Şimdi Ara

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.311
Cevap
12
Favori
53.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada beyler Donanım haber editörleri sağ olsunlar bir inceleme yapmadılar henüz önceden tanıtımı vs yapılmış olabilir ama en azından ülkemize yeni giriş yaptığından eskiden yapmışlarsa bile bir daha detaylı bir incelemesi yapılması gerektiğini düşünüyorum bugün telekoma özel LG K8 2017 e detaylı inceleme yapılmış şöyle bir sitemde bulundum sizde destekleyin böyle güzel bir cihaza bir inceleme çekiversinler bir zahmet özelikle Erdi beyden olursa çokta hoş olur bence

konu bu :https://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/LG-K8-2017-incelemesi-Turk-Telekoma-ozel-telefon.htm

mesajım:
    ★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★

• cemus kullanıcısına yanıt
    incelemezler geçende yazdım lg k8 k10 alcatel denen saçma telefonları incelerler ama bunu incelemezler ben bu olaylarda ba?ka i?ler döndüğünü dü?ünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

incelemezler geçende yazdım lg k8 k10 alcatel denen saçma telefonları incelerler ama bunu incelemezler ben bu olaylarda ba?ka i?ler döndüğünü dü?ünüyorum

Aynen
  • Şu telefonun adam gibi incelemesi olsada fikir edinsem. Fanboylar yüzünden adam gibi cevap alamıyoruz
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Fanboy derken buradan mı kastın anlamadım
    x y z isim önemsiz. Bir soru soruyosun üstüne çullanıyolar arka kamerası çok güzel değil gibi ? dediğin an saldırı başlıyo bu nasıl bir adanmışlıkdır anlayamadım cidden

Ön ve arka kamerası ile şarjını merak ediyorum ben aslında düzgünce cevap verirmisiniz hocam zahmet olmazsa ?

birisi fotoğraf koymuş heryeri gren ve ışık patlaması '' Gece Çekimide oldukça güzel '' yazmış. ya nesi güzel allah aşkına leş gibi fotoğraf işte bu kadar fanboy olma be.
  • türk telekomdan honor 7 almayı düşünürken bu telefonu gördüm kamera honor da daha yüksek ama hiç karşılaştırmasını yapan oldumu iki telefonu

öncelikle kendi adıma hiçbir markanın fanı olmadım olmam daha önceki telefonum lg di ilk huawei cihazım nova oldu yukarıdaki fotoğrafı örnek verebilirsen çok daha iyi olur çünkü bir ara Sony xperia x almak isteyen ama her nedense bize de çok iyi olduğunu söyletmeye çalışan bir arkadaş için gece fotoğrafları koyduk sanki sony için koyduğumuz örnekle karıştırıyorsunuz gibi geldi bana ayrıca gündüz çekimleri gece çekimlerine göre daha iyi her cihazda olduğu gibi tekrar etmek gerekirse bu forumdaki arkadaşların hiç fanlık yaptığına şahit olmadım telefondan oldukça memnun kaldık bunu iletmeye çalışlıyoruz aksini iddaa ediyorsanız eğer dediğim gibi bu foto ve mesajı rica etsem bir alıntılar mısınız?

konuya dönersek kullandığım tüm android cihazlardan şimdiye kadar şarjı en iyi giden telefonum bu oldu forumda genel kanıda bu yönde kimsenin dert yandığını görmedim aksine çok memnunlar ön kamera gayet iyi çekiyor örnek koyamadım hepsi özele giriyor diye ama iphone 7 ile aynı yerde çekilmiş resimlerde yer yer daha iyi çektiğine şahit olduk ( iphone 7 kardeşime ait ) arka kamera örnekleri bir kaç sayfa öncesinde paylaşıldı hatta orada gece örneği de olması lazım bir çeşme yada tarihi eser gibi bir şeydi benim akşam üzeri çekilmiş teleferik içinden resimlerim olacak (teleferik camları kirliydi onu dikkate alırsanız eğer daha objektif bir değerlendirme olur)

bu arada kimse kamerası çok mükemmel dememiştir bu fiyata bu sınıfa göre bizi tatmin etti her işimi de görüyor şahsen özetle böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 29 Mayıs 2017; 12:29:51 >

