Şimdi Ara

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.311
Cevap
12
Favori
53.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi ben sürekli xperia xe kayıyorum. Birkaç yabancı sitede nova incelemesini okudum. Kamerası Xperia x s7 gibi rakiplerinden geri gibi söylemler vardı. Işlemcisi de daha kötü. Onun dışında bazı özellikleri de düşük. Bir de benim sony kullanmak gibi bir hevesim de var. O yüzden vazgeçtim.

Herkese yardımları için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Sony alarak hata yapmayın ben şimdiden uyarayım sizi. Amiral gemisi dışındaki telefonların yüzüne bakmıyor Sony.XZ dışındakiler alınmaz. Servisi zaten rezalet. Yine de karar sizin. Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Panda -- 25 Mayıs 2017; 16:10:52 >
  • Servis de önemli Sony in servisi rezalet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bekliyorum senin gibi.
  • Mr.Panda kullanıcısına yanıt
    Sonyden zaten asla ve asla orta seviye telefon alinmaz. Mediatek kullandığı sürece.

Ama bu xperia x orta üst seviye. Zaten kronik sorunu da yok. Android 7yi de piyasada googledan sonra ilk bu cihaz aldı. Konsept yazılımları da bu cihazla yapıyor. En önem verdiği cihaz bence su anda. Ama xa serisine hiç bulaşılmaz.

• Arkadaşlar bırakın kendi haline ne yaparsa yapsın adam gelmiş milleti trollüyor kardeşim git o zaman sony formunda fikirlerini paylaş burada millete sony övüp duracağına kullanan adamların fikirlerini al sana formlarından resimde bulduk karşılaştıdık sen gelip burada sony x daha iyi dememizi bunu dedirtmeyi bekliyorsun burada kimse böyle bir şey demez Huawei babasının malı olduğundan değil gerçekten NOVA iyi bir cihaz olduğundan demez sen istediğin telefonu al hatta bu ilk akıllı telefonun olacakmış ya ne alırsan al memnun kalacaksın veya bu kadar ince düşünürsen aklını kaybedip hiç bir şeyden zevk alamayacaksın onun şusu bunun busu dersen bekle seneye daha iyi telefonlar çıkacakmış uçan kaçan cinsten onlara bak bide bu son yazımdı şimdi git başka konuları trolle

• nova kalmadı p10 verelim diyen bayi neyin kafasını yaşıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

az once turk telekom bayisine gittim tabiki nova yok kaldirilmis p10 cikinca bana oyle soylendi anlasilan hicbir yerde bulamayacagiz vazgectim

bu bayii Huawei e şikayet edin nova satışına devam edileceği söyleniyor ama bize bu şekilde davranılıyor deyin bayiiler diğer cihazları satabilmek için yapıyorlar bence ayrıca Nova yerine P10 vermek nedir ya aradaki 3 kat farkı kendi cebinden mi verecekmiş telefonu öneren vatandaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

Arkadaşlar bırakın kendi haline ne yaparsa yapsın adam gelmiş milleti trollüyor kardeşim git o zaman sony formunda fikirlerini paylaş burada millete sony övüp duracağına kullanan adamların fikirlerini al sana formlarından resimde bulduk karşılaştıdık sen gelip burada sony x daha iyi dememizi bunu dedirtmeyi bekliyorsun burada kimse böyle bir şey demez Huawei babasının malı olduğundan değil gerçekten NOVA iyi bir cihaz olduğundan demez sen istediğin telefonu al hatta bu ilk akıllı telefonun olacakmış ya ne alırsan al memnun kalacaksın veya bu kadar ince düşünürsen aklını kaybedip hiç bir şeyden zevk alamayacaksın onun şusu bunun busu dersen bekle seneye daha iyi telefonlar çıkacakmış uçan kaçan cinsten onlara bak bide bu son yazımdı şimdi git başka konuları trolle

Aynen

• Arkadaşlar uzatmaya veya aksilesmeye gerek yok telefon hakkında nova için söylemiyorum genelinde kafalar karışık çünkü az bir farkla üst model az bir farkla başka telefon veya 2.el bir amiral gemisi alınabiliyor. Nova yı alınabilir yapan en büyük etken tarifeye ek fark vermeden taksit ile alinabilmesi benimde kafam bir hayli karışıktı mate 8 p9 ve g5 in ikinci ellerini takip ediyordum uzunca bir süredir ancak hepsinin birbirine den fazlası eksigi birseyleri var onu bunu derken nova yı gördüm tarifeye ek fiyatı cezbetti yorumları okudum tt mağazasında inceledim ve aldım keşke dediğim bir durum yok ona buna bakarken kafalar çok karışıyor sadece iyi forumlar

