Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme alan cihazların IMEI no kacla başlayan cihazlardı ki acaba benim 8 le. başlıyor seneye almayalım biz bu güncellemeyi sakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu 3 haftadır kullanıyorum zaten güncelleme gelseydi iyi olurdu

• P9 lite kullanirken gelmişti bu guncelleme super bi guncellemeydi bosta ram miktari 2 gb geciyo zaten telefon bildiğin jet helede wifi ye bağlanma hizi muhteşm bende bekliyirum p9 lite kullandigimda 3 hafta gelmişti bana bakalım şimdi ne zaman gelicek he bide şunu söyliyim tek tuşla kapatma özelliğide gelicektir ekrana basili tutun araclara girin saga kaydir oralarda bir yerde olucak

• Bizim cihaza güncelleme gelmiş, 2gb'dan fazla boyutu vardı, 3 saatte inmedi, bekleme moduna aldım, yatarken download'a bırakırım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Bizim cihaza güncelleme gelmiş, 2gb'dan fazla boyutu vardı, 3 saatte inmedi, bekleme moduna aldım, yatarken download'a bırakırım artık.

Hayırlısı olsun , sizin IMEI no kaç ile başlıyor ? Biz de meraklı meraklı beklemeye devam ediyoruz

• Yarın bir göz atıp haber vereyim size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

Güncelleme alan cihazların IMEI no kacla başlayan cihazlardı ki acaba benim 8 le. başlıyor seneye almayalım biz bu güncellemeyi sakın

IMEI nin ilk rakamına değil son rakamına bakacaksın hocam.
  • Paskal senin IMEI son numaran kaç

• quote:

Orijinalden alıntı: karacocuk1986

Paskal senin IMEI son numaran kaç

1
  • Merhaba, 1 Hafta önce Türk Telekom'dan 24 ay taksitle 1752 TL ye Huawei Nova alarak aranıza katıldım. Konuya hemen katılmadım çünkü telefonu tamamen test edip almak isteyenlere doğruları iletmek istedim. 1.5 yıldır Sony kullandım (C5,M5 ve XZ) ardından tasarımını çok beğendiğim Huawei Nova'yı almak nasip oldu. 1 haftadır kullanıyorum ve iyiki almışım diyorum. Keşke daha önce Huawei kullansaydım. Hergün ilk günkü sevgiyle kullanıyorum telefonu. Benim görüşlerim şöyle,

////Ekran

Ekran görüntü kalitesi sony'e göre çok daha iyi renkler vs daha canlı.

2.5D Curved ekran camı ve kristal kesim arka kasası ele mükemmel bir hissiyat veriyor.

////Oyun Performansı

Şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım.Gayet hızlı. Oynadığım oyunlardan bazıları.

Fifa mobile,simcity,mostwanted,Gansgtar Vegas,Hitman sniper, dream league soccer(oyunun optimizasyonundan kaynaklı paslarda hafif kasmalar yaşadım bu sorun snapdragon 820 li XZ'de de kasıyordu tamamen optimizasyonla alakalı) , Strike of Kings.

////Hoparlör

Beni en çok mutlu eden özelliklerden birisi hoparlörün sesi. İnanılmaz kaliteli ve inanılmaz yüksek sesli hoparlör e sahip.

Seslerde hiç bozulma tiz vs olmadan son sesde 3 oda yandan rahatlıkla müziğin sesini duyabiliyorum. Adeta masaüstü hoparlör gibi harika bir sesi ve ses kalitesi var.(Spotify'da en yüksek kalite deki müzikler ile test ettim lütfen 3mb'lık mp3'ler ile test etmeyin.)

////Batarya

Şarjı gerçekten harika oyun oynarsam ve internet açıkken 1.5 gün dayanıyor fazla oyun oynamayan birisi tek şarjla 2 günü zorlayabilir. Bu konuda da çok memnunum

////Kamera

Fazla fotoğraf çekmeyen birisi olarak kameranın benim için yeterli olduğunu düşünüyorum. 4K video özelliği olması ayrıca bir güzel. Kamera uygulamasındaki "IŞIK RESMİ" bölümü çok hoşuma gitti almadan önce böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum sonradan farkettim. Çok iyi düşünülmüş.

////Parmak izi okuyucu

Söyleyecek birşey yok gayet hızlı ve stabil.

////Emui Yazılımı

Hayran kaldığım bir yazılım. Kullanıcı için herşey düşünülmüş. Full parlaklıkta 0 kasma/donma müzik,galeri gibi uygulamaları da ayrı bir güzel zaten

(Android 7 ile dahada güzel olacağını düşünüyorum.

////Kulaklık Sesi ve Orjinal Kulaklık

Orjinal kulaklığı beni çok etkiledi bass'ları harika yapıyor ve çok güzel ses kalitesi var.

Kulaklıktan çıkan sesde yeterli.

Bazı arkadaşlar kulaklıktan az ses geliyor diyor. Bence iyi ama kulak üstü kulaklık kullanıyorsanız DTS Headphone: X uygulamasından "kulak üstü" modunu seçmeniz lazım yoksa az ve boğuk ses alırsınız.

####GENEL

Genel olarak telefonu çok beğendiğim ve hayranlıkla kullanıyorum. Alırken Xperia X ile Nova arasında kalmıştım. Nova aldım ve her gün iyi ki almışım diyorum. Xperia serileri çok sorunlu. Buluşmanızı hiç tavsiye etmem. Huawei kronik sorunsuz telefonlar üretiyor ve yazılımı daha kullanıcı dostu.

Bu telefonu almakta Tereddütte kalanlara %100 öneririm hiçbir sorunu yok. Paramı geri verseler yine Huawei alırım

Sony bana 1 yıl eziyet çektirdi şimdi Huawei ile keyif sürüyorum inşallah isteyen herkeze nasip olur. Sorusu olan varsa sorabilir mümkün olduğunca hızlı cevap vermeye çalışacağım. Herkeze İyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreYouWithMe -- 7 Mayıs 2017; 12:2:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: forza lacar

P9 lite kullanirken gelmişti bu guncelleme super bi guncellemeydi bosta ram miktari 2 gb geciyo zaten telefon bildiğin jet helede wifi ye bağlanma hizi muhteşm bende bekliyirum p9 lite kullandigimda 3 hafta gelmişti bana bakalım şimdi ne zaman gelicek he bide şunu söyliyim tek tuşla kapatma özelliğide gelicektir ekrana basili tutun araclara girin saga kaydir oralarda bir yerde olucak

Ben de diyordum bu telefonun widget ları nerede öncelikle teşekkür sayende öğrendim .Daha önce Lg ve asus kullandım onlarda böyle deildi.Ekran kilidi tuşu var onu diyorsun deil mi ? Tıklayınca ekran kapanıyor yandaki tuşa basmaya gerek kalmıyor.
  • pascal2154 P kullanıcısına yanıt
    Benim ki 4 ne zaman gelirse artık

Son rakama göreyse o da 6 yaw benim 😁

• cemus kullanıcısına yanıt
    Benimki de 5 :) güncelleme gelenler buraya msj atınca IMEI son numarasını da yazsın da biz de az çok tahmin edelim zamanınızı

• Benimki de 84 bitiyor :/
  • 72... ilk dakikalarda güncelleme geldi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: antibiotic1907

72... ilk dakikalarda güncelleme geldi....

son rakamı mı ?
  • varol7 V kullanıcısına yanıt
    evet son 2 rakam...
  • beyler bu telefonun wifi bağlantı çeşitliligi bu telefona hiç yakışmamış ac yok hadi tamam onu koymadın wifi dual band neden yok ayıp ya huawei

evet aynen o tustan bahsedıyorum bu şekılde yandakı tuşları kullanmak zorunda kalmıyoruz tuşların ömrü uzuyo bu ozellıgını sevıyorum
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.