Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada bizim telefonun Avrupa 'da Android 7.0 dağıtımı ve Emui 5.0 arayüzü çoktan dağıtılmış.. bize de geldiğinde telefon çok daha güzel olacak emin olabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bir sorum daha olacak alan arkadaslar ürün Huawei Türkiye garantili dimi çünkü bir tekno markette sorduğum da bizde yok onu Huawei Türkiye getirmiyor gibi bir laf ettiler tt da satılıyor nasıl getirmiyor deyince de onlar başka ithalatçı tarafından geliyor dedi

• Evet Huawei Türkiye garantili , onu da ekli şekilde ispat edelim de kafalarda soru işareti kalmasın :)

Huawei Nova & Nova Plus

• ellez78 E kullanıcısına yanıt
    Sallamışlar. Telekom'da satılanlar Huawei Türkiye garantilidir. Ayrıca gittigidiyor, n11, hepsiburada'da vb gibi internet üzerinden satış yapan firmalarda da Huawei Türkiye garantisi vardır. Ki kendi internet sitelerinde de bu açıkça belirtilmektedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba kolay gelsin. Bende Huawei Nova alalı 3-4 hafta oldu diyebilirim.Huawei G7 - G8 ve Lenovo Vibe P1 gibi şarjı uzun giden modellerden bu telefona geçtim.Şarjı Huawei G7 den bi tık üstte Lenovo vibe p1 den 1 tık altta diyebilirim.Gün ışığında çektiğim resimler muazzam SLR Ve compact fotoğraf makinalarına artık ihtiyaç duymuyorum diyebilirim.Telefonun şu ana kadar hiçbir sorununu görmedim. Ahize sesi az ama o kadar değil.Dış sesi harika bozulma olmuyor.Keşke 2 sim kartı ve radyoyu aktif edebilseydik.

-Bir arkadaş sorun yaşamış bende yaşıyorum ekran kapalıyken C - W gibi harfler çizilince uygulamalar açılması lazımken ben beceremedim herşeyi denedim.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Arkadaşlar ayrıca telefon fiyatı yüksek diyenler 1400 civarı olsa yok satardı fakat yine değiyor.Yani telefonu hiç ayırmıyorum yanımdan Hem PC Hem Fotoğraf makinası ne bilim herşeyi var. Ve kesin olarak diyorum yüzündeki bir çizgi detayı gözüksün diye kamerasından ötürü 2500-5000 tl para vermeye inanın gerek yok.

Lütfen bu grubu canlı tutalım imza hazırlayalım herkes bilgilerinden paylaşsın birbirimize yardımcı olalım.İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

*Konuyla alakası yok ama yapamadığım için yardım istiyorum yeni üyeyim profil resimi nasıl ekleyebilirim.PM den ulaşırsanız çok sevinirim.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Valery -- 4 Mayıs 2017; 12:5:38 >

• Paul Valery P kullanıcısına yanıt
    soru için cevap yazayım öncelikle ekran mafsal kullanımı esnasında ekran kapalıyken değilde ekranı uyandırarak deneyin birde işaret parmağınızı gösterildiği gibi kıvırarak kullanın öncesinde alışmak biraz uğraştırıyor ama alışınca çok rahat kullanılıyor. Gerçekten değişik bir teknoloji kolaylık sağlıyor.

profil resmine gelince sitenin en üst sağında kendi kullanıcı adının olduğu kısma tıklayın sonra oradan avatar yazan yere gelin yükleme seçeneklerinden birini seçip profil resminizi oluşturun hepsi bu
  • cemus kullanıcısına yanıt
    Profil resmi bilgisi için teşekkür ederim.

Ama sanırım yetki den kaynaklı bir sorun. Çünkü Huawei G7 ekran kapalıyken c w e hepsini çizip alabiliyoruz ama bu algılamıyor . Mesela ekran acikkan parmağımin kıvrım kısmından sert kısım kemik yerinden yani iki defa tikliyorum ekran görüntüsü alıyor veya kulağıma kaldırıyorum arama başlıyor çoğu kısa yolu yaptım ama ekran kapalıyken her türlü c yaptım olmuyor ayak parmağımla bile deniyecem sanırım.

dostum sürekli mobil veri kullanımında ekran süresi paylaşırmısın

• ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    Hocam 4.5G Burada çekmiyor.Ben sürekli ev ve civarında duruyorum sürekli wifiye bağlı.Af edersiniz argo bi tabir vardırya telefonun ırzına geçmek.Son parlaklıkta youtube izlemekten tut video kaydı görüntülü görüşme resim çekme tarayıcıda gezme yani pc gibi kullanıyorum nerdeyse.En az 5 saat ekran süresi kesin alıyorsun.Ama insaflı hunharca olmadan kullanırsan 8-9 saat görüyorsun heleki performans arka plan ayarlarına dikkat edersen emin ol 10 saat bile çıkarırsın.Ben arka planda çalışan güç harcıyan uygulama şu bu hiçbirini ellemiyorum.Emin ol pişman olmazsın asus şu bu hikaye Asus z2 z3 laser vesair çok telefonla iştigal ettim bu nova bi acayip.Tek kusuru android 7 yok(Gelecek) diyebilirim.RADYO VE 2 SİM KARTTA AKTİF EDİLDİMİ tadından yenmez.Resim paylaşmayı beceremiyorum ama yorumlarım inan samimice yazıyorum rahat ol.Alırda pişman olursan PM açık istediğini saydır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

Sen daha almadın mı?
  • cemus kullanıcısına yanıt
    dostum siyahını bulamamı?tım bi yer gelince ararız dedi haber bekliyodum aradılar i? yoğunluğundan gidemedim Allah nasip ederse haftaya bugün alırım

• Çok ilginc bu haber okudum. Nova ülkemize yeni gelmesine rağmen nova 2 görüntüleri sızdırılmis bizim ülke hep geriden geliyor :)

• Telefona EMUI 5.0 güncellemesi geldi an itibariyle güncellemekteyim.
  • pascal2154 P kullanıcısına yanıt
    nasil hocam guncelleme iyi mi? var mi degisiklik hiz batarya ozellikle?

• quote:

Orijinalden alıntı: pascal2154

Telefona EMUI 5.0 güncellemesi geldi an itibariyle güncellemekteyim.

Bana herhangi bir güncelleme gelmedi. Sizinkinin model numarası ne ? CAN-L01 değil mi ?

• e peki nougat gelmeyecek mi de bunlar emuı 5 güncellemesi veriyorlar

• evet arkadaşlar ben de telefonu aldıma ama başka ilden bana kargo gelecek :( beklemedeyim maülüm taksitli :<
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascal2154

Telefona EMUI 5.0 güncellemesi geldi an itibariyle güncellemekteyim.

andriod güncelmesi geldi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukuksever

nasil hocam guncelleme iyi mi? var mi degisiklik hiz batarya ozellikle?

Dostum hızında bi şey farkedemedim telefon zaten canavar gibi.Bataryayada zamanla bakacaz.Arayüz güzel olmuş ama adım sayar falan geldi.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.