Şimdi Ara

Huawei'nin işletim sistemi HarmonyOS'u cihazlarına kuracak ilk şirket belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei'nin işletim sistemi HarmonyOS'u cihazlarına kuracak ilk şirket belli oldu

Huawei, HarmonyOS işletim sistemini başlatmak için her şeye hazır. Çinli şirketin, kendi Android alternatifi için büyük umutları var ve birçok elektronik üreticisinin buna ilgi göstermesini bekliyor ve ilk ortak çoktan bulundu. Bu şirket, klimalardan robotik elektrikli süpürgelere kadar uzanan, Çin'in önde gelen ev aletleri üreticilerinden biri olan Midea.

Ayrıca Bkz.Twitter'ın 2.99 dolarlık Twitter Blue aylık aboneliği hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Gelen haberlere göre, Midea yönetimi, HarmonyOS ile bir dizi ürün yayınlayacağı Huawei ile bir ortaklık duyurdu. Midea'nın IoT yönetiminin başkan yardımcısı ve baş teknoloji sorumlusuna göre, Çinli elektronik üreticisi Nesnelerin İnterneti pazarındaki varlığını genişletmek istiyor ve yeni Huawei işletim sistemi bu konuda ona yardımcı olacak. Midea'daki bir üst düzey yönetici konuyla ilgili olarak: "Bu yıl, HarmonyOS sistemi ürünlerimizin neredeyse tüm kategorilerini, yani yaklaşık 200 cihaz türünü kapsayacak." dedi.

Huawei'nin işletim sistemi HarmonyOS'u cihazlarına kuracak ilk şirket belli oldu

Bu yıl 300 milyon cihazda HarmonyOS çalışacak

Ayrıca, Huawei'nin işletim sisteminin, şirketin ürünleri ile IoT sistemi arasında etkili bir şekilde iletişim kurmasını sağlayacağını ve HarmonyOS ile çalışan daha fazla ev aletinin yakında piyasaya çıkacağını da sözlerine ekledi. Ancak bunların ne tür cihazlar olacağı belirtilmedi.

Bir hatırlatma olarak, HarmonyOS'un resmi lansmanının 2 Haziran Çarşamba günü yapılması planlanıyor ve Huawei onu farklı cihazlar için evrensel bir platform olarak konumlandırıyor. Sadece akıllı telefonlara ve mobil cihazlara değil, aynı zamanda akıllı ev aletlerine, TV'lere ve arabalara da kurulması önerilmekte. Huawei daha önce HarmonyOS'u diğer üreticilerin kullanımına sunmayı planladığını söylemişti. Zaten bu yıl, 100 milyonu üçüncü taraf cihazlar olmak üzere yeni platformda yaklaşık 300 milyon cihaz çalışacak.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/05/28/midea-launch-most-products-huawei-harmonyos/

• Nediyim kullanıcılara hayırlı olsun...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aaaa Amerikalı yada Avrupalı çok ünlü bir şirket ilk ortağı olmuş vay büyük başarı!

• Çeşitlilik ve rekabet iyidir.

• Kesin tutar..Midea ev aletleri yanında dünyanın en büyük klima üreticisi aynı zamanda Midea ile anlaşma yapmaları Midea ürünleri rakipleri karşısında üstünlük sağlayacak ve bu durumda da diğer firmaların da ilgisini çekecektir harmony OS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerbera -- 31 Mayıs 2021; 11:30:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.