz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RefBatu R kullanıcısına yanıt

Haylou t15 kullanıyorum, çalışıyor.

• Merhaba bende Excel açılmıyor sizler açabildiniz mi ? Herhangi bir önerisi olan var mı yardımlarınızı rica ederim ?

• RefBatu R kullanıcısına yanıt
    WPS office kurulu mu hocam? APK olarak Microsoft Office de yükleyebilirsiniz.

• 3900 liraya klavyeli set mantıklı mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: godofsail

3900 liraya klavyeli set mantıklı mı ?
    Kasim indiriminden ben klavye+kalem ile 3870 e aldim

• Nerden aldınız

• quote:

Nerden aldınız

Trendyol huawei saticisindan. Kara cumayi bekleyin kesin yine bu civara girer

• Bekleyelim bakalım.

Samsung s7 fe şuanda 3850

Mi pad uçtu gitti

• quote:

Bekleyelim bakalım.

Samsung s7 fe şuanda 3850

Mi pad uçtu gitti

Yanlis bilmiyorsam samsungun icinden kalem cikiyor. Fiyati iyi. Ama mi padin suan ne kalemi ne klavyesi var. Huawei tAblet oneririm. Ben cok begendim. İsletim sistemi de guzel olmus.

• Şarjı ne kadar gidiyor ?

Google olayını nasıl cözdünüz ?

• Yazmayalı epey zaman oldu foruma kısmet buguneymiş :)) Uzun zamandır araştırma halindeydim. Araştırmalarım hep matepad 11 in dışında oldu aslında yalan yok. Aklımda Samsung Tab S7 veya İpad Pro vardı. İş için kullanıcaktım daha çok excel ve autocad da proje için. iki tablet de fiyat konusunda anlaşamadığım için olmadı. Bugun bi mağaza ile Tab S7 de 8700 tl ye anlaşırken vazgeçtim son anda. Tab S7 ye 7300 tl fiyat etiketi koymuşlar. 7000 tl diyorlar. Klavye kılıfa da 2500 tl yazıyor ama kampanya adı altında 1700 tl ye veriyorlar. İpad ler zaten almış başını gitmiş. Birde hiç bir yerde tablet yok. Koskoca teknosada tablet yok stokta. Samsung mağazında tablet yok :)) Büyük zam gelecek diyorlar bilginiz olsun. En son kafam kızdı Mi pad 5 alayım dedim kalem klavye yok ama en azından 18 kasımda 3.000,00 TL fiyat ile oldukça cazipti. Birazda inceleyince hoş bir cihaz. Tab S7 den tek farkı işlemcide. TaB S7 de 865 var mi de 860. Gittim mağazaya o da ne 3.999,00 TL olmuş. Hafta içide kalem klavye geliyor onlarda eklenince 6000 TL olacağını söylediler mağazadan. Kafam bozdu eve geldim nette indirim bulurum hesabı gezerken matepad 11 e baktım tüm set indirimle beraber 4.499,00 TL kısacası bedava. Üstelik pahalı olan tab s7 ile aynı işlemci ve ramle geliyor. :)) Aklımdaki tek düşünce Android olmaması ama sanırım onuda bir şekilde aşarız diye düşünüyorum. Alacak arkadaşlara da biraz yardımcı olur maksadı ile uzun yazdım

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

• mawice kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

AutoCAD verimli çalışıyor mu Android'de ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godofsail -- 22 Kasım 2021; 7:11:41 >
  • Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)
    Evet yine olmadı yine olmadı bu sefer de kargo kayboldu şansa bak arkadaş çıldıracağım

Satıcı 1 tl lik özel satın alma linki gönderdi de yine kargo ve vergiyle beraber 50 lira masraf çıkıyor ne yapmam lazım alayım mı tekrardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna3507 -- 22 Kasım 2021; 7:18:37 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.