Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Adoring

bu telefonun fiyati inmeyecekmi artik:(

temumuzdan önce zor görünüyor dahada artmazsa iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

tamam bende onu fark ettim sonradan birde sanırım telefonun şarjdaymış ondan yeşil olmuş içi tek sorun türk telekom bende küçük harflerle kalmış sende reklam panosu gibi koca koca yazıyor o neden öyle olmuş acaba baz istasyonundan falandır heralde neyse sorun yok aynı seri iyi de biz niye alamadık ki güncellemeyi

Huawei ye mesaj attım.

Huawei Nova & Nova Plus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pek bir şey açıklamamış ama acaba telefonla mı arasak direkt Huawei Türkiye' yi
  • müşteri hizmetlerini aradım tahmin ettiğim gibi telefon imei no ya göre sırayla gönderiliyormuş imei nosuna göre bir kaç haftayı bulabilirmiş seri no.su düşük olanlar daha erken alacak anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 5 Mayıs 2017; 14:57:27 >
  • cemus kullanıcısına yanıt
    Olsun valla bu bile süper haber :)

• ekranı ikiye bölme özelliği gelmiş mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

ekranı ikiye bölme özelliği gelmiş mi

her türlü özellik gelmiş git al şu telefonu artık bekleme beyaz al ben öyle yaptım çokta güzel oldu bence siyah kadifemsi silikon kılıfla kullanıyorum gören ilk başta iphone 7 mi o diyo
  • cemus kullanıcısına yanıt
    dostum siyah alacam Allah nasip ederse çar?amba günü ciddi mi gelmi? mi

• ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum daha bana gelmedi ama önceden güncellenmiş bir nova videosunda o özelliği gösteriyordu kullanan kişi kesin gelmiştir güncelleyen kere sor bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

dostum siyah alacam Allah nasip ederse çar?amba günü ciddi mi gelmi? mi

walla siyah aldım 5 ci bayide bulduk :)
  • Dostlar benimki siyah diye söylemiyorum ama siyahın harbiden ayrı bi havası var.Ben aslında Huawei plusı beklemeyi göze almıştım ama telefonu görüp elime alınca işte bu dedim ve aldım şansıma bayide de siyahı vardı.Güncellemeyle telefon iyice uçtu hızına yetişemiyorum.Android 7 güncellemesi alan bütün telefonlara ekranı 2ye bölme özelliği geldi yani buna da geldi test ettim gayet başarılı.Yalnız bazı uygulamalar desteklemiyor.Mesela haber1903 oluyor ntvspor uygulaması olmuyor.Uygulama bölünmüş ekran modunu desteklemiyor diyor.Her şey güncellemeye bakar zamanla bütün uygulamalarda olur
  • Ekranı 2ye bölme uygulaması çok basit.Öncelikle kullanılacak 2 uygulamayı da açın ve çıkın sonra ekranın sağ alt tarafındaki sanal tuşlardan kareye 1 kere tıkla uygulamalar çıkıyor zaten birine basılı tut yukarıda uyarı çıkıyor buraya taşı diye taşıyosun 2.uygulamayada 1 kere tıklıyosun al sana bölünmüş ekran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascal2154

Ekranı 2ye bölme uygulaması çok basit.Öncelikle kullanılacak 2 uygulamayı da açın ve çıkın sonra ekranın sağ alt tarafındaki sanal tuşlardan kareye 1 kere tıkla uygulamalar çıkıyor zaten birine basılı tut yukarıda uyarı çıkıyor buraya taşı diye taşıyosun 2.uygulamayada 1 kere tıklıyosun al sana bölünmüş ekran.

Hocam birkaç resim koyabilir misin menulerden? Yani Nougat sonrasi ekran görüntüleri..

• arkadaslar nougatla sarziniz ne durumda?

• Arkadaşlar güncelleme gelmesi beni ziyadesiyle mutlu etti. Huawei mate 9 ve Huawei 9 ve türevlerinden bir algoritma vardı cihaz zamanla seni tanıyor en çok kullandığım ve hiç kullanmadığım uygulamaları göz önünde tutarak benim yerime şarj uzun gitsin diye ince ayarlar yapıyordu acaba bunada gelmismidir Huawei p9 lite 2017 De bile var.

• Paul Valery P kullanıcısına yanıt
    dostum o söylediğin emui 5 e has bi özellik diye biliyorum yani büyük ihtimal vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: fturksen

quote:

Orijinalden alıntı: pascal2154

Ekranı 2ye bölme uygulaması çok basit.Öncelikle kullanılacak 2 uygulamayı da açın ve çıkın sonra ekranın sağ alt tarafındaki sanal tuşlardan kareye 1 kere tıkla uygulamalar çıkıyor zaten birine basılı tut yukarıda uyarı çıkıyor buraya taşı diye taşıyosun 2.uygulamayada 1 kere tıklıyosun al sana bölünmüş ekran.

Hocam birkaç resim koyabilir misin menulerden? Yani Nougat sonrasi ekran görüntüleri..

Huawei Nova & Nova Plus

Huawei Nova & Nova Plus

Huawei Nova & Nova Plus

Huawei Nova & Nova Plus

• Hız falan nasıl kardeşim.

• Yav bu güncelleme ne zaman gelecek sabırsızlıkla bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: karacocuk1986

Hız falan nasıl kardeşim.

Dostum telefon zaten çok hızlıydı.Güncelleme sonrası bi şey farkedemedim açıkcası.Almak istiyosan 1 dakika bile düşünme.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.