Bildirim
★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★ (28. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yermek değil sadece akşam çekimleride çok güzel diyenlere bi cevap verdim. bak ne diyorum ben çevreme hep huawei almış bi adamım ama bu novayı burda aşırı övdüler ondan dolayı bu muhabbetlere girdik. yoksa stabilite vs çok başarılıdır lafım yok
Ama a5 2017 de 1600 novada 1600 tl ise gider a5 2017 yi alırım diyorum ne var bunda.. novayı piyasada alabileceğin bakabileceğin bi yer varmı ? yok sadece burdaki aşırı öven taraflı arkadaşların yorumları ile tanıyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: vforfreedom
hocam öyle diyosanız doğrudur. lütfen bir kaç örnek atarmısınız bana size zahmet olmazsabiraz rahatsız ettim ama kusura bakmayın :)
Bana numaranı at akşam üzeri bir kaç tane hem normal hem.manuel göndereyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
buraya atın hocam herkes görür hem. akşam çekilmiş fotoğraf ve varsa ön kamera -
Çünkü o anki ortam ışığını da görmen daha iyi olur
quote:
buraya atın hocam herkes görür hem. akşam çekilmiş fotoğraf ve varsa ön kamera
Şu an yeni kurduğum için yok akşam uğraşırım
quote:
yermek değil sadece akşam çekimleride çok güzel diyenlere bi cevap verdim. bak ne diyorum ben çevreme hep huawei almış bi adamım ama bu novayı burda aşırı övdüler ondan dolayı bu muhabbetlere girdik. yoksa stabilite vs çok başarılıdır lafım yok
Ama a5 2017 de 1600 novada 1600 tl ise gider a5 2017 yi alırım diyorum ne var bunda.. novayı piyasada alabileceğin bakabileceğin bi yer varmı ? yok sadece burdaki aşırı öven taraflı arkadaşların yorumları ile tanıyoruz
peki onu anladım da ama buradaki insanların fikrine ve deneyimlerine saygı gösterdiğiniz de yok sadece onu alacağıma bunu alırım diyorsunuz kendiniz de dediniz işte ben görmedim incelemedim ama onu alacağıma gider şunu alırım çünkü resim kötü çekiyor bence ama o size göre işte ben A5 2016 yı bir arkadaşıma önerdim aldırdım aldığında beraber inceledik güzel telefon olmasa git buna al demezdim A5 2017 nin ne tipi nede o soluk renkteki arayüzü hoşuma gitmedi bir arkadaş almış gene iş yerinden kısa bir süre inceleme fırsatı buldum o da güzel telefon ama bana nedense 2016 dan sonra itici geldi şimdi üçünü de incelemiş kulanmış biri olarak ben Nova nın eline su dökemezler diyorum gerek malzeme kalitesi olarak gerek stabilitesi arayüzü ve onun getirdiği bir sürü ince detayı olarak gerekse pil performansı olarak ha kamera konusunda bir şey diyemem ben fotoları yukarı koydum ama bu konu birazda yetenek işi kiminin eli titrer gündüz bile düzgün foto çekemez bir foto kötü çıktı titredi diye benim binlerce lira harcadığım pro makinayı çöpe atmam gerekirdi mesela o zaman iş buna benziyor.Ben uğraşsam gece her iki cihazla da iyi fotolar çekerim ama oto modda hangisi iyidir o yarışa girmem güzellik göreceli sana greensiz gelen bana aşırı greenli gelir sana güzel gelen bana çirkin veya tam tersi bence senin fikrin de sabit şimdiden yeni telefonun hayırlı olsun A5 güzel telefon güle güle kullan
-
Huawei taş gibi marka.bir çok telefonu çok güzel stabil ve malzeme kalietsi olarak çok güzel. nova da belki bunlardan biri bişey diyemiyorum sadece bazıları abartıyo diyorum BAZILARI sana laf etmedim mesela hocam neden bi savunma modu oluyo anlamıyorum
Elime alıp inceleyebilsem kamerasına bakabilsem belki bende alırım ama diyorumki
HEMEN HEMEN AYNI FİYATA su geçirmez özellikli kamerası bence daha iyi olan a7 var. novayı satan yer yok inceleyeceğim yer yok diyorum birazcık empati yap ya :) -
bunu anlıyorum şöyle söyleyeyim o zaman para senin için sorun mu değil mi ? önce bunu öğrenelim mesela A5 2017 taksitle mi alacaksın yada peşin mi ? Bu cihazı ben hiç görmeden dokunmadan kıyaslayamadan aldım neden mi ? 24 ay peşin fiyat avantajı yüzünden peşin verecek olsam senin gibi gider şu mu bu mu derdim bende en az senin kadar belki senden çok daha titizim bu konuda Ha aldıktan sonra tüh be keşke almasaydım bak burasıda çok kötüymüş bu fiyata şu vardı onu alsaydım dediğim tek bir şey olmazken yaw be buda iyimiş dediğim çok şeyim var işin özeti bu savunduğum yok sadece yanlış anlama ama buradaki insanları fanlıkla suçlayan yanlı arkadaşların gelip fikir almak istiyorum diyerek giriş yapıp sonrasın da fikirleri dinlemek veya pozitif tartışma anlaşma yerine ooo arka kamera f2.2 çok kötü (sorsan F degeri ne işe yarar bilmez) kamera kötü çekiyor x cihaz var o daha iyi ( kardeşim eline alıp baktın mı kendin çektin mi veya bahsettiğin cihazı kendin deneyip kıyasladın mı yok ) can sıkan sadece bu yoksa herkesin iyisi kötüsü kendine isteyen istediğini alsın bize ne fikir sormaya gelen arkadaş sorar bakar kafasına uymazsa kendi içinde değerlendirir benim bildiğim yok efendim seninki kötü bak burada daha iyisi var tribine giriyorsa o fikir almaya değil kendi fikrini dile getirmeye gelmiştir hal böyleyse de fikrini söylemesin demiyoruz tabi ki sadece başta bir şeyler öğrenmek istiyormuş gibi davranmasın kafi çünkü zaman harcayıp yardım etmeye çalışıyoruz sonra bir de bakıyoruz ki vatandaşla hararetli bir tartışma içindeyiz ne gerek varsa sonra fanboy gibi görünüyoruz gerek yok buna
-
Para önemli 1700 den fazla vermem hiç bi telefona belki htc 10 a veririm 2 bin tl o kadar.. hiç bir telefon haketmiyo bu parayı
siz biraz risk almışsınız ben risk alamam para kolay kazanılmıyo hocam . sizde o dediğiniz insanlar konusunda haklısınız ama bende fanboylar konusunda haklıyım size lafım yok benim
Telefonu görebilsem çok güzel olur ama kusura bakmayın göremediğim satışı bile olmayan telefona gidip a5 ile aynı fiyatı verip risk alamam diyorum sadece -
işte o bakımdan da A5 güzel telefon güle güle kullanın dedim ya zaten seni çok iyi anlıyorum yani (HTC 10 a bir miktar daha ver bence onu al sırf kulaklığı yeter şeytan gibi de dürterim böyle) -
Ahahaha. novada güzeldir belki keşke bi görebilseydim ama fiyatları hemen hemen aynı he birde unutmadan şunu söyliyim sanal tuşlardan nefret ediyorum ben ^^
htc 10 a maximum 2 bin veririm oda telefonun hatrına yoksa dehşet telefon vallahi -
ben çok istedim HTC 10 şimdi baktım da hala 2500 bandında fiyatı inmiyor namussuzun işte parasızlıktan gittik Nova aldık pişman değilim kulaklık ve yüksek kulaklık çıkışı dışında neredeyse farkı yok bana göre (teknik detaylara girmeden tabi orada çok fark çıkartırım da kullanım açısından diyelim yoksa HTC 10 teknikte gaçer) hatta Huawei nin arayüzü daha janjanlı iphone zannediyorlar çoğu kimse zaten -
Emuı arayüzü süper zaten. diyorumya çok insana huawei aldırdım ben ama bilmediğim bi model nova... keşke istanbulda olsanızda bişeyler ısmarlarken telefona baksam :)
htc 10 ile ne a5 ne nova kıyaslanır zaten bakma :) -
İzmir maalesef İstanbullu arkadaşlar vardır ama burada -
Şimdi sonuç olarak a5 mi novamı delirtiyim seni biraz -
Arkadaşım bu fotoğrafıda yükleyen bendim mükemmel yazdığımı zannetmiyorum ama mağazada düşük ışık deneme şansım zaten yokken alıp dışarıda akşam ilk çektiğim fotoğraf beklentim den iyi çıktı demişimdir akşam üstü yürürken dönüp rastgele otomatik modda çektiğim bir fotografti zaten telefonu İstanbul'da TT mağazalarında bulabilirsiniz bunun haricinde fatura ya ek 12 taksit ile peşin fiyatına almak cezbetti yoksa bende1.5 senedir bakıp duruyorum telefonlara ve sonu gelmiyor aldım en azından kafam rahat şimdilik suda şöyle olsaydı keşke şunu alsaydim demedim bilmiyorum Samsung'un a5i hiç incelemedim ( ikinci el p9 lg g5 ve mate 8 ebakiyordum)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Şimdi sonuç olarak a5 mi novamı delirtiyim seni biraz
A7 2016 -
Hocam peki varsa daha fotoğraf atarmısın . forumda herkes hep bi ağızdan '' nereyi aradıysam yok '' demedimi dedi.
bende diyorumki hiç bi yerde olmayan bi telefon ve sizin yorumlarınızla hareket ediyoruz varsa fotoğraf koyarmısınız daha -
dostum sen kararını vermi?sin a5 daha iyi diyosun sanal tu? sevmiyosun o zaman neden novaya bakıyosun ki a5 1789 tl hp de pe?in benim 1500 tl pe?in verebilirdim ama yok abicim o fiyata kadar kronik sorunu olmayan novadan iyi yok idda ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X