• su anda kullandığım telefon sony ..aldığımdan beri 4 kez servise götürdüm.hep kronik sorunları var..sinyalizasyon kendi kendine kapanma,mic sorunu gibi. bir de servisi var ki düşmanıma vermesin Rabbim. bir keresinde sabah gittim ,öğleden sonraya kadar bekledim..gelen telefonların pek çoğu asus ve sony idi. bu firmanın adı teleservice ..adamın teki son model bir araba ile geldi sony marka telefonu yaptırmak için, bunu oyaladılar,daha öncede gelmiş ,kızdı adam telefonu duvara fırlattı telefon paramparça oldu..sonra arabasına bindi gitti.tabi söverek gitti.. o gün bu gün bir şekilde idare ediyorum aç kapa ,aç kapa yaparak .ama arkadaşın biri gelmiş burada sony markasının bilmem ne modeli iyi falan diyor.bedavaya verse alırsam namerd olayım.ben kendi gözlerimle gördüm servislerinde neler olduğunu. o yüzden bu nova modelini alacağım, ha.olurda alamazsam kesinlikle yine huawei alacağım.. kısacası. Sony pişmanlıktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telemcii -- 25 Mayıs 2017; 17:25:36 >

• ellez78 E kullanıcısına yanıt
    zaten uzatmadık ki arkadaşımızın kafası karışık da değil aslında sabit bir fikirle gelmiş sadece onu duymak istiyor her yerde ben şahsım adına en az 5-6 mesajla foto vs karşılaştırması yaparak fikir verdim gene sen hangini istersen içine hangisi siniyor ve beğeniyorsan onu al pişman olma dedim ama illa burada trollük yapıp milleti tahrik etme derdinde hepsi bu son çıkışımda bu yüzden oldu yoksa yardım isteyene kapımız her zaman açık
  • ///////// SONY PİŞMANLIKTIR.

Daha fazla konuşmaya gerek yok

• Bu arada Nova için Android 7'nin ilk dağıtım zamanı 29 Aralık, 2016. Ülkemize sonradan giriş yaptığı için bu sorunlar var.

• Ben geçenlerde aldım telefon. Huawei aldım ama, nova ya bakıyordum yurt dışında geçen sene çıkmış. Tr de yeni çıkmış . Android 6 diye uğraşmak istemedim. P9 lite 2017 aldım ama ufak tefek problemler mevcut. Huawei kronik bir sorundan dolayı cihaz değişimi yapıp başka cihaz verdiği oluyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

Ben geçenlerde aldım telefon. Huawei aldım ama, nova ya bakıyordum yurt dışında geçen sene çıkmış. Tr de yeni çıkmış . Android 6 diye uğraşmak istemedim. P9 lite 2017 aldım ama ufak tefek problemler mevcut. Huawei kronik bir sorundan dolayı cihaz değişimi yapıp başka cihaz verdiği oluyor mu ?

Geçen forumda arkadaşımızın yeni aldığı Novada tek ölü piksel vardı anında değiştirdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

quote:

Ben geçenlerde aldım telefon. Huawei aldım ama, nova ya bakıyordum yurt dışında geçen sene çıkmış. Tr de yeni çıkmış . Android 6 diye uğraşmak istemedim. P9 lite 2017 aldım ama ufak tefek problemler mevcut. Huawei kronik bir sorundan dolayı cihaz değişimi yapıp başka cihaz verdiği oluyor mu ?

Geçen forumda arkadaşımızın yeni aldığı Novada tek ölü piksel vardı anında değiştirdiler

Teşekkürler, bunu öğrenmek iyi oldu. :) Sağolasın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

quote:

Teşekkürler, bunu öğrenmek iyi oldu. :) Sağolasın

Huawenin kendi servisleri var fix smart. Servis anlayışları kaliteli. Teleservice gibi rezalet bir servis ile uğraşmıyorsun

• pi?man olacaksın

• beyler ölü pikselden dolayı ben deği?im yaptım ?unu açık söyleyim bi tarafta huawei olsun diğer tarafta diğer android cihazlar, özellikleri bi tık a?ağıda olsa yüz iki yüz huawei pahalıda olsa servis ve kalite anlayı?ı böyle olduğu sürece ben herkese huawei öneririm ve alırım

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.