Arkadaşım bilmiyorum bende paylaştım bir kaç fotoğraf otomatik cekimde ilan bunlar ancak profesyonel mod var isteğin şekilde ayarlarsın ISO ile shuter ile oynayarak ben memnunum pilde oyunla birlikte yaklaşık aksamı buluyor yoğun dead trigger 2 oynuyordum güncelleme sonrası sildim

• quote:

Orijinalden alıntı: ellez78

Arkadaşım bilmiyorum bende paylaştım bir kaç fotoğraf otomatik cekimde ilan bunlar ancak profesyonel mod var isteğin şekilde ayarlarsın ISO ile shuter ile oynayarak ben memnunum pilde oyunla birlikte yaklaşık aksamı buluyor yoğun dead trigger 2 oynuyordum güncelleme sonrası sildim

evet ben bunlara değinmemiştim genel performansını soruyor diye ayrıca süper gece diye bir mod var gece çekimlerine meraklıysanız tripod kullanarak bu modu kullanabilirsiniz. bunun dışında ışık resmi diye bir mod daha var burada araba lamba isleri ışık grafiti ipek su yıldız parçası isminde 4 alt mod var uzun pozlamayla bu tarz resimlerde çekilebiliyor. Bu tür gece fotoları çekilecekse tripod kulanmanında şart olduğunu aksi halde elinizdeki makine 10 bin dolarlık makinede olsa alacağınız sonucun kötü olacağını bilirsiniz. Yanı gece işi biraz değişik bir şey ne beklediğinizle alakalı bir durum gren ışık patlaması gibi sorunları doğru ışık ve ekipman kullanmayınca 10 bin dolarlık cihazlarda da yaşayabiliyorsunuz yani

profesyonel gece çekimlerinden bahsetmedim :) foruma koyulan fotoğrafları gördüğünüze eminim çünkü baştan sona her sayfada yorumunuz var.

Full grenli patlamış ışıklı kötü çekilmiş fotoğrafı '' Bence gece çekimide çok başarılı '' diye sunmak garibime gitti sadece

ben ekran süresi iyi olan ön kamerasıda iyi olan arka kamerasıda süper olmasada güzel olan bi telefon arıyorum özetle.

nova arka kamerada eleniyo galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

profesyonel gece çekimlerinden bahsetmedim :) foruma koyulan fotoğrafları gördüğünüze eminim çünkü baştan sona her sayfada yorumunuz var.

Full grenli patlamış ışıklı kötü çekilmiş fotoğrafı '' Bence gece çekimide çok başarılı '' diye sunmak garibime gitti sadece

ben ekran süresi iyi olan ön kamerasıda iyi olan arka kamerasıda süper olmasada güzel olan bi telefon arıyorum özetle.

Dostum selam. 3 tane zeiss lensli tel kullanan biri olarak bunun kamerası da başarılı diyebilirim. Ha gece çekimlerinde ise süper gece modu kısmında manuel ayarlarda iki seçenek var onları otomatij değilde manuel yapınca başarılı sonuçlar elde ettim. Ben.Windows mobile kullanıyorum yıllardır. Fan değilim bu arada. Cihazın gerek arayüzü performansı pil süresi düşündüğümden daha iyi çıktı. Arayüz ise detaylara önem verilmiş hızlı bir arayüz. İmx

386 lens var bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Zeiss lens kullandıysanız atdan inip eşşeğe binmek gibi olmuştur hocam. adamlar çok farklı gerçekden..

bu arada siz fansınız demiyorum siz iyi niyetle bilgi veriyosunuz

ben huawei markasını bilir ve çok severim ama bu telefonun arka kamerası iyi gelmedi bana yoksa şarj,stabilite,parmak izi vs güzel telefon allah için

ama ben 1600 e 2 kamerasıda çok iyi ve pilide başarılı a5 alabiliyosam aynı fiyata nova almam diyorum fiyatları nerdeyse aynı ama a5 çok daha iyi bi cihaz
  • quote:

benim bu başlık altında gördüğüm iki gece fotosu var ve çok başarılı çekmiş diyen kimsenin yorumunu bulamadım onuda siz hatırlatırsınız şimdi burada Sony boyluk yapan bir arkadaşa iki örnek attık biri sony formundan alınma birini de buradan bir arkadaş çekmiş kıyasladığı cihaza göre kötü olmadığını görece daha iyi olabileceğini söyledik konu bu herkes elindeki cihazın nasıl çekeceğini biliyor hoş en iyi çekiyor dediğiniz cihazların bile gece çuvalayacağına eminim beklentiniz yüksek ise gece çekimlerinden kesinlikle orta sınıf bir cihaz almayın her halükarda üzülürsünüz amiral gemi modellerine yönelin ama beklentiniz mükemmel gece ise Dslr tercihiniz olmalı ki işin içine gece girince onlar bile mükemmel değiller.

bir dslr karşılaştırma sitesinden örnek

bizim konu içinde tartışıp eklediğimiz gece fotoları
    Sony Xperia x
    Nova

• quote:

Zeiss lens kullandıysanız atdan inip eşşeğe binmek gibi olmuştur hocam. adamlar çok farklı gerçekden..

bu arada siz fansınız demiyorum siz iyi niyetle bilgi veriyosunuz

ben huawei markasını bilir ve çok severim ama bu telefonun arka kamerası iyi gelmedi bana yoksa şarj,stabilite,parmak izi vs güzel telefon allah için

ama ben 1600 e 2 kamerasıda çok iyi ve pilide başarılı a5 alabiliyosam aynı fiyata nova almam diyorum fiyatları nerdeyse aynı ama a5 çok daha iyi bi cihaz

O kadar da eşeğe binmiş gibi olmadım açıkçası. Aslında telefonu eline alıp en iyisi senin denemen..

Profesyonel zeiss kullandığınızı söyleyip huawei novayı onunla kıyaslıyorsunuz ne diyimki size.. zeiss duysa intihar eder
  • quote:

Profesyonel zeiss kullandığınızı söyleyip huawei novayı onunla kıyaslıyorsunuz ne diyimki size.. zeiss duysa intihar eder

Yanlış anlaşılma olmasın. Telefon olarak zeiss lı cihazlar dan bahsettim.

(920-925-640xl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 29 Mayıs 2017; 13:21:10 >
  • Mükemmel gece çekimi ile nova..
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1511823/74246a11-8445-44fc-9ecb-f0baf0a4caa0.jpg

hocam keşke telefonu inceleyip bakabilecğeim bi yer olsaydı ama yok daha piyasada zor bulunan ve satılmayan bir telefon burdaki arkadaşların yorumu ile hareket ediyoruz

He bende profesyonel zeiss cihazları kast ettiğinizi sandım ama telefon olarak zeiss lı cihazlar bile novadan iyidir hocam bunu sizde biliyosunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vforfreedom -- 29 Mayıs 2017; 13:22:53 >
  • quote:

Mükemmel gece çekimi ile nova..
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1511823/74246a11-8445-44fc-9ecb-f0baf0a4caa0.jpg

hocam keşke telefonu inceleyip bakabilecğeim bi yer olsaydı ama yok daha piyasada zor bulunan ve satılmayan bir telefon burdaki arkadaşların yorumu ile hareket ediyoruz

He bende profesyonel zeiss cihazları kast ettiğinizi sandım ama telefon olarak zeiss lı cihazlar bile novadan iyidir hocam bunu sizde biliyosunuz :)

Evet bilirim dostum. O yüzdendir ki çok da pişmanlık verecek bir kamerası yok demek istedim :) ilk sayfada gündüz çekimleri kıyaslaması var bu arada

hocam öyle diyosanız doğrudur. lütfen bir kaç örnek atarmısınız bana size zahmet olmazsabiraz rahatsız ettim ama kusura bakmayın :)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.