Şimdi Ara

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.311
Cevap
12
Favori
53.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kamerası kötü sen x al bu git forumdan limonun suyunu bırak kicindan kabuğunu çıkardın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,ankarada ikamet ediyorum. biliyorsunuz bu telefonu bayağıdır almak istiyorum.ama ayağımı yorgana göre uzatmak durumundayım.o yüzden yeğenim kendi tarifesine bana alacaktı.çalıştığı kurumun hemen yanında büyük bir bayi var. oradan alacağız. geçtiğimiz günlerde almak istediğimizde kalmadığını, lakin haziran ayında sipariş vereceklerini söylemişler..haziran ayında mutlaka gelir demişler.. ankaradaki 4-5 tt bayisini aradığımda ise artık nova serisinin gelmeyeceğini, aslında hedefin p 9 lite olduğunu, p 9 lite teslimat gecikmesi ile geç geldiğini, bu sebeple ara telefon olarak az sayıda geldiğini, ankarada boş yere aramamam gerektiğini, isterlerse p9 lite yada p10 verebileceklerini beyan ettiler.. huawei türkiye müşteri hizmetlerini aradığımda ise,böyle bir olayın olmadğını tt bayilerinde hala nova modeli olduğunu, hangi bayide ne kadar stok olduğunu göremeediğini kesinlikle ara bir model olmayacağını ve talep edilmesi durumunda yeni siparişlere açık bir durumda olduklarını bildirmiştir..

bilginize sunar, iyi günler dilerim

• honoru eşim kullanıyor onunda gündüz çekimleri iyi ama nova daha iyi geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: cemus

benim derleme numaram :CAN-L01C464B130
    güncelleme almayanlarda aynı numara mı? bu arada bir gelişme yaşayan var mı?

Aynı hala bildirim düşmüş değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismetaydin78 İ kullanıcısına yanıt
    Sen ne diyosun ya? Ne yaptim ben size? Fanboymusunuz nesiniz.. Telefonu da kötülemedim ki. Kötülesem ne yapardiniz acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    Honor 7 benim babam da var. Gündüz çekimleri dediğimiz gibi iyi ama iç ortamlarda ve geeleyein performansı çok düşüktü. Size zahmet karşı karsilastira bilir misin iz? Özellikle flüoresan lamba altında.

• İyi diyoruz çekimleri yetmiyor mı? Zeiss lensli 3 telefon kullanan biri olarak söylüyorum

• Bugün yine aradım dün şikâyet de bulunmuştum bugün hâlâ değişen birşey yok dedim Adam direk Ali bey ile mi görüşüyorum dedi numarayı mı kaybetmişlerdir yoksa tek şikâyetde bulunan ben miyim Genel merkeze benim IMEI numaramı ve derleme numaramı göndermişler güncelleme nin gelmediğini bildirmişler. Ne kadar bekleyeceğiz dediğim de en fazla 1-2 hafta dedi. Suyu çıktı güncellemenin

• Hocam sorununuz nedir? Yani cevap almadığınız bir konu mu olduda olay bu kadar büyüdü

• 7 almamış derken? Cümleleri düzgün kuralım konuya hakim olmayan insanlar yanlış anlamasın. 7 güncellemesi resmi olarak 2 hafta önce dağıtıldı. Tabi bu ülkemiz için geçerli bir durum. Diğer ülkelere dağıtılalı 2 ayı geçiyor. Bu telefon Huawei nin en yeni serisi (P-Mate-Nova) tabii ki de Android 8.0 alacaktir hem de çok daha erken zamanlarda. Nedenini Android 8 ile gelen yeniliklere bakarak öğrenebilirsiniz.

• Mr.Panda kullanıcısına yanıt
    bence 8 almaz dostum

• gardaş nova daha iyi bence

• Mr.Panda kullanıcısına yanıt
    Hiçbirsey yapmadim. Olmadi da. Son 1 ya da 2 sayfayi okuyun anlarsiniz.

• Neyse abilerim. Telefonlarinizi iyi gunlerde kullanin. Ben bundan da vazgectim maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKullanıcı Adı -- 25 Mayıs 2017; 15:49:13 >
  • az once turk telekom bayisine gittim tabiki nova yok kaldirilmis p10 cikinca bana oyle soylendi anlasilan hicbir yerde bulamayacagiz vazgectim

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

İyi diyoruz çekimleri yetmiyor mı? Zeiss lensli 3 telefon kullanan biri olarak söylüyorum

Buradan çık tüm orta seviye telefonların forumunu dolaş. Ve kamerasi nasil diye sor. Hepsi iyi der zaten.

Yani iyi.. Bu kadar

• O zaman sormayacaksın de diyeyim başka.

• Sony konusu değil ama yine de Sony rezaletini atıyorum. M5 C5 e tek guncelleme bile vermeyen Sony XA serisini de bitirdi.

Huawei nin 2013 de çıkan telefonundan Android 6.0 var.

• ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    Eskisi gibi telefonlar Android 7 çıktıktan sonra 6 almayacaklar hocam. Yepyeni bir güncelleme politikaları göreceğiz. Artık şirketlere Google'da destek verecek.

• Bir daha düşünün derim. Daha iyi bir orta segment telefon benim kanaatimce yok. Anca eski amiral gemileri olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.