Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erhanercan

quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Ben geçen hafta AliExpress'ten bahsettiğiniz full cover denilen camdan siparişi verdim. Geldiği zaman telefoncuya taktıracağım, nasıl durduğu konusunda geri dönüş yaparım.
    http://s.aliexpress.com/6N7JRJjy

Valla çok iyi olur bizde aynından alırız kafa rahat eder

Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mabovski kullanıcısına yanıt
    evet Mayıs yazacaktım :)
  • cemus kullanıcısına yanıt
    Hocam paketini attım daha sonra pişman oldum tabi attığıma.Ama şunu söyleyebilirim temperli camlar kalın artı boydan ve enden kısa ve telefonun da şıklığını alıp götürüyor zaten doğru düzgün de yapışmıyor.Ama nano camlar ince oluyor ve benim taktığım boydan da enden de temperli kalın cama oranla daha uzun. üst kesimi düz yani ahize için oval bir boşluk var ama ahizenin boyutundan biraz daha uzun ve ön kamera boşluğu var diğer kalın camların üst çizgileri kıvrımlı ve cam delikli değil.Ekran kavisli olduğu için zaten %100 kapanmaz.Benim bu işimi çok rahat görür.Ürün yeni aksesuarları zamanla gelir.N11 de satıcıya mesaj yoluyla soru sorabiliyorsun oradaki satıcılardan bilgi alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascal2154

Hocam paketini attım daha sonra pişman oldum tabi attığıma.Ama şunu söyleyebilirim temperli camlar kalın artı boydan ve enden kısa ve telefonun da şıklığını alıp götürüyor zaten doğru düzgün de yapışmıyor.Ama nano camlar ince oluyor ve benim taktığım boydan da enden de temperli kalın cama oranla daha uzun. üst kesimi düz yani ahize için oval bir boşluk var ama ahizenin boyutundan biraz daha uzun ve ön kamera boşluğu var diğer kalın camların üst çizgileri kıvrımlı ve cam delikli değil.Ekran kavisli olduğu için zaten %100 kapanmaz.Benim bu işimi çok rahat görür.Ürün yeni aksesuarları zamanla gelir.N11 de satıcıya mesaj yoluyla soru sorabiliyorsun oradaki satıcılardan bilgi alabilirsin.

bende n11 den kılıf ve cam aldım bir kac tane denemek için senin aldığın satıcının linkini atabilir misin buradan acaba

• kılıf market diye bi site var orda nano cam var 20 t ye bi bakın i? görür mü

• http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/huawei-nova-kirilmaz-ekran-koruyucu-tam-ekran-koruma-siyah-P180310593. Bir arkadaşın aliexpressten sipariş verdiği bu ürün Türkiye'ye de gelmiş
  • n11 de n11kılıfshop mağazasından şeffaf silikon kılıf aldım onun yanında gelen cam nanoydu ve tam oldu ekrana. yine aynı mağazaya tam ekran koruyucu gelmiş bi bakın derim.N11 deki arama motoruna huawei nova n11kılıfshop yazın 25 üründe aynı anda çıkıyor seç beğen.
  • quote:

n11 de n11kılıfshop mağazasından şeffaf silikon kılıf aldım onun yanında gelen cam nanoydu ve tam oldu ekrana. yine aynı mağazaya tam ekran koruyucu gelmiş bi bakın derim.N11 deki arama motoruna huawei nova n11kılıfshop yazın 25 üründe aynı anda çıkıyor seç beğen.

aynı yerden bende aldım :) ama nano istedigim gibi çıkmadı işte :) diğerine bakalım bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 24 Nisan 2017; 23:37:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Hocam sen sert rubber kılıf almışsın yorumunu gördüm :) ben hem ondan hem de şeffaf silikon aldım.Rubber kılıfın yanında gelen nano değildi ve olmadı attım zaten sonra şeffaf kılıfın yanında gelen nanoydu ve tam oldu diyebilirim.Satıcı ile irtibata geçilebilir.
  • quote:

Hocam sen sert rubber kılıf almışsın yorumunu gördüm :) ben hem ondan hem de şeffaf silikon aldım.Rubber kılıfın yanında gelen nano değildi ve olmadı attım zaten sonra şeffaf kılıfın yanında gelen nanoydu ve tam oldu diyebilirim.Satıcı ile irtibata geçilebilir.

:) şeffaf + nano diye de aldım ama başka satıcıdan almıştım tamam ben tam tersi sandım bir an. o zaman denemek lazım bu satıcıdan da alıp okeydir

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

quote:

Orijinalden alıntı: varol7

kullanan arkadaşlar hızlı şarj özeliği varmı bi de %4 gibi şarj da kaç saatte doluyor %100 e

hızlı şarj var önceki sayfalarda detaylardan bahsettik okuduysan

evet şimdi okudum ama hızlı şarj varsa süre çok uzun geldi .
  • arkadaşlar bu teknoloji siteleri neden bu telefonun incelemesini yapmıyo

• pascal2154 P kullanıcısına yanıt
    Nano ekran koruyucuyu taktıktan sonra yanlarda, üstte ve altta hava kabarcıkları oluştu mu?

Bir de satın aldığınız ürün sayfasının linkini paylaşabilir misiniz?

• ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    Yabancı kaynaklardan incelemeler mevcut. Trde shiftdelete bin gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: vaskin77

Nova ile fotoğraf veya videoyu televizyona aktarabilen var mı arkadaşlar? Videoyu kendi oynatıcısı ile açıyorum aktarma simgesi pasif çalışmıyor. G7 de sorunsuz şekilde aktarabiliyordum. Benim telefonda mı bir sıkıntı var?

Ayarlar > Gelişmiş Ayarlar > Mirrorshare ile telefon ekranını TVye yansıtabiliyorum.

• drowen kullanıcısına yanıt
    Benim dediğim o değil hocam... Video izlerken sağ üst köşede aktarma simgesi var. O pasif şekilde ama videoyu küçültüp ikinci ekran yapma çalışıyor. Benim tv LG 2012 model olduğu için miracast desteği yok. Ama G7 ile video ve fotoğrafı tv ekranına aktarabiliyorum.

• http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/huawei-nova-kirilmaz-ekran-koruyucu-tam-ekran-koruma-beyaz-P180310201
    şu ürün aliexpreste 3-4 dolar arası buraya da gelmiş ama biraz pahalı sanki

http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/microsonic-huawei-nova-nano-cam-ekran-koruyucu-kirilmaz-film-P180251431
    birde şöyle bir şey var ama rakamlar yüksek birde tam olmazda ekranı kaplamazsa yada yapışmazsa at çöpe parayı

• Arkadaslar peki navigasyon harita uygulamalari falan nasil sar degeri nedir radyo var dimi ois yok ama elektronik sabitleme guzel diyorlar düşünceler nedir birde kamerada perde hız ayarı varmi varsa aralikları kac ( yani en son kaç saniye de çekim yapıyor) ilgilenenlere teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellez78 -- 25 Nisan 2017; 10:12:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/huawei-nova-kirilmaz-ekran-koruyucu-tam-ekran-koruma-beyaz-P180310201
    şu ürün aliexpreste 3-4 dolar arası buraya da gelmiş ama biraz pahalı sanki

http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/microsonic-huawei-nova-nano-cam-ekran-koruyucu-kirilmaz-film-P180251431
    birde şöyle bir şey var ama rakamlar yüksek birde tam olmazda ekranı kaplamazsa yada yapışmazsa at çöpe parayı

O şeffaf full olanda ön kqmeranın olduğu kısım tam yapışmıyprmuş sorun oluyormuş diye okudum bir yerde eyy allaam yaw

• Bu beyaz tam koruma olan çindekilerin aynısı değil mi
    Mesaj attım kılıfshopa üst kısımlar kalkma yapmaz diyor bilemedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 25 Nisan 2017; 10:38:17 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.