Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pascal2154

quote:

Orijinalden alıntı: varol7

bi de arkadaşlar salla kazanda 1 hafta dan sonra 4,5 olarak görünüyormuş
     Huawei Nova & Nova Plus

Güncelleme gelmeden önce turkcell hesabım uygulamasında cihaz 4,5G uyumlu deil diyordu.Şimdi gayet başarılı hatta salladım 3GB interneti kaptım

Yani Nougat gelince Volte özelliğine de kavuşacak mıyız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemus

Benim bildiğim de cihazda volte desteği olmasına rağmen türk telekom da destekleklemiyor olarak gösteriyor aradım cihazınız desteklemiyor diyorlar ben mi yanlış biliyorum acaba volte yokmu ki

Huaweinin ana sitesinde sssde şöyle bir soru var DOES MY PHONE SUPPORT VOLTE ?(telefonum VOLTE yi destekliyor mu? El-cevap : MLA-L01 ve MLA -L11 volteyi destekliyor.Sadece çin dışındaki MLA-L01 ve MLA-L11in VDF ispanya sürümünün ilk partisi VOLTE yi destekliyor.Sorunun altında da 1 ocak 2017 tarihi yazıyor.Bizim telefonlar CAN-L01 yani desteklemiyor.Zaten Turkcellde şöyle bir uyarı var 'Cihazların Türkiyede satılan modeller içinde olması gerekmektedir'.
  • pascal2154 P kullanıcısına yanıt
    Hmm ama iyi de bu volte işlemci ile alakalı bişey değilmi işlemci destekliyorsa cihazda desteklemeli işlemci yongasında özellik varsa ve aynı işlemci kullanıldıysa diye sürünlere göre fark etmemeli diye düşünmüştüm ben bu olay fm radyo ve çift sim olayın da da var işlemciler herşey aynı ama bizde yok acaba farklı yongarmı kullanılmış o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: fturksen

quote:

Orijinalden alıntı: pascal2154

quote:

Orijinalden alıntı: varol7

bi de arkadaşlar salla kazanda 1 hafta dan sonra 4,5 olarak görünüyormuş
     Huawei Nova & Nova Plus

Güncelleme gelmeden önce turkcell hesabım uygulamasında cihaz 4,5G uyumlu deil diyordu.Şimdi gayet başarılı hatta salladım 3GB interneti kaptım

Yani Nougat gelince Volte özelliğine de kavuşacak mıyız ?

Dolaşırken bir hindistan sitesine denk geldim.Hindistanda volteyi destekleyen huawei telefonlar diye yaklaşık 40tan fazla model vardı destekleyen yalnız o telefonların çoğu türkiyede yok.Aralarında huawei nova ve nova plus yoktu.Yani bizim telefonlarda yok.Ancak ne görsem iyi Huawei nova ve nova plusın olmadığı listede Huawei nova 2 ve nova 2 plus vardı çıkış tarihi olarak 2017 yazıyordu ve beklenen fiyatlarıda nova 2 15999 Rupi yani 880TL. Nova 2 plus ise beklenen fiyatı 19999 Rupi yani 1100 TL.Biz nova plus gelirmi derken adamlar nova plus 2yi eline alacak.Buradan anladığım da şu Nova plus gelmeyecek.Tıpkı P9 plusın gelmediği gibi.

• Türkiye De pazar payı çok Hindistan dan iyiyiz buraya niye gelmiyor

• Bu arada koruyucu cam olarak neyi alacağız karar verildi mı deneyip gören var mı? Çin'den mı alalım? AliExpress hakkında çok negatif yorum gördüm ürün gönderilmiyor diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Valery

Bu arada koruyucu cam olarak neyi alacağız karar verildi mı deneyip gören var mı? Çin'den mı alalım? AliExpress hakkında çok negatif yorum gördüm ürün gönderilmiyor diye

Banlıydım bir kaç gün yazamadım cam olayını çözdüm link atıyorum

http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/huawei-nova-kirilmaz-ekran-koruyucu-tam-ekran-koruma-beyaz-P180310201

Tam koruyucu beyaz kısımlarda yapışkan var iyi yapışıyor ekrana

http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/huawei-nova-silikon-kilif-02mm-1mm-nano-kirilmaz-cam-P175731249

Silikonun yanında verilen Nano koruyucu kalkma fln yapmıyor diğerleri gibi markası blitzpower.
    Beyaz çerçeveli tam ekran olan koruyucu tek katman. Tuzla buz oldu elimde kırmayı deneyince. Şu diğer silikonun yanında gelen koruyucu ideal ilk ondan alıp deneyin yanlardan azıcık boşluk bırakıyor ancak kalkma vs yapmıyor

Şimdi bir yerden daha siparş verdim daha uygun fiyatlı nano kaplama olarak bakalım o nasıl gelince onu da yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 8 Mayıs 2017; 8:57:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada ekranla ilgili soru sormuş bir arkadaş yukarlarda. Et

Kran Ltps ips ekran. Bu ekranlar ips ekranlardan sonra çıktı. İgzo ekranlarda bundan sonra gelirler. İps ekranlardan daha maliyetli. Enerji verimliliği yüksek bir ekran. Huawei çoğu modelinde bu tip ekran kullanmıştır. Yani özetle iyi bir ekran

• quote:

Hmm ama iyi de bu volte işlemci ile alakalı bişey değilmi işlemci destekliyorsa cihazda desteklemeli işlemci yongasında özellik varsa ve aynı işlemci kullanıldıysa diye sürünlere göre fark etmemeli diye düşünmüştüm ben bu olay fm radyo ve çift sim olayın da da var işlemciler herşey aynı ama bizde yok acaba farklı yongarmı kullanılmış o zaman

Chipset Volte destekliyor oysaki.. bende emin olamadım. İmei benim de 8e sonu 6 daha alamadım güncellemeyi

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    hoş geldin aramıza şimdi hangisini alalım sen baya tecrübe etmişsin anlaşılan koruyucu işini
  • Arkadaşlar cihazda ısınma problemi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kenanbal

Arkadaşlar cihazda ısınma problemi var mı?

14nm snapdragon 625 işlemci var cihazda bu işlemcinin en büyük marifeti düşük enerji az ısınma yapması zaten cihaz kendi kullanımlarımda neredeyse hiç ısınmadı oyun oynarken şarj olurken eski telefonum yanardı bu cihazda hiç öyle bir şeye şahit olmadım çok iyi bir optimizasyonu var gerçekten

bu arada işlemci demişken bu da resmi işlemci sayfası VOLTE desteği var neden bizim cihazda yok fm radyo gibi bu da kafamı kurcalıyor https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/processors/625

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 8 Mayıs 2017; 9:15:6 >

• quote:

hoş geldin aramıza şimdi hangisini alalım sen baya tecrübe etmişsin anlaşılan koruyucu işini

Abi bence silikonla beraber olanını al ilk önce :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 8 Mayıs 2017; 9:14:40 >
  • Isınma hiç yok oyun oynarken de

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    tamam alıyorum bir tane
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kenanbal

Arkadaşlar cihazda ısınma problemi var mı?

14nm snapdragon 625 işlemci var cihazda bu işlemcinin en büyük marifeti düşük enerji az ısınma yapması zaten cihaz kendi kullanımlarımda neredeyse hiç ısınmadı oyun oynarken şarj olurken eski telefonum yanardı bu cihazda hiç öyle bir şeye şahit olmadım çok iyi bir optimizasyonu var gerçekten

bu arada işlemci demişken bu da resmi işlemci sayfası VOLTE desteği var neden bizim cihazda yok fm radyo gibi bu da kafamı kurcalıyor https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/processors/625

Bende şuan note 3 var, cihaz en ufak işlemlerde ateş ediyor :) sırf bu yüzden alacağım bu cihazı

• birde cihazın ön kamerasından aşırı memnunum bir çok yerde denedim çoğu üst sınıf cihazdan iyi çekiyor bence
  • babalar gps de sıkıntı var mı

• Arkadaşlar okumuş unutmuşta olabilirim ancak TV ye ekran yansıtma özelliği birde otg varmiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellez78 -- 8 Mayıs 2017; 12:59:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

babalar gps de sıkıntı var mı

Sıkıntı Yok gps iyi çalışıyor

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.