Şimdi Ara

Huawei mevcut 17 telefonunun Android Q güncellemesi alacağını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD'nin ticaret yasağı ile karşı karşıya olan Huawei sıkıntılı günler geçiriyor. Çinli şirketin kendi geliştirdiği işletim sistemini veya Sailfish kullanmayı düşündüğünü duyduk peki ya piyasadaki mevcut telefonlar ne olacak? Google, mevcut cihazların desteklenmeye devam edeceğini onayladı ancak bu yaptırımların Huawei’yi son derece demoralize ettiği bir gerçek.

İyi haber şu ki; yaşadığı bunca yasal sıkıntılara rağmen Huawei, müşterilerini yüz üstü bırakmayacak. Çinli teknoloji devi resmi web sayfasındaki soru-cevap bölümünde, mevcut müşterilere Android Q güncellemesi sunulacağı konusunda güvence verdi. Ancak söz konusu güncelleme sadece belirli modellere gelecek. Listede, aşağıda sıralanan 17 telefon yer alıyor:

• P30 Pro
    • P30
    • Mate 20
    • Mate 20 Pro
    • PORSCHE DESIGN Mate 20 RS
    • P30 lite
    • P smart 2019
    • P smart+ 2019
    • P smart Z
    • Mate 20 X
    • Mate 20 X (5G)
    • P20 Pro
    • P20
    • Mate 10 Pro
    • PORSCHE DESIGN Mate 10
    • Mate 10
    • Mate 20 Lite

Bu modellere sahip tüm kullanıcıların telefonları en son Android sürümüne yükseltilecek. Ancak Android Q güncellemesinin tam olarak ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz bir bilgi yok.

• Huawei öyle geliyordu ki, Trump çareyi engellemekte buldu.

• Şu listede P10 da olsa helal olsun derdim.

• Mate 10 lite :(

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Şu listede P10 da olsa helal olsun derdim.
    Mate 10 varken P10'un olmaması saçmalık bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei güncelleme alacak cihaz sayısını çoğaltırsa kullanıcıların güvenini kazanır. Sadakatlarını uzatır.

• Bu haberler habire donanimhaberde tekrarlanmasi tuhaf...

Buyrun surekli guncellenen gelismeler zincirine :
    https://www.xda-developers.com/arm-suspend-business-huawei/

Huawei icin gidishat hic te hayra alamet degil...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mate 10 lite neden yok ya huawei olmadi simdi....😠

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son Android guncellemesi diyelim :) ... Artik Android R ( 11 ) hayal gibi gidishat 19 Agustos simdiden belli .

• Telefonların güncellik bazında 1 yıl daha kullanılabilirliğini uzatır, ölümüne mani olmaz...
  • Birinde Kirin 970 diğerinde Kirin 960 var.

• Güncelleme çok mu gerekli? Eğer siz telefonunuzdan parasal işlem yapmayı tercih etmiyorsanız gereği yok.. güvenlik güncellemesi alsa kafi bir cihaz.. Bundan 4 yıl önce aldığım tv box geçenlerde çalıştırdım.. sorunsuz bir şekilde youtubedan video oynattım.. Sonra güncelleme yüklenmiş bir baktım hata alıyorum çalışmıyor.. Güncellemeyi kaldırıyorum sorun çözülüyor.. Uygulamaların yeni güncellemeleri eski sürümleri çalışmaz hale getiriyor.. Apple ve Android bunu bilinçli olarak yapıyor..

• Mate 20 lite adamsın Huawei
  • Huwaei'nin son havası mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence sadece güvenlik güncellemesi ve mevcut sürümdeki (android 9.0) hataların düzeltilmesi yeterli olacaktır. Android sürüm yükseltilmesinin müthiş bir avantajı yok. Telefonlar genelde ilk çıkan sürümle daha stabil çalışıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.