Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Navigasyon çok hızlı bağlanıyor kapalı alanlarda bile doğru yerleri gösteriyor bir önceki cihazıma göre çok iyi sar değeri konusunda kitapçığında 0,99 w/kg olarak görünüyor. Radyo konusunda emin değilim çünkü bir çok cihazda donanımsal olarak desteklemesine rağmen radyo yüklü gelmiyor ülkemizdeki saçma sapan vergiler yüzünden maalesef bu cihazda da radyo yüklü değil yapancı ülkelerdeki versiyonlarında radyo var bu durumda ya donanımsal olarakta desteklemiyor veya program pasif durumda bazı yöntemler kullanılarak radyonun aktif edildiği modelleri görmüştük belki bunda da aynı durum olur bilemiyorum. Kamera konusuna gelirsek pro modu var manuel ayarları var bu kısımda 1/4000 ile 8 saniyeye kadar perde hızı var 100 ile 3200 arası iso ayarı var ışık ayarı vs. hepsi var ayrıca birde süper gece modu şeklinde bir mod var burada çekim süresi 30 saniye sürüyor tabi istenirse tuşlama yaparak daha kısa bir zamanda çekim sonlanıyor. Ayrıca ışık resmi şeklinde bir mod daha var burada da "araba lamba izleri" "ışık graffiti" "ipek su" "yıldız parçası" şeklinde 4 seçenek var gene buradan da uzun süre pozlama yaparak istenilen görüntü elde edilebiliyor. Bilmem anlatabildim mi?

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    aynısı gibi duruyor ama orada da bir sürü marka model var hangisi daha iyi bilmiyoruz ki mofi diye bir marka vardı sanki bir tık daha kalite duruyordu çin sitesinde bu ne marka acaba çünkü çin sitesinde markasızlarda var ve mofi 7 dolarken onlar 3 dolar civarı
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    türkiyede dandik bir sürü telefonun incelemesini yapıyolar böyle telefonlara kar?ı gözlerini kapıyorlar ona gıcık oluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemus kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam geri sadece canli görüp almak kalıyor gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: cemus

aynısı gibi duruyor ama orada da bir sürü marka model var hangisi daha iyi bilmiyoruz ki mofi diye bir marka vardı sanki bir tık daha kalite duruyordu çin sitesinde bu ne marka acaba çünkü çin sitesinde markasızlarda var ve mofi 7 dolarken onlar 3 dolar civarı

Huawei Nova & Nova Plus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lg g5 le bunun arasinda kaldim ne tavsiye edersiniz.elimde samsung grand prime var facebooku 7 saniyede aciyor.rehber falan da zor giriyor. Bastigimda kasmayacak bir sey bakiyorum.oyun falan oynamam kasmasin kamerasi iyi olsun.

• Cam koruyucunun kenarlarına zoom yaparak havada kalan kısımları görebilirsiniz arkadaşlar bir fikir oluşturabilir önceden alacaklara

Huawei Nova & Nova Plus

Huawei Nova & Nova Plus

Huawei Nova & Nova Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 25 Nisan 2017; 12:8:17 >

ne demek istemiş anlamadım ben
  • quote:

ne demek istemiş anlamadım ben

Diğer markanın biraz daha az kenarları kalkar gibisinden demiş yine de almadan belli olmayacak bu işler

anladım senin kılıf da güzelmiş yakından nasıl sert malzemeden yapılmış sanırım
  • quote:

bi silikon ince şeffaf aldım birde bundan. Bu ince kesim yumuşakçana dokunuş kalınlaştırmıyor yani. bordo siyah almıştım bordo fena durmadı beyazda. Başka da kılıf seçeneği doğru düzgün yok zaten nette. Sendeki şeffaf kılıfda kamera ve flashın orasında ki kesimler nasıl benim aldığımda orantısız duruyorlardı o kısımlar

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

quote:

bi silikon ince şeffaf aldım birde bundan. Bu ince kesim yumuşakçana dokunuş kalınlaştırmıyor yani. bordo siyah almıştım bordo fena durmadı beyazda. Başka da kılıf seçeneği doğru düzgün yok zaten nette. Sendeki şeffaf kılıfda kamera ve flashın orasında ki kesimler nasıl benim aldığımda orantısız duruyorlardı o kısımlar

bende şeffaf kılıf yok siyah kadife dokulu silikonsu yumuşak bir şey var
  • quote:

Buda resmi bu arada ekrana kırılmaz cam bulan olursa şöyle tam kaplayan haber etsinde onu alalım ben buldum yarisini kaplıyordu neredeyse çok kötüydü

Huawei Nova & Nova Plus

Huawei Nova & Nova Plus

şuydu

• quote:

quote:

Buda resmi bu arada ekrana kırılmaz cam bulan olursa şöyle tam kaplayan haber etsinde onu alalım ben buldum yarisini kaplıyordu neredeyse çok kötüydü

Huawei Nova & Nova Plus

Huawei Nova & Nova Plus

şuydu

Hmm bunun kesimleri daha farklıymış daha kapalı

Huawei Nova & Nova Plus

• ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    Haklısınız bence de öyle

• https://tr.aliexpress.com/item/0-26mm-9H-Tempered-Glass-For-Huawei-Honor-4A-5A-Y3-Y5-Y6-II-8-5X/32780903207.html?spm=2114.13010208.99999999.272.CSEtH1

resimli ilk yorumda kullanıcı resmini çekmiş hiç kalkma kabarma yok gibi görünüyor fiyatı da süper

iyi hoşta kenarlar çok boş ya
  • quote:

iyi hoşta kenarlar çok boş ya

anca bunu görebildim şimdilik alide işte

• https://www.google.com.tr/amp/www.gizrom.com/amp/b520-emui-5-0-huawei-nova-android-7-0/

Burada 7 ye hemen nasıl geçilebileceği anlatılmış otadan ne zaman gelir acaba

İnşallah yakında gelir ama bu telefonun 6.0 ile gelmesi hataydı zaten. Direkt 7.0 ile gelmeliydi.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.