|
Bildirim
İsimden bir 1-0 geride başladılar direk.
|
ABD'den dili yanan Huawei tüm dünyaya küsmüş herhalde, HongmengOS ne lan? Tarkan filmlerindeki düşman adı gibi... Çin dışındaki sevenlerini hiç mi düşünmüon aslanım?
|
Arkadaş ismine göre mi kullanacaksınız yorumlara bak.
|
Google kendi ayağına sıktı. Milyar tane kullanıcı artık android yerine bunu kullanacak.
|
Hainkostokos
|
huawei adındaki telefonu dünyanının en fazla satan ikinci telefon markası yaptık şimdi hongmeng adındaki osu dünya markası yapıcağız.
azim 10\10. |
Bir işletim sisteminde başka bir işletim sisteminin uygulamasını çalıştırmak istiyorsan sanal makina kullanılmak zorundadır. Yani emülatör destekli bir yapı kurmak zorundasın. Huawei'in açık kaynak işletim sistemi yapacağına inanıyor musunuz? Cihazlarında bootloader kilidinin açılmasına dahi izin vermeyen, işlemcilerinin kaynak kodlarını kapalı tutan, root erişimini kısıtlayan bir firma. Bunun sebebi cihazın kontrolünün tamamen kendilerinde olmasını istemek. Açık kaynaklı bir işletim sisteminde cihazı kapalı kaynaklı hale getirmenin hiçbir savunulacak tarafı yoktur. Android'de bunu yapan kendi işletim sisteminde kimbilir neler yapar.. Bu kısıtlamalar başka bir üreticiyi anımsatmış olsa gerek. Öyle olacaksa niye Huawei alalım? iPhone alır keyfime bakarım.
|
İsmi anlaşılmıyormuş, Android, iOS, windows'u anladınız da bunu anlamadınız a aptal herifler!
|
ÇİN; Amerikan kapitalizmine karşı desteklenmeli..
bugün çine yapılanın, yarın farklı bir modelinin türke yapılmayacağını kim garanti edebilir.. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|