Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antibiotic1907

evet son 2 rakam...

Benim son 2 rakam 15, gelen giden yok. Bu tez de çürüdü. Bence IMEI numarasının tamamına göredir bu iş. Sonuçta hepimizin IMEI nosu aynı serilerle baslamiyordur herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fturksen

quote:

Orijinalden alıntı: antibiotic1907

evet son 2 rakam...

Benim son 2 rakam 15, gelen giden yok. Bu tez de çürüdü. Bence IMEI numarasının tamamına göredir bu iş. Sonuçta hepimizin IMEI nosu aynı serilerle baslamiyordur herhalde.

evet neye göre dağıtıyorlar bende merak ediyorum :)
  • Geçtiğimiz günlerde Çin belgelendirme kuruluşu TENAA tarafından onaylanan ve ilk görüntüsü ortaya çıkan Huawei Nova 2 modelinin bu defa bazı teknik özellikleri gün yüzüne çıktı.

Çin’den gelen haberlerHuawei Nova 2 kamera özelliklerinin fark yaratacağını gösteriyor.Huawei Nova 2 kameraSelefine benzer bir tasarıma sahip olacak telefonda öne çıkan özelliklerin başındaçift arka kamera gelecek.  Nova 2’nin ön kamerası ise 20 megapikselçözünürlüğünde olacak. Çift arka kameranın Honor 8 Pro modelinde olduğu gibi F/2.2 lense sahip 12 megapiksel çözünürlüğünde olması bekleniyor

işlemcisi ise sekiz çekirdekli kirin 660.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen valla

• quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

Geçtiğimiz günlerde Çin belgelendirme kuruluşu TENAA tarafından onaylanan ve ilk görüntüsü ortaya çıkan Huawei Nova 2 modelinin bu defa bazı teknik özellikleri gün yüzüne çıktı.

Çin’den gelen haberlerHuawei Nova 2 kamera özelliklerinin fark yaratacağını gösteriyor.Huawei Nova 2 kameraSelefine benzer bir tasarıma sahip olacak telefonda öne çıkan özelliklerin başındaçift arka kamera gelecek.  Nova 2’nin ön kamerası ise 20 megapikselçözünürlüğünde olacak. Çift arka kameranın Honor 8 Pro modelinde olduğu gibi F/2.2 lense sahip 12 megapiksel çözünürlüğünde olması bekleniyor

işlemcisi ise sekiz çekirdekli kirin 660.

bize gelene kadar 7 ay geçer telefonum bozuldu NOVA ile yola devam :)

• Bence bu güncellemeyi IMEI no nun tamamına göre veriyorlar dağıtım alanların başı ve sonu hangi rakamla başlıyor öyle değerlendirme yapalım

Benim başı 8 sonu 6 bahtsız bedevi gibi rakam resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 7 Mayıs 2017; 17:48:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

Bence bu güncellemeyi IMEI no nun tamamına göre veriyorlar dağıtım alanların başı ve sonu hangi rakamla başlıyor öyle değerlendirme yapalım

Benim başı 8 sonu 6 bahtsız bedevi gibi rakam resmen

Bende de başı 8 sonu 5 .. arkadaş böyle saçma dağıtım mı olur :)) güncelleme çıktıysa herkese verirsin. Bu IMEI no'ya göre olayi gerçekten çok enteresan

• Bende 8 ve 4

• Şansıma ...... Baş 8 son 9 bu nasıl iştir

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Valery

Şansıma ...... Baş 8 son 9 bu nasıl iştir

İyi düşünmek istersek : demek ki sondan başladılar

• Güncelleme gelsin diye çok uğraştım telden ve faceden çok zorladim Huaweiyi.gerekirse Çin'e haber salin dedim çok geçmeden güncelleme geliyor ama hala alamadım ins sondan gelir

• Paul Valery P kullanıcısına yanıt
    Çok pardon hocam, ben önceki sayfalarda sana geldi diye okuduğumu hatırlıyorum . Yanlış görmüşüm , inşallah en kısa sürede alırız şu güncellemeyi hep birlikte

• quote:

Orijinalden alıntı: karacocuk1986

Bende 8 ve 4

aynen bende 8 ve 4 :X
  • bi de arkadaşlar salla kazanda 1 hafta dan sonra 4,5 olarak görünüyormuş
     Huawei Nova & Nova Plus
  • Benim bildiğim de cihazda volte desteği olmasına rağmen türk telekom da destekleklemiyor olarak gösteriyor aradım cihazınız desteklemiyor diyorlar ben mi yanlış biliyorum acaba volte yokmu ki

• Böyle diyor Türk Telekom

Huawei Nova & Nova Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fet_ay -- 7 Mayıs 2017; 21:38:36 >
  • 1 haftayı geçtiğinde olmasa huawei arayılım
  • quote:

Orijinalden alıntı: varol7

bi de arkadaşlar salla kazanda 1 hafta dan sonra 4,5 olarak görünüyormuş
     Huawei Nova & Nova Plus

Güncelleme gelmeden önce turkcell hesabım uygulamasında cihaz 4,5G uyumlu deil diyordu.Şimdi gayet başarılı hatta salladım 3GB interneti kaptım

• pascal2154 P kullanıcısına yanıt
    :(
  • bu HiCare kullanan var mı ne işe yarar ?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.