başlıkta belirtiğim gibi insta360 x2 sahibiyim tablet almayı düşünüyorum samsung baktım ama 6 gb rem olayı yüzünden huawei almayı düşünüyorum video düzenleme ve oyun için şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim |
Huawei MatePad 11 ve insta360 apk sini ve insta360 x3 kamerasını kullanan var mı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bu tableti kullanıyorum kısaca alma 10 bin liralık bir tablet tek yapabildiğim tv izlemek o kadar.... oyun sosyal medya program yok çöp
-
valla postu açtıktan sonra aldım ben memnunum video düzenlemekte efsane iyi oyun vs apklari destekledi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o zaman yeni dönemdesin kendim için kullandığım facebook ve instagram hesapları doğrulamaya düşüyor google haritalar yok ben roblox oynuyordum olmuyor google playdan oyun satın alamıyorum satın aldığım eski oyunlarım çalışmıyor chorome edge yok kayıtlı şifreleri kullanamıyorum adobe üyeliğim var olmuyor cr-acklı adobeleri torrentten indirdim onlar da düzgün çalışmıyor bu arada video düzenleyecek hiçbir program yok sen nasıl düzenledin? Bunda çalışan oyunlar super mario yılan oyunu türü, üyelikli oyunlar asla çalışmaz.
Bilmiyorum kullanıp da memnun olan bir seni gördüm ben android yüklemenin yollarını arıyorum
-
en çok youtube nasıl yüklediğini merak ettim İmkansız olmuyor
Benzer içerikler
- güvenliğiniz sebebiyle cihazınızda mobil temassız ödeme özelliğini kullanmanıza izin verilmemektedir
- android telefonda video açılmıyor
- nubia v40 design alınır mı
- sıfırlanan telefonu eski haline getirme
- tevekkül vakti bildirim gelmiyor
- huawei pro 70 ultra türkiye"ye ne zaman gelecek
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- nfc özelliği nasıl açılır
- huawei mate 70 pro fiyat
- miracast nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X