Şimdi Ara

Huawei’nin mobil işletim sistemi ‘Hongmeng’ tescillendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
6.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    xD xD Xd

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dünyada ismi bok gibi olup marka çağrıştıran 100'lerce marka sayabilirim. Başarılı olacaktır.
  • apple boy olmaktan iyidir. hiç değilse kazık yemiyoruz. işletim sisteminin değil telefonun ismi hung hang çang çeng yeng de olabilir birşey değişmez. bu arada huawei biterse xiaomi alırız. huawei'den önce xiaomi kullanıyordum o da çok güzel telefondu. hatta apple'dan xiaomi'ye geçince, dilediğim sd kartı takıp hafızayı yükseltince, o browserdan dosya bile indirmeme izin vermeyen işletim sisteminden kurtulunca kendimi çağ atlamış gibi hissettim. xiaomi de biterse illa ki benzer bir marka çıkar bu sefer de gidip onu alırız. çinliler var oldukça bize uygun telefonu her zaman üretirler biz de gidip alırız

bizim için satın aldığımız ürünün fiyat performansı önemli. üzerinde elma var ismi ingilizce ve cool diye alan fanboylar ve trump gibi bir biff tannen amerikanın başında oldukça apple milleti gagalamaya devam eder ama bizi kazıklayamazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 27 Mayıs 2019; 11:36:46 >
  • kafana silah mı dayıyorlar birader kullan diye kullanma sen

• Şeref60 kullanıcısına yanıt
    Komünistlerin kapitalizm daha büyük tehlike diye faşistleri desteklemesi gibi bir şey dediğiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf bu adı için kullanırım.
    Hatta bir tane daha scottish alacağız, onun adını Hongmeng koyacağım.
  • hOS yapaydınız

• İsmi kısaltır "Hong" deriz, oldu bitti işte. Android uygulamaları ile uyumlu olması güzel, zaten Android'in işlevselliğini taklit ederler..

• Huawei konuları pollyanna kaynıyor.

• Tırt. Ping pong os çan çun os

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 27 Mayıs 2019; 14:38:32 >
  • Hawehawe çöp

• Huaweiye cop diyenler batarya stabilitesini once dusunsun. Kendi sisteminde batarya olayini dusunemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • huawei markasının düşman olanlar sizde mi superonline kullanıyorsunuz huawei modemleri alıp kırpıp özelleştiren solnetten dolayı insanlarda huawei nefreti var...
  • “Zor olan işletim sistemi oluşturmak değil, onun için bir ekosistem inşa etmek.” Ren reis güzel demişsin. Sonuçta android açık kaynak kodlu. Ama play store olmadan ne işe yarayacak. Çok kullanılan uygulamalara teker teker gidip anlaşman lazım. E zaman çok kullanılan tüm uygulamalar adamların elinde face,twitter,instagram,youtube,whatsapp vs. Onlar olmadan işletim sistemi yapsan nolcak. Tabi çinliler için sıkıntı yok zaten adamların kendi facebooku kendi whatsappı var. Ama uluslararası bazda çok sıkıntı çekecekler.

• bu firmanın sonu ne olacak çok merak ediyorum

• İnsanlar çok iyimser, bunu Microsoft başaramadı, Blackberry başaramadı, Nokia başaramadı, Mozilla başaramadı. Bu örnekler mevcutken Huawei'nin başarması için bir sebep söyleyin lütfen.

Şimdiden herkes soruyor benim telefon etkilenecek mi diye, muhabbeti bu işletim sistemine getirince herkes Android değilse almam moduna giriyor. Nasıl ikna edeceksiniz?

İsimden kaybediyor lafı doğru, son kullanıcı için kulağa hitap eden bir isim zorunlu.

Ben de çok istiyorum ki şu sektör 2 şirketin tekelinden kurtulsun, ancak yukarıda verdiğim tüm örneklere iyimser yaklaştım, yerine göre savundum ancak hepsi yok oldu gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: LaciRomantik

“Zor olan işletim sistemi oluşturmak değil, onun için bir ekosistem inşa etmek.” Ren reis güzel demişsin. Sonuçta android açık kaynak kodlu. Ama play store olmadan ne işe yarayacak. Çok kullanılan uygulamalara teker teker gidip anlaşman lazım. E zaman çok kullanılan tüm uygulamalar adamların elinde face,twitter,instagram,youtube,whatsapp vs. Onlar olmadan işletim sistemi yapsan nolcak. Tabi çinliler için sıkıntı yok zaten adamların kendi facebooku kendi whatsappı var. Ama uluslararası bazda çok sıkıntı çekecekler.
    cynogenmod romu yükledin mi hiç? o rom da google uygulamaları rom ile birlikte gelmiyor google paketini ayrıca indirip telefona flashlıyorsun. huawei o hong meng'i cyanogenmod gibi android tabanlı yaptığı an sen eğer istersen gidip google uygulamalarını unoffical olarak kurabilirsin. android açık kaynaklı olduğu için google huawei'nin androidli telefon yapmasına karışamaz huawei'ye yasaklanan şey android değil google'ın piyasaya sürdüğü kendi androidi ve google app leridir hatta bilgin ve ilgin varsa sen kendin bile kendi android os'ini yapabilirsin

Android Authorityyoutube
    How to build your own custom Android ROM - Gary Explains!
    https://www.youtube.com/watch?v=99LUjX63LhU

bu şekilde yapılacak bir android romu farklı bir işletim sistemi olmayacağından dolayı tüm app ler zaten çalışacaktır ve eko sistem filan gerekmeyecektir

gerçi bizim açımızdan bir problem yok iphone çöpünü zaten huawei dünyadan silinse bile yine de almayız onun yerine xiaomi one plus filan alırız. hepsi banlansa yeni çin markaları çıkar onları alırız

yani apple boylar boşa heyecan yapıyorsunuz bundan aslında size ekmek çıkmaz çünkü çin telefon endüstrisini bu şekilde bitirmeleri imkansız huawei olmazsa başka marka olur onu alırız ben zaten huawei'den önce xiaomi kullanıyordum hiç farkı yok hepsinin arabirimi birbirine benziyor hepsi de fiyat performans telefonu çinliler bir markaları bu şekilde yasaklandı diye başka marka telefon satmayacak değiller

ne olur?

huawei tek başına malı götüreceğine birkaç çinli firma aynı malı hep birlikte götürürler sonuçta yine hem alan hem satan kazanır hiçbir şey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 27 Mayıs 2019; 17:15:36 >

• Infinitum kullanıcısına yanıt
    Yenilikçi olurlarsa, Android'den, Ios'tan daha farklı, daha kolay bir sistem getirirlerse tutabilir ama bence çok zor. Çünkü sırf yenilikçi olmaları değil, Whatsapp gibi dünyada bolca kullanılan yazılımları büyük ihtimalle bu sistemde göremeyeceğiz. Yani Hongmeng, 1-0 geriden değil 10-0 geriden başlamış oluyor. Eğer başarılı olurlarsa cidden bir başarı olacak.

• Androi ve İOS isimleri zaten muhteşem ve mantıklı. Hongmeng saçma. Beni rahatsız etmedi bu isim. Merakla da bekliyorum. Umarım iyi bir şeyler çıkar ortaